Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Niloya korkma bunu ben de yaşamıştım. İnşallah şimdi iyisindir. Bu panik atak mahvetti bizi.

Nörolojiye alıcam bakalım bi randevu öyle kötüydü ki anlatamam bayadır böyle atak yaşamamıştım Allahım düşmanıma yaşatmasın

Balkona çıktım biraz hava aldım aynı şey 2.kez daha oldu yatmayı denedim telefon ile düşüncelerimi dağıtmaya çalışayım dedim ama yine başaramadım 2.kez de oldu

Nörolojiye alıcam bakalım bi randevu öyle kötüydü ki anlatamam bayadır böyle atak yaşamamıştım Allahım düşmanıma yaşatmasın
Çok zorr ya bazen hayret ediyorum kendime ben nasıl dayanıyorum diye bende tekrar gözüktüm nöroloji ye ilaçlı emar istedi Bi kurtulsam artık diyorum

Çok zorr ya bazen hayret ediyorum kendime ben nasıl dayanıyorum diye bende tekrar gözüktüm nöroloji ye ilaçlı emar istedi Bi kurtulsam artık diyorum
Çekindin mi emarı
Böyle birşey atak olabilir mi diyor insan beynin başın öyle bir değişik oluyor ki hayır bu atak değil diyorum akşam zanax bütün mü içtim yarım mı içtim o an onu hiç hatırlamıyorum bile

Çarşamba günü çekilecek
Şimdide acildeyim testim negatif ama cpr yüksek kan verdim bakalım Allah ım yardım etsin hepimize

Niloya korkma bunu ben kendime yapıyorum bir şeyim yok de hep.. Kendine telkin ver arkadaşım..
Aslında belki de kendi kendime yapıyorum kızımı tuvalete kaldırdığımda gece bazen kendim kalktığımda bir üşüme geliyor yine üşüme mi geliyor acaba diye korktum korkunca yatağa girdim bir an evvel sonra üşüyerek yattım boynumdan kafama doğru bi basınçlı ağrı girdi belki o nedne üşüyorum diye korkudan oldu sonrası bir daha tavan yaptı uzun süredir böyle büyük atak gelmemişti

Gecmis olsun Niloya canim.
Bu hafta sonunu dayanarak sabirla gecirmeyi ümit ediyorum ben de.
2 gün ama geceli gündüzlü rahatsız etmeye başladı artik.
Ve az önce icin geçti, bi uyudum, uykumda yine sıkıştırdı, kabuslar... Uyandım, agzim bogazim kurumus.
Senin dedigin gibi üşüme, ürperme, titremeyle başlıyor benim de. Ordan anlıyorum gelecegini. Olumlu seyler düşünmeye çalışıyorum, kafayi dağıtmaya calisiyorum senin gibi tel., tv, müzik, dua vb. Bir de "bu gecen bir sey, geçecek, daha önce de oldu gecti" diye telkin vermeye uğraşıyorum kendime. Nefes egzersizi eh biraz ise yariyor; burundan nefes alip 5 sn.tutup yavasca agizdan vermek.
Mr cektirmeye gitmesen mi acaba, evde atlatmaya gayret etsen, yaninda kimse var mi, esin evde mi iste mi? Geçecek canim arkadaşım, sakin olmaya çalışalım, balkona çık, pencere ac, belki faydasi dokunur.
Elif Lam Mim'i ac dinle birkac kere veya kendin oku üst üste birkac kere, biraz fayda ediyor bana bazen.

Evet, beklenti kaygisi diyorlar buna, yine gelecek mi diye düşünmeyi azaltmak iyi olur. Geçecek, sakin kalayim demeye çalış Allah yardimcin olsun.

Ben emara gitmiyorum şuan ecrrnnaz a Dr emar vermiş olsun çekinsin dün akşam telkin aşamasına geçemedim bile aniden oldu bazen ansızın geliyor ya öyle bazen geleceğini anladığımda telkinle geçiriyorum ama bu seferki öyle değildi gece üşüyorum ben bazen kızımı da wc ye götürürken üşüyor muyum şimdi üşüyecek miyim yatağa yattığımda boynumdan beynime üşüme ağrı bir girdi anlatmak mümkün değil inan o şiddetli başıma basınç hissi ilaçları nasıl içtiğimi limon sıktım içtim biraz rahatladım balkona çıktım sonra içeri girdim yattım yeniden oldu tansiyonumu ölçtüm fırlamış zaten ilk ölçseydim kimbilir kaçtı evde tansiyon hapı bulunduruyorum hemen onu içtim bir de zanax

Son düzenleme:
Evet canım bugün öyle kötü şeyler düşündüm ki keşke covid olsaydım belki ölür giderdim dedim çok yorgunum niloya çokk
Tam iyiyim diyorum hopp durduk yerde bir atak dün dışarıda gezdim keyifli bir gün geçirdim gece yamuldum artık umudum var mı birşey diyemiyorum ama sanırım bu ara ara yoklucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…