- 26 Aralık 2016
- 1.649
- 511
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.581
geçici çözüm sanırım ne kadar süre idare etti siziŞu anki fiyatı bilmiyorum tam olarak ben 16 yıl önce yaptırmıştım, o zaman bir seans 750tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçici çözüm sanırım ne kadar süre idare etti siziŞu anki fiyatı bilmiyorum tam olarak ben 16 yıl önce yaptırmıştım, o zaman bir seans 750tl
Bence kendiniz araştırın, çünkü ben o zaman çok kötüydüm, hamileydim ve yeterli seans alamadım.geçici çözüm sanırım ne kadar süre idare etti sizi
neden tekerlekli sandalyede gezdiniz, iştah kaybından dolayı vucut halsiz mi kalıyorduAma beni toparlamıştı, aylar sonra yürümeye başlamıştım, daha öncesinde hastanede tekerlekli sandalye ile geziyordum. Neticede ben bunun uzmanı değilim.
Gereksiz soru soruyorsunuz!neden tekerlekli sandalyede gezdiniz, iştah kaybından dolayı vucut halsiz mi kalıyordu
Pardon kusura bakmayın. Gereksiz ayrıntı vermeyin de insanlar etkilenmesin, sevgiler, tekrar kusura bakmayınGereksiz soru soruyorsunuz!
Çok sevindim onun adına. Darısı başımıza inşallah.ozgenur16 ile konuştum kendisi aynı zamanda Bursada arkadaşımdır ilaçlarla iyi olduğunu söyledi hatta ilaç fobisi vardı ataklar yüzünden sürekli hastaneye gidiyordu serum taktırmaktan kolları baya kötü olmuştu hatta doktorun verdiği ilaçları içmesi için ikna etmiştim onu ve düzenli içti maşallah diyim benden bile iyi ilacına denk geldiğinde iyi olanlar da var
İnşAllah canımÇok sevindim onun adına. Darısı başımıza inşallah.
İyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsınKızlar nasılsınız ??
Ne olsun canım aynıyız. Daha gidemedim doktora. Sen nasılsın?Kızlar nasılsınız ??
Bende regliyim korkularım geri geldi sağolsun 2 ay rahattım bu dönem berbat hissediyorumNe olsun canım aynıyız. Daha gidemedim doktora. Sen nasılsın?
Çok güzel anlatımBunları söyleyen kişi Marmara Üniversitesi Psikiyatri ana bilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Kemal Sayar
O dönem kadınlar genelde kötü hissediyor. İnşallah geçicidir.Bende regliyim korkularım geri geldi sağolsun 2 ay rahattım bu dönem berbat hissediyorum
İnşallah canım benim ya. Sen nasılsın atakların devam ediyor mu ?O dönem kadınlar genelde kötü hissediyor. İnşallah geçicidir.