- 23 Ocak 2016
- 32.538
- 48.876
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.521
Amin canım aminDikkat et kendine. Allahim iyilestirsin. Amin.
Umarim bundan sonra dirayetli olurum.Kendi ailemde sıkıntılar varmis, onları duydum...
Kendimi alintilamisimUmarim bundan sonra dirayetli olurum.
Pinpon topu misali yere düştükten sonra yukselecegimi düşünüp ümit etmeye çalışıyorum
Bak biraz kitap da oku bu hastalıkla ilgili onlar da bana fayda ediyor inan arada atak geliyor takmamaya çalışıyorum bu bitmiyor nasıl birşey bilmiyorum yani bir de korona çıktı onu da düşünüyoruz
Çok teşekkür ederim. Ben de doktoruma danışıp alayım bundan. Hala panik atak devam bendeMagosist benim magnezyumun adı canım mg bayaga yüksek ama
Siz de çok uzun dönem yaşamışsınız bu hastalığı peki hiç ilaç denk gelmedi iyi gelenGünaydın, sizinle kendi yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Biraz kısa tutacağım, sonra ayrıntılara girerim çünkü yazacak gücüm dahi yok desem. 24 yaşında bir gecede atak ile başlayan, sonrasında üstüne depresyon ve okb eklenen, gitmediğim doktor ve hoca kalmayan, şimdi 50 yaşında olan ve halen bu hastalıkla mücadele eden bir kadınım. Ama sanmayın vazgeçtim, çünkü çok daha beter dönemler gördüm, en diplerini yaşadım, ümidimi kayıp ettiğim zamanlar oldu, bitkisel hayatta gibi yaşadım ve çok yoruldum çok ama çok. Benimle aynı şiddette yaşanyalar var mıdır diye kendime sordum durdum, bu insanlar nasıl yaşıyor. Sokakta gülen, eğlenen insanlara, balkonda mutlu mutlu çamaşırlarını asan , çay içen insanlara baktım ( bunları yapacak zerre kadar motivasyonum ve gücüm yok), piknik yapan ve hayatı olduğu gibi yaşayan insanlara işte.
Narincim şimdi sana yazacaktım bak yeni gelen arkadaşla dün konuştum paylaşacaktı yazmış bak o da ne çekmişÇok teşekkür ederim. Ben de doktoruma danışıp alayım bundan. Hala panik atak devam bende
Çok sağol canım. Ona da ayrı üzüldüm. Geçmeyecek mi bu yaşadıklarımız ya?Narincim şimdi sana yazacaktım bak yeni gelen arkadaşla dün konuştum paylaşacaktı yazmış bak o da ne çekmiş
Amin canım aynen kaç sene çekmiş 10 senedir de bende varÇok sağol canım. Ona da ayrı üzüldüm. Geçmeyecek mi bu yaşadıklarımız ya?Kaç senedir çekiyormuş nasıl bir durum ki yıllarca sürüyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Böyle yazanlar olunca umudumu kaybediyorum. Hep böyle mi kalacağızAmin canım aynen kaç sene çekmiş 10 senedir de bende var
Bilmiyorum Narincim hiç bilmiyorum Act kabul ve kararlılık terapi ile kabullendim artık umursamamaya çalışıyorumBöyle yazanlar olunca umudumu kaybediyorum. Hep böyle mi kalacağız
Rica ederim canım benim. Evet doktoruna danış beyin icin birebir magnezyum zaten ben sonradan farkettm doktoruma dua ediyorum vallaÇok teşekkür ederim. Ben de doktoruma danışıp alayım bundan. Hala panik atak devam bende
İnşallah bana da iyi gelir. Ben de kullandım ama iyi gelmedi bana. Belki doz olarak yüksek değildi. İyi olmana da çok sevindim. Ben de iyi olurum inşallahRica ederim canım benim. Evet doktoruna danış beyin icin birebir magnezyum zaten ben sonradan farkettm doktoruma dua ediyorum valla
Bakalım canım ben ne zaman kabul aşamasına geçerim.Bilmiyorum Narincim hiç bilmiyorum Act kabul ve kararlılık terapi ile kabullendim artık umursamamaya çalışıyorum
Kabullenilmese de kabul edince daha azalıyor sanki doktorumun uyguladığı Act kabul ve kararlılık terapisi bu böyle pis bir meret Allah düşmanıma vermesinBakalım canım ben ne zaman kabul aşamasına geçerim.
Aman aman umutsuzluk yok, ben sizi umutsuzluğa düşesiniz diye paylaşmadım bilakis yanlız değilsiniz diye mesaj vermek ve sizden de destek almak için yazdım. Emin olun 26 yıldır bu hastalıklarla mücadele ediyorum ama tedavide yanlışlar çok oldu. Birincisi ben ilk panik atak olduğum yılda (1995)Türkiyede bu hastalığı bilen yoktu, buna doktorlar da dahil. Gittiğim ilk hastane bana zanax yazdı ve 3 ay kullanman lazım dedi açıklama yapmadı, bende bu ilaç bana ne yapacak dedim"uyutacak dedi" aynen bu şekilde. Ben o zaman bilmiyorum bu ilaçları( şimdi hepsi kataloğumdaBöyle yazanlar olunca umudumu kaybediyorum. Hep böyle mi kalacağız
Harika yazmışsınız iyi ki buradasınızAman aman umutsuzluk yok, ben sizi umutsuzluğa düşesiniz diye paylaşmadım bilakis yanlız değilsiniz diye mesaj vermek ve sizden de destek almak için yazdım. Emin olun 26 yıldır bu hastalıklarla mücadele ediyorum ama tedavide yanlışlar çok oldu. Birincisi ben ilk panik atak olduğum yılda (1995)Türkiyede bu hastalığı bilen yoktu, buna doktorlar da dahil. Gittiğim ilk hastane bana zanax yazdı ve 3 ay kullanman lazım dedi açıklama yapmadı, bende bu ilaç bana ne yapacak dedim"uyutacak dedi" aynen bu şekilde. Ben o zaman bilmiyorum bu ilaçları( şimdi hepsi kataloğumda)iki küçük çocuğum var dedim " onu da siz ayarlayın dedi" küstahça. İçmedim tabi, eşim görevde, kimse gelmedi, daha kötü oldum. Hastaneler, aciller hepsi benim için sürekli uğrak oldu. Anlatmak istemem, üzmek istemem ama kabustu. Emin olun hepsi tecrübe üstüne tecrübe oldu. 26 yıllık bilgi, size kesin öneriler vermek isterim, mutlaka uygulayın. Ilacınız varsa mutlaka aynı saate hatta dakikada için, çay kahve kola şekerli içeçekler ve şekerli tüm yiyeceklerden uzak durun, doğal olanları dengeli şekilde tüketin. Bir seferde fazla yemek yemeyin, asla aç kalmayın, mutlaka aralıklarla şu için ve en önemli olan yürüyüş yapın kendinizi buna zorlayın, ne olursa olsun zorlayın, ilk başta zor gelecek onun için ilkleri kısa tutun, evinizden uzaklara gitmeyin, yakın mesafe yürüyün, tekrar tekrar deneyin unutmayın en ağır kalp hastası, kanser veya ameliyatlı bile olsanız yürüyüş hepsine iyi gelir. Son birşey (çünkü benim güç bitti yine) panik atak cok kolay tedavi edilen ve tolore edilen bir hastalıktır, inanın bana yeter ki daha başka rahatsızlıklar üzerine eklenmesine izin vermeyin. Benim de sizin desteğinize ihtiyacım var bunu da unutmayın. Ben şimdi istirahat
26 yaşından beri ilaç mı kullanıyorsunuz ?Aman aman umutsuzluk yok, ben sizi umutsuzluğa düşesiniz diye paylaşmadım bilakis yanlız değilsiniz diye mesaj vermek ve sizden de destek almak için yazdım. Emin olun 26 yıldır bu hastalıklarla mücadele ediyorum ama tedavide yanlışlar çok oldu. Birincisi ben ilk panik atak olduğum yılda (1995)Türkiyede bu hastalığı bilen yoktu, buna doktorlar da dahil. Gittiğim ilk hastane bana zanax yazdı ve 3 ay kullanman lazım dedi açıklama yapmadı, bende bu ilaç bana ne yapacak dedim"uyutacak dedi" aynen bu şekilde. Ben o zaman bilmiyorum bu ilaçları( şimdi hepsi kataloğumda)iki küçük çocuğum var dedim " onu da siz ayarlayın dedi" küstahça. İçmedim tabi, eşim görevde, kimse gelmedi, daha kötü oldum. Hastaneler, aciller hepsi benim için sürekli uğrak oldu. Anlatmak istemem, üzmek istemem ama kabustu. Emin olun hepsi tecrübe üstüne tecrübe oldu. 26 yıllık bilgi, size kesin öneriler vermek isterim, mutlaka uygulayın. Ilacınız varsa mutlaka aynı saate hatta dakikada için, çay kahve kola şekerli içeçekler ve şekerli tüm yiyeceklerden uzak durun, doğal olanları dengeli şekilde tüketin. Bir seferde fazla yemek yemeyin, asla aç kalmayın, mutlaka aralıklarla şu için ve en önemli olan yürüyüş yapın kendinizi buna zorlayın, ne olursa olsun zorlayın, ilk başta zor gelecek onun için ilkleri kısa tutun, evinizden uzaklara gitmeyin, yakın mesafe yürüyün, tekrar tekrar deneyin unutmayın en ağır kalp hastası, kanser veya ameliyatlı bile olsanız yürüyüş hepsine iyi gelir. Son birşey (çünkü benim güç bitti yine) panik atak cok kolay tedavi edilen ve tolore edilen bir hastalıktır, inanın bana yeter ki daha başka rahatsızlıklar üzerine eklenmesine izin vermeyin. Benim de sizin desteğinize ihtiyacım var bunu da unutmayın. Ben şimdi istirahat