Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Canım biraz geç cvap verdin 7 gündür ilaç kullanıyorum malesef
Ya her zaman göremiyorum fırsatım oldukça giriyorum buraya rast gele gördüm bende bildirimleri açmamışım artık açtım.olsun iyisen sorun yok elbet bırakılır çoğu herkes kullanıyor yapacak bişey yok şimdi nasılsın ilaçların yan etkisini yaşadın mı ilk zmanlar olabiliyomuş .

Valla ben kullandım kullanalı baya kötü ataklar yaşadım sıklaştı anksiyete krizlerim oluyor baya ama inşallah iyi olucam birde ağrılarım devam ediyor mide bulantısı var sabır edicem

Ahhh ne kadar güzel yazmışsın öyle nasıl motive ettin beni peki canım hangi takviyeleri kullandın, hangi çayları içtin meditasyonları yaptın? Beni aydınlatırsan çok mutlu olurum
çok sevindim birbirimizi motive edelim çok ihtiyacımız var dimi omega kesin aldım birde 5htp diye solgarın sonra badem kaju bunları rutin hayata ekleyin hergün yemeğe gayret edin kilolarca değil ztn günde 5/6 tane yeter . Çay olarka en faydalı yeşil çay papatya çayı sakinleştiren çaylar bunlar herzman değil mesela 7 gün için ara verin 10 gün sonra melisa için yine ara verin böyle hani kendini anlıyor insan. Bitter çikolata muz bunları tüketin muhakkak paketli gıdaları bırakın cidden çkk etkiliymiş yaşayınca anladım. Meditasyonda elvin levinler onu takip ediyorum youtube da 21 gün diye bir meditaysyon bunlar kafa rahatlatan şeyler. Ama bağırsak düzeni çok önemli gerçekten o yüzden serotonin çoğu bağırsakta yiyeceklerinize dikkat edin gerisi kolay oluyor.

Valla ben kullandım kullanalı baya kötü ataklar yaşadım sıklaştı anksiyete krizlerim oluyor baya ama inşallah iyi olucam birde ağrılarım devam ediyor mide bulantısı var sabır edicem
Yol yakınken ve zaten henüz alışma kıvamına gelmemişken bıraksanız mı acaba biraz gayret etmek gerekiyor ben hiç böyle bi şey yaşayacağımı düşünmezdim pozitif biriyim sosyalim ama oluyormuş demek ki. Anksyete en çok adet zmanlarında vuruyor mahfediyo insanı xanax almamk için tuttum kendimi mücadele ediyorum . Ben ilk bunu yaşadğımda doktora gittim hemen bana paxera yazdı 4 gün dayandım içtim ay yok ben ben değilm dedim olmaz böyle derhal görüştüm bıraktım anında . Birde öyle bi zmanda geldi ki pandemi evlerdeyiz mahfolmuştum hava alamıyodum sanki . Sonra baktım bi şeyle uğraşırken iyim bişey yok kendimi dinleyim anında kötü oluyorum hemen bi hobiler evde bişeylerle uğraştım eve verdm kendimi öyle iyi oldum . Kalp atışlarımda çok oldu baş sıkışmalarımda gece uykuszluklarımda. Gece uyuyamadığında aç rahatlatan müzikler diye hangisi seni rahatlatıyosa bir bebek gibi dinleyerek uyu başka yolu yok bu işin yapacak bişey yok oluyor işte vücudumuz bünyemiz okdr sağlam ki bizi korumak için geçiyor harekete

Evet doğru söylüyorsunuz ama ben baya kötüleştim ondan ilaç içmek zorunda kaldım 2 haftada 4 kilo verdim. 2 tane çocuğum var onlara bakamaz oldum

İdolüm oldun biliyor musun öyle rahatlatıyor ki söylediklerin insanı. En kısa zamanda uygulayacağım. Ben de ilaç kullanma taraftarı değilim. Bu şekilde atlatmaktan yanaydım. Ama başarabilir miyim korkuyordum. Bu şekilde atlatanları gördükçe kendime güvenim geliyor. Bir de şu yaşadığım ağrılardan kurtulursam çok iyi olacak. Benim sıkıntım ağrılardan. Yani bu ağrıları sa hep sol yanımda hissediyorum ve heeep kalpten şüpheleniyorum ne zaman sol yanıma ağrı girse aha diyorum geliyor kalp krizi. kalp krizi haberi okumaya gör akşama kadar berbat geçiyor her saniyem. 2 kez kardiyolojiye gittim herhangi bir problem çıkmadı çok şükür. Ama ben kendimi asla inandıramıyorum iyi olduğuma. Kalbimde kesin bir sorun bar yoksa neden böyle sürekli ağrıyor diyorum. Yaşadığım ağrı kalp ağrısı mı onu da bilmiyorum

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş
Kardeşim bugün hastaneye yattı terapi alacağız iyi olacaksın ben yanında olacağım dedim dinletemedim yatınca iyi olacağım ben dedi gözlerim yaşlı kardeşim canım acıyor bir bilsen hastanede bırakıp vedalaşmak çok zordu ablammm

Canım acıyor hem de çokkk
Kardeşime sigara bıraktırmaya çalışırken bugün kendi ellerimle sigara aldım ona aklıma gelmezdi bir gün kardeşime sigara alacağım

Bir dönemdir acılar yaşıyorum ama hep hayata hep umutla bakmaya çalışıyorum birşeylerle ilgilenip motive olmaya çalışıyorum. Kafaya takarsam biliyorum hasta olurum. Gelecekte güzel günler gelecek mi Allahım

Teşekkür ediyorum saolun insanlara faydalı olmakta bana iyi geliyor aslında bende mücadele ediyorum böyle yangında kül bırakmıyorum ama inanın bnmde öyle durup dururken birden koluma girer ağrı bnde bi dururum hemen dinlerm bakim ne olcak diye inanın dinlediğimiz içinde çok oluyor.Beyhan Budak bu adamı bi dinleyin çok güzel anlatıyor gerçkten ikna ediyor. Ayrıca omeganızı muhakkak alın kalp sağlını çok iyi koruyor en başta zatn bi zararıda yok faydası var aksine ekmeği gluteni çıkartın hayatınzdan bunlarda bağırsak floramıza iyi gelmiyor. o kötü hisleri içimize verilen vesveseler bizi mahfediyo heran bişey olacakmış hissi aslında bakarsak bayılıyorum galiba diyemeyiz bile dimi bayılırız işte bu duygular bizimle oynuyo inşallah iyileşiriz. Birde kemik suyu tüketin muhakkak alın yemeklerde çorbalarda kullanın. Bunların sırayla yaparken iyi geldiğni göreceksniz inşallah

Ve birde böyle bi geldiklerinde salavatı şerife
21 kureyş süresi bunlar çok iyi geliyor.
İnanarak yapınca oluyor

Kizlar ben dün öyle bir
Kizlar ben dün öyle bir atak yaşadım ki dünkü ataksa 5 senedir yasadigim neydi bilmiyorum dün resmen öldüm babam arabada kaza yapicakti ben öyle olunca napacam ben maffoldum bildiğiniz canım çekildi bir tek ölüm meleğini görmedim ve acilin önünde en son bayılmışım

Panik anksiyete bozukluğu yaşayanlardan,
Sürekli tuvalete sıkışma hissi yaşayan var mi benim gibi ???
Özellikle evden çıkacakken 3 kere 5 kere çiş gelmesi hissi yaşayan ???
Cocuklarda da oluyor, okula giderken karın ağrısı vb. şeklinde.

İlaçla etkili bi durum olabilir ilaç a alışana kdr bi endibe vuruyo sanıırm sonrasında iyi gelcek öyle ilk zmanlar kötün olunuyor ya ondandr. İnşallah geçer gider biter. Kan değerleriniz nasıl peki oda çok önemli böyle zamnlarda tahlil istemiyo çoğu doktor ama kansızlıkta bir numara depresyon panik atak hastalığı yapıyor

Kansızlık çok bende zaten ama ilaç kullanıyorum şimdilik iyi kanım canım dün çok kötüydüm yani ne oldu bana öyle yaşadıklarım bır panik atak olduğuna hala aklım almıyor doktora gidip bir sakinleştirici yazdiricam piskiyatire

Bende çok oluyor canim hatta atak esnasında altıma ettim falan sanıyorum

Benimde her konu hakkında fikrim var gibi oluyor ama bence stres yapıyosunuz dışarı çıkarken buda öyle etkiliyo sizi istemediğiniz yere mi gidiyorsunuzda stres yapıyosunz acaba birde kolay değil tabi ama böyle yapmassak baş edemeyiz hayır çişim yok bana öyle geliyo diyin kendinizi odaklamayın sürekli var evet demeyin bakayım geliyomu diye dinlemeyin kendizi dışarı çıkarken odağınızı değiştirin çünkü şuan bile kendimi dinlesem başım ağrır çişim gelir kesinlikle karnım midem ağrır yani ama yok bişeyim deyip ne yapcksam işime odaklansam anında unuturum saatler geçer

Zaten kullanmıyormusun tüh rabbim şifalar versin inşallah tez zamanda. Xanax verecektir bi müddet belki ben onunla atlattım diyim ilk zmanlar bir tek xanax almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…