- 30 Ocak 2018
- 2.285
- 3.063
- 34
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.601
Aslında bende sürekli devam eden endişe hali var. İçimde heyecan korku sürekli. Bir de dışarıya çıkınca kendimi kaybedecekmişim gibi hissediyorum. O yüzden evden uzağa da gidemiyorum. Evde daha iyiyim ama nereye kadar evde kalabilirim kiİnşallah canım benim ya. Sen nasılsın atakların devam ediyor mu ?
Buna kesinlikle kanma canım zihnin sana oyun oynuyor , bir korkarsın iki korkarsın sonra geçecek emin ol sakın kendini korkuyorum diye eve kapatma inadına çık korkunun üstüne git. Aslında bütün Korkular aynı sadece şekilleri farklı dediğimi yap ben üstüne giderek yendim çoğu şeyi ne kadar eve kapanırsan o kadar korkularına esir olursun. Beynin vesvesesine inanma sakın bakAslında bende sürekli devam eden endişe hali var. İçimde heyecan korku sürekli. Bir de dışarıya çıkınca kendimi kaybedecekmişim gibi hissediyorum. O yüzden evden uzağa da gidemiyorum. Evde daha iyiyim ama nereye kadar evde kalabilirim ki
Benim de bir zamanlar dışarıda çok atak geliyordu şimdi de tam tersi evde çok geliyorBuna kesinlikle kanma canım zihnin sana oyun oynuyor , bir korkarsın iki korkarsın sonra geçecek emin ol sakın kendini korkuyorum diye eve kapatma inadına çık korkunun üstüne git. Aslında bütün Korkular aynı sadece şekilleri farklı dediğimi yap ben üstüne giderek yendim çoğu şeyi ne kadar eve kapanırsan o kadar korkularına esir olursun. Beynin vesvesesine inanma sakın bak
Çok haklısın canım. Sürekli kendimde belirti bulup fena oluyorum. Zihnim oyun oynuyor bana. En kötüsü de farkında olup sürekli kanıyorum. Allah hepimize şifalar nasip etsin.Buna kesinlikle kanma canım zihnin sana oyun oynuyor , bir korkarsın iki korkarsın sonra geçecek emin ol sakın kendini korkuyorum diye eve kapatma inadına çık korkunun üstüne git. Aslında bütün Korkular aynı sadece şekilleri farklı dediğimi yap ben üstüne giderek yendim çoğu şeyi ne kadar eve kapanırsan o kadar korkularına esir olursun. Beynin vesvesesine inanma sakın bak
Bana da oluyordu ama ben inadına çıktım birde gezmeyi çok seven biriyim zaten bu anksiyete okb nerden hassassan ordan vuruyorBenim de bir zamanlar dışarıda çok atak geliyordu şimdi de tam tersi evde çok geliyor
Bulma canım kendini dinleme bende öyleyim kanmamamız gerekiyor yoksa esir oluyoruz. Belirti aklına geldikçe ya amaaannn seninle mi uğraşıcam de mesela gelirsen gel de bu şekilde telkin ver kendineÇok haklısın canım. Sürekli kendimde belirti bulup fena oluyorum. Zihnim oyun oynuyor bana. En kötüsü de farkında olup sürekli kanıyorum. Allah hepimize şifalar nasip etsin.
Miğren zamanı bana da öyle oldu tansiyon ölçüyorum sonra dedim ben bynu takıntı haline getiririm bıraktım tansiyonum çıksa da bakmadım hiç.Geçen başım döndü diye kafama takmıştım başım da ağrıyor diye
Şimdi de içime birşey çöker gibi oluyor tansiyonum mu düşüyor diye ölçtüm normal çıktı niye böyle fenalık geliyor içime diyorum
Her zaman olmuyor işte bu bazen çok gerçek oluyor inanıyorum bir de gördüğüm rüyaları da kafaya takıyorum geçen gece mezar gördüm ölücem diye korkmaya başladımBulma canım kendini dinleme bende öyleyim kanmamamız gerekiyor yoksa esir oluyoruz. Belirti aklına geldikçe ya amaaannn seninle mi uğraşıcam de mesela gelirsen gel de bu şekilde telkin ver kendine
Bende öyleyim canım bende intihar haberi okudum geçen karışma çıktı kesin bende yapacam diye korkuyorum vallahi yaHer zaman olmuyor işte bu bazen çok gerçek oluyor inanıyorum bir de gördüğüm rüyaları da kafaya takıyorum geçen gece mezar gördüm ölücem diye korkmaya başladım
Geçen annemlere gittim haber izliyor kardeşim ay dedim izlemiyorum ben bu ne çok etkilendim dün dışarı çıktık biraz erkendi eşimle dedik acaba yasak falan mı geldi Bursaya da haberimiz yok dedik o derece haberlere bakmıyoruz hep kötü haberler izleyince korkuyorum artıkBende öyleyim canım bende intihar haberi okudum geçen karışma çıktı kesin bende yapacam diye korkuyorum vallahi ya
Bende öyleyim ya aşırı etkileniyorum bu arada bu tarz haber çok gördüm bizim burdan felan da gördüm bayaga mod düştü bi baktım korku gelmiş yine. Geliyor Yani canım neden bu kadar hassas olduğumuzu da anlamıyorum ya önceden korkusuz biriydim hiçbirşeyden korkmazdım ne güzeldiGeçen annemlere gittim haber izliyor kardeşim ay dedim izlemiyorum ben bu ne çok etkilendim dün dışarı çıktık biraz erkendi eşimle dedik acaba yasak falan mı geldi Bursaya da haberimiz yok dedik o derece haberlere bakmıyoruz hep kötü haberler izleyince korkuyorum artık
Aynen. Sadece ilaçla olacak iş değil çünkü.Bulma canım kendini dinleme bende öyleyim kanmamamız gerekiyor yoksa esir oluyoruz. Belirti aklına geldikçe ya amaaannn seninle mi uğraşıcam de mesela gelirsen gel de bu şekilde telkin ver kendine
Çok iyi ya, tam şu an ihtiyacım vardı ne iyi geldi.Bunları söyleyen kişi Marmara Üniversitesi Psikiyatri ana bilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Kemal Sayar
Ben de öyle önceden çok etkilenmezdim Müge Anlı izlerdim hergünBende öyleyim ya aşırı etkileniyorum bu arada bu tarz haber çok gördüm bizim burdan felan da gördüm bayaga mod düştü bi baktım korku gelmiş yine. Geliyor Yani canım neden bu kadar hassas olduğumuzu da anlamıyorum ya önceden korkusuz biriydim hiçbirşeyden korkmazdım ne güzeldi
Cidden bizi bu hale getiren ne Çok merak ediyorum ya aklım almıyor cunku korkusuz hiçbirşeyden korkmayan insanken ne hale geldik anlamıyorumBen de öyle önceden çok etkilenmezdim Müge Anlı izlerdim hergün
Ben biliyorum kendimle ilgili nedenimi geçmişte yaşadığım psikolojik şiddetCidden bizi bu hale getiren ne Çok merak ediyorum ya aklım almıyor cunku korkusuz hiçbirşeyden korkmayan insanken ne hale geldik anlamıyorum
Ah canım benim. Sanırım benim de ailem çok baskıcıydı bundan kaynaklı böyleyimBen biliyorum kendimle ilgili nedenimi geçmişte yaşadığım psikolojik şiddet
Benim ailem serbestti eşimle evlenince o çok baskı yaptı başlarda ondan sonra böyle oldum benAh canım benim. Sanırım benim de ailem çok baskıcıydı bundan kaynaklı böyleyim
Anladım canım herşeyin bir sebebi var işte ne yapalımBenim ailem serbestti eşimle evlenince o çok baskı yaptı başlarda ondan sonra böyle oldum ben