Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

İyi akşamlar herkese⚘konu kitap olunca: eyvah kötü birşey olacak ve ormandan çıkış, terapi için doktorum tarafından tavsiye edilmişti bana. Isterseniz siz de deneyin okumayı

İyi akşamlar herkese⚘konu kitap olunca: eyvah kötü birşey olacak ve ormandan çıkış, terapi için doktorum tarafından tavsiye edilmişti bana. Isterseniz siz de deneyin okumayı
Sizin doktorunuz hangi tedavi şeklini uyguluyor doktorum Act terapisi uyguladığı için kendisinin önermediği kitap dışında bu hastalıkla ilgili okumamamı tavsiye etti onun önerdiği kitapları okuyorum

Bir ay önce doktorumu değiştirdim, terapi yapacağını söyledi ancak ikinci konuşmadan sonra buna gerek kalmadığını söyledi çünkü herşeyi zaten çözdüğümü sadece uygulamada sıkıntılar yaşadığımı belirtti, bunun için ilaç değişikliği yaptı. Siz tabiki doktorunuza danışmadan başka kitap okumayın isterseniz. Ben herşey okudum, bir nebze dahi olsa fayda olur diye, sonra hepsini derledim ve bana en iyi gelenler üzerinde durdum. Neticede herkesin beyni farklı işliyor

Ben bilişsel terapi ile olan popüler bir kitap olan iyi hissetmek adlı kitabı almıştım doktorum o terapi yöntemi de çok etkili kanıtlanmış bir yöntem ama bizim uyguladığımız kabul ve kararlılık terapisi dedi şuan onu okumayın aklınız karışmasın dedi onun önerdiği kitapları okuyorum teşekkür ederim tavsiye için ben de 10 yıldır baya öğrendim bu hastalıktan birşeyler ama sizin tabi daha uzun süre

Sakın yanlış anlamayın ben sadece paylaşmak istedim, yoksa ben sizden daha fazla biliyorum diye birşey yok. Halen hastayım, halen mücadele veriyorum, belki sizlerden birşeyler öğrenirim diye buradayım, çünkü bende baş edemiyorum, araftayım. Şimdi ilacımı alıp uyuyacağım inşaallah. Herkese iyi geceler

Yok yanlış anlamadım iyi ki buradasınız bununla mücadele ederken birbirimize destek de önemli peki ilaç olarak sizin ilaçlarınız nedir? Benim annemde de var bu hastalık bizde genetik bu öyle söyliyim ama annem ilaçsız başediyor üzüntüde tekrarlıyor onun da sosyalleşerek daha iyi ama korona geldi tüm sosyal aktiviteleri bitti teyzem de vefat edince yine kaygıları arttı

Sayfalardaki a ve b şıklarını iyi okumanızı tavsiye ediyorum. İki farklı düşünce örneği

Eklentiler

• IMG_20210326_014703.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210326_014718.jpg
    135,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210326_014745.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210326_014759.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 29
Venegis kullanıyorum, gece uyumam için de uyku ilacı verdi. Gece uyuyabildiğime çok mutluyum. Öncesinde sabahlara kadar ayaktaydım, ertesi gün berbat halde oluyordum. Gece çarpıntı ile uyanıyordum, şımdı iyi

Aslında istediğim tekrar TMU yaptırmak, etkili bir tedavi, yan etki yok, ilaç kullanmak istemeyenlere iyi bir çözüm ancak seanslar çok pahalı. Hamile iken yaptırmıştım.

O nasıl birşey hiç duymadım ben
Manyetik uyarı, ben şimdi anlatsam belki yanlış söylerim ama ben yaptırdığımda birşey hissetmemiştim yani ağrı falan yoktu, beyninize uyarı gönderiyor ve harekete geçiriyor.çok uzun yıllardır kullanıldığı için güvenilir bir metod. Google bakın TMU.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…