Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Kollarımda hissizlik var, böyle ateş basıyor gibi. İçim içime sığmıyor. Ateşim var sandım elime sordum iyisin dedi. Ama kendimi çok tuhaf hissediyorum. Uzun zamandır hiç böyle olmamıştım. Covid mi oldum acaba diyorum, kafamda milyon tane senaryolar dönüyor sizlerle konuşmaya ihtiyacım var

Canım bende öyleyim ilaçlara rağmen birseyin yok covid falanda değilsin sakin ol sadece bu beyninin oyunu bende iyi değilim her dakka kalp krizi geçirecem diyorum hep korku içindeyim ama birşey olmuyor hergun aynı dert beynimizin oyunu olduğunu gördükçe güçleniyoruz rabbim yardım edicek sabır canım

ben mi acaba karıştırıyorum bazı kavramları. panik atağın ön fragmanı ankisiyete değil mi?
depresyonda hayat enerjisinin tükenip.kendi bakımı dahil uğraşmaya kalkınca iki koluna tuğla bağlanmış gibi olan?

Evet çok doğru söylediniz karıştırımiyorsunuz
valla o zaman ben çok depresyona giriyorum ev işi yaparken özellikle.bana zorla yaptırılan her işte depresyona giriyorum.dayatılan ne var sa annemle yaşıyorum annemde depresyona sokup bide ağlanıyor bana 61 yaşında yılların etkisi ile onde depresyon hariç ne var çözemedim.tek başına depresyon yok onu anladım.

Mesela ne yaşıyorsunuz

Ay canım bende aynı durumdayım çok fenayim artık maffoldum uyku falan kalmadı ilaç kullanıyormusun

Ay canım ben beter oldum çok fenayim napacagim. Bilmiyorum :'(

Ay bende kalbe fena taktim çok kötü oluyorum ansiyetem tavan yaptı sık sık gelen panik ataklar maffoldum birde benim sol kolum kalbim ağrıyor uyusuyor heryerim

Canım ben çok kötü oldum ya ilaç beni dahada kötü etti hayatım durdu sanki maffoldum ne yapacağımı bilmiyorum seninde kolun agiriyormuydu sol tarafım komple ağrıyor ateş basıyor napicam hiç uyumuyorum uyku yok

Ay canım ben beter oldum çok fenayim napacagim. Bilmiyorum :'(
Kuzum o yazdığım gece ben de çok kötüydüm. Sonra o gece aldım eşimi karşıma böyle psikologla konuşur gibi konuştum. O da beni bir güzel dinledi. O kadar iyi geldi ki anlatamam... ve bundan sonra sık sık bunu yapmayı düşünüyorum

Ne diyebilirim ki canım ilaç etkisini 6 haftada gösteriyor youtubedan videolar izle beyninin oyunu olduğunu söyle

Bende senin gibiyim çok kötüyüm uyuyamıyorum maffoldum ilaca 5 gündür başladım yine aynıyım daha beterim ben kalbime takmışım :-(

Bende senin gibiyim çok kötüyüm uyuyamıyorum maffoldum ilaca 5 gündür başladım yine aynıyım daha beterim ben kalbime takmışım :-(
Geçmiş olsun
İlaca yeni başlamışsınız
Ne olursa olsun aman bırakmayın 2 hafta sıkın dişinizi
Bende kalbime takıyorum
Sizi çok ama çok iyi anlıyorum

Arkadaşlar bişey soracam bu konuyu sürekli takip etmek istiyorum beni anlayacak tek yer burası ama özellikle arama yapmazsam bulamıyorum takip ettim de nasıl olacak

Geçmiş olsun
İlaca yeni başlamışsınız
Bende kalbime takıyorum

Geçmiş olsun
İlaca yeni başlamışsınız
Bende kalbime takıyorum
Evet ya normalmi böyle olması ilacın etkisindenmi acaba anksiyete krizlerim baya çoğaldı uyuyamıyorum hiç birde her dakka kalbe takıyorum kolum ağrıyor kalbim ağrıyor sizdede oylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…