- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.041
İyi geldiyse sevindim canım maşallahHayır conco.. diye 5 mg bir ilac
Ay canım bu ilaç nezaman fayda edicek artık valla maffoldum bir ter basıyor beni çok kötüyümEvet esneme ve halsizlik de oluyordu hatta paxera 20 de bende hala halsizlik oluyor
Canım bende öyleyim ilaçlara rağmen birseyin yok covid falanda değilsin sakin ol sadece bu beyninin oyunu bende iyi değilim her dakka kalp krizi geçirecem diyorum hep korku içindeyim ama birşey olmuyor hergun aynı dert beynimizin oyunu olduğunu gördükçe güçleniyoruz rabbim yardım edicek sabır canımKızlar şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Kollarımda hissizlik var, böyle ateş basıyor gibi. İçim içime sığmıyor. Ateşim var sandım elime sordum iyisin dedi. Ama kendimi çok tuhaf hissediyorum. Uzun zamandır hiç böyle olmamıştım. Covid mi oldum acaba diyorum, kafamda milyon tane senaryolar dönüyorsizlerle konuşmaya ihtiyacım var
Evet çok doğru söylediniz karıştırımiyorsunuzben mi acaba karıştırıyorum bazı kavramları. panik atağın ön fragmanı ankisiyete değil mi?
depresyonda hayat enerjisinin tükenip.kendi bakımı dahil uğraşmaya kalkınca iki koluna tuğla bağlanmış gibi olan?
valla o zaman ben çok depresyona giriyorum ev işi yaparken özellikle.bana zorla yaptırılan her işte depresyona giriyorum.dayatılan ne var sa annemle yaşıyorum annemde depresyona sokup bide ağlanıyor bana 61 yaşında yılların etkisi ile onde depresyon hariç ne var çözemedim.tek başına depresyon yok onu anladım.Evet çok doğru söylediniz karıştırımiyorsunuz
Mesela ne yaşıyorsunuzvalla o zaman ben çok depresyona giriyorum ev işi yaparken özellikle.bana zorla yaptırılan her işte depresyona giriyorum.dayatılan ne var sa annemle yaşıyorum annemde depresyona sokup bide ağlanıyor bana 61 yaşında yılların etkisi ile onde depresyon hariç ne var çözemedim.tek başına depresyon yok onu anladım.
konu açtım şimdi çözülemeyen sıkıntı diye nereye açıcam bulamadım uygun başlık derdim var a açtım.Mesela ne yaşıyorsunuz
Ay canım bende aynı durumdayım çok fenayim artık maffoldum uyku falan kalmadı ilaç kullanıyormusunKızlar ya ben çok kötüyüm korkudan kalkamıyorum bile iyice battım
Düşünceler gelecek korkusu var
Yemeden içmeden kesildim
Uykularım rüyalarım berbat oldu
Vücudum beynim Bi tuhaf
Niye ben iyileşeceğim yerde dibe batıyorum
Her sabah sıkıntıyla uyanıyorum
Çocuklarım evim düzenim bitmiş halde
Artık hiç umudum kalmadı herşey bitti ben galiba hep böyle kalcam
Şu an ben de aynı durumdayım canım. Hastalık arama ama. Ben de kendimi kalp hastası olduğuma inandırmıştım. Her an kalp krizi geçireceğim korkusu yaşıyordum. Hala yaşıyorum bazen ama bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyorum.
Ay bende kalbe fena taktim çok kötü oluyorum ansiyetem tavan yaptı sık sık gelen panik ataklar maffoldum birde benim sol kolum kalbim ağrıyor uyusuyor heryerimEVet mart ayindan aralik ayina kadar her gun korona teshisi koydum kendime disari cikmadigim halde digru duzgun simdi korona bitti baska seyler basladi level atladim resmen... cok zor bi hastalik bir de beynimiz dalga geciyor resmen bizimlebi ara da kalp krizine takmistim kafayi off off yasamak cok zor bu sekilde
Canım ben çok kötü oldum ya ilaç beni dahada kötü etti hayatım durdu sanki maffoldum ne yapacağımı bilmiyorum seninde kolun agiriyormuydu sol tarafım komple ağrıyor ateş basıyor napicam hiç uyumuyorum uyku yokBen sayfanın en baş kısmında yazmıştım zamanında çok gittim ara ara yine taktığım şeyler için giderim 3 4 ay önce kalbime taktım kalp damarlarıma baktırdım ama şuan terapi alıyorum 14 aydır falan ilaç da alıyorum tam düzeldim diyorum hayatımda ters giden bişeyler oluyor ben yine başa sarıyorum şuanda da koronadan kaynaklı ailemle tam görüşemiyorum dışarı kısıtlı çıkıyoruz anksiyete bu ara yine çoğaldı
Kuzum o yazdığım gece ben de çok kötüydüm. Sonra o gece aldım eşimi karşıma böyle psikologla konuşur gibi konuştum. O da beni bir güzel dinledi. O kadar iyi geldi ki anlatamam... ve bundan sonra sık sık bunu yapmayı düşünüyorumAy canım ben beter oldum çok fenayim napacagim. Bilmiyorum :'(
Ne diyebilirim ki canım ilaç etkisini 6 haftada gösteriyor youtubedan videolar izle beyninin oyunu olduğunu söyleCanım ben çok kötü oldum ya ilaç beni dahada kötü etti hayatım durdu sanki maffoldum ne yapacağımı bilmiyorum seninde kolun agiriyormuydu sol tarafım komple ağrıyor ateş basıyor napicam hiç uyumuyorum uyku yok
Merhaba nabiziniz anksiyete yuzundenmi 120 lerde holter sonucunu aldinizmi acaba insallah iyidirBende bugün holteri çıkardım yarın sonucu alacağım nabzim 120 lerde seyrediyor.İlac başladım.Cipr.....adinda
Bende senin gibiyim çok kötüyüm uyuyamıyorum maffoldum ilaca 5 gündür başladım yine aynıyım daha beterim ben kalbime takmışım :-(Günaydın kızlar
Dün gece uykuda atak geçirdim ne olduğunu anlamadım bi anda şiddetli korku yaşadım kalkıp su içtim başım dönmeye başladı baygınlık hissi oluştu çok korktum bayılcam sandım sonra kalbim çok şiddetli atmaya başladı hemen xanax aldım titremeye başlayınca taksiyi çağırıp hastaneye koştum gece 3 te
Hastanede biraz sakinleşmiş oldum
Sadece ekg çekildi tansiyonuma bakıldı
İlaç etkisini gösterdiği için iğne olmadım
Sabah kalkınca iyiydim ama şimdi geceyi düşünüyorum çok korkuyorum ya bişey varsa ve yeniden olursa diye
Özet bugün hiç iyi değilim niye böyle anlamadım
Geçmiş olsunBende senin gibiyim çok kötüyüm uyuyamıyorum maffoldum ilaca 5 gündür başladım yine aynıyım daha beterim ben kalbime takmışım :-(
Geçmiş olsun
İlaca yeni başlamışsınız
Ne olursa olsun aman bırakmayın 2 hafta sıkın dişinizi
Bende kalbime takıyorum
Sizi çok ama çok iyi anlıyorum
Evet ya normalmi böyle olması ilacın etkisindenmi acaba anksiyete krizlerim baya çoğaldı uyuyamıyorum hiç birde her dakka kalbe takıyorum kolum ağrıyor kalbim ağrıyor sizdede oylemiGeçmiş olsun
İlaca yeni başlamışsınız
Ne olursa olsun aman bırakmayın 2 hafta sıkın dişinizi
Bende kalbime takıyorum
Sizi çok ama çok iyi anlıyorum