Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Zaten kullanmıyormusun tüh rabbim şifalar versin inşallah tez zamanda. Xanax verecektir bi müddet belki ben onunla atlattım diyim ilk zmanlar bir tek xanax almıştım.
Xanax kullanmakta istemiyorum şuan duloxx kullanıyorum ama birde yanına bir sakinleştirici istiyorum amin rabbim bı an önce merhamet eylesin geçer inşallah çok perişan etti beni dün

Aslında durup düşününce yaşadıklarımızın saçma olduğunu fark ediyoruz. Fakat o an beynimiz bizi öyle güzel inandırıyor ki evet diyoruz işte şimdi gerçek oluyor. Bak mesela şu an hastanedeyim ben, annem için geldim. Kan sonuçlarını beklerken böyle birden nefesim kesilir gibi oldu. Kendimi öyle kötü hissettim ki bu durumu az çok anlayabilirsiniz. Bir mesajınızda kan değerleri ile alakalı bir şey yazmışsınız. Evet benim de kan değerlerim düşük. Demir eksikliği anemisi tedavisi görmüştüm. Kan değerim 5lere düşmüştü. Şimdi tekrardan gidip bir daha kan değerlerimi ölçtüreceğim. Rabbim tüm hastalarına Şafi ismi ile şifa versin inşallah Ama bu hastalık mı desem ruhsal bozukluk mu desem ne desem bilmiyorum ama öyle lanet bir şey ki. Nerede ne zaman ne şekilde geleceği belli olmuyor. En mutlu zamanları bile bi anda mahvediyor. Omega takviyesi hiç kullanmadım şimdiye kadar, ama alacağım. Bir de magnezyum öneriyorlar. Aslında bazen diyorum ki gidip komple bir check-up mı yaptırsam?

Bende çok oluyor canim hatta atak esnasında altıma ettim falan sanıyorum
Çözümü var mı? Çözümü nedir? Ürolojik ilaç gerekiyor mu?
Allah'ım hepimize yardım et, hayırlı kalıcı sifa ver

Çözümü var mı? Çözümü nedir? Ürolojik ilaç gerekiyor mu?
Allah'ım hepimize yardım et, hayırlı kalıcı sifa ver
Amin inşallah inşallah ya valla çok zor birşey yaşadıklarımız hayır sıkıntı olmuyor canım kafana takma bende doktoruma sordum normal dedi vücudunun savunma mekanizmasından dolayı öyle oluyor dedi

Geçmiş olsun annenizede rabbim tüm hastalara bizede şifalar versin inşallah. Evet evet banada bunu doktorum dedi kan çok önemli çok sinsidr dedi çoğu rahatsızlığa sebep dedi kalp çarpıntı yapar beyin bulanıklığı yapar ki bunları yaşadım bende ilk zmanlarda ve etkisinin olduğuna eminim şuan her sbh aç karna pekmez alıyorum bi kaşık bi kaç dmla limon ile kan ilacıda kullandım tabi ilk zman 3 kutu bitti sonrasnda böyle devam ettm. Birde uğut tatlısı çok iyi geliyor kanszlığa b12de var içinde bunuda tavsiye ederim. Kuru erik oda faydalı. Ümit aktaş var doktor bu adamıda takip edebilirsnz onunda güzel kürleri var. Yani birazda doğallıktan yanayım ondan sanrm sevemedim ilaç kullanmayı başıım ağrısa bile baya bi dayanırım artk geçmzse alırım. İlaçlar bi yandan yapıyo bi yandan bozuyo bende kendimi kürlere verdim Evet öyle baya değişik bi rahatszlık bu değişik bir his evham yaptırıyo insana durup dururken

Biz hergünde hastaneye gidip baktrsak kendimizi yok inandıramazlar bizimde işimiz zor bi yerimiz ağrısa alırsın ilacı biter öylede bişey değil ki

Xanax kullanmakta istemiyorum şuan duloxx kullanıyorum ama birde yanına bir sakinleştirici istiyorum amin rabbim bı an önce merhamet eylesin geçer inşallah çok perişan etti beni dün
İnşallah geçer biter canım zor evet geldiği zmnlarda baş etmek kolay değil . Geçmez diye bişey yok geçecek hep mi böyleydik biz hayır . Demek bunları yaşamamız gerekiyomuş tez zmnda hepimize şifalar olsun inallah

İnşallah canım benim inşallah iki tane küçük çocuğum var onlara bile bakamıyorum bugün doktora gidicem bı sakinleştirici yazdirayim

Bende de oluyor ama o kadar değil. özellikle aklıma gelirse dayanamıyorum ama aklıma düşmezse akşama kadar bile tuttuğum oluyor

Sürekli yeni şeyler arıyorum deniyorum sonuç alamıyorum giden parama oluyor ama bunları görünce de acaba diyorum bu sefer olur mu

Canım gittim doktora ilacımı değiştirdi doktor ilaç beni öyle yapıyormuş

Hanımlar merhaba, kk da citoles ile ilgili arama yaparken ilacı bu sayfadan kullananların olduğunu gördüm. Bana da doktorum yazdı, sabahları kullan dedi ama ben ilacı içince aşırı esniyorum ve uykum geliyor. Çalışırken Bu durum beni epey zorluyor. 1 ay sonra kontrole gideceğim şu an doktora sorma şansım yok ilacı akşam kullansam nolur ki?

Sanki ondan bende kullanmıştım sadece 1 kutu takviye olarak yanılmak istemem sizi ama ben ilk içtiğimde yarım içtim ona rağmen konuşamadım gözümü açamamıştım içmiş gibiydim o gün hatta dayanamadım eve gelmiştim dr söyledim akşam içmemi söylemişti

Bana da 4 gün yarım verdi sonra tam kullanmaya başlıcam ama yarım bile çok uyku yaptı belki uyusam dalaman hemen ama sürekli esniyorum çenem yoruldu artık :) sabah değil de akşam içmek sorun olmaz gibi geliyor ama antidepresan kullanırken de doktorun dedikleri dışına da çıkmak istemiyorum ( napsam bilemedim

Dr a ulaşma imkanınız yok mu ben mesaj atmıştım özellikle sabah kullanmanızı mı belirtti peki ? Eczacınıza vs sorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…