- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #9.301
niloya bende ayni seyleri yasiyorum tansiyon hastasimiyim diye surekli tetikde geziyorum artk surekli kafamda bi tuhaflk gun icinde geciyo unutyorum bazen sora a diyorum gecti bi bakyorum aklma gelince geri basliyo ben korkudan tansiyonumuda ölcemiyorum o aleti elime alinca daha buyuk bi panik geliyo doktor bana ölcmiceksin dedi en son ama bu seferde ya doktor yanlyosa ya bende tansiyon varsa doktor bilemediyse diye kendimi yiyorum. sabah uyaniyorum hemen aceba basimda o his varmi diye sora bi ter bosalyo zorla kalkiyorum yoktur yoktur diye diye hersabah sıcak su limon her aksam sarimsak yutmakdan artk yoruldum doktor dedi panik aninda dusebilirde cikabilirde bu tansiyon hastasi oldugn anlamina gelmiyo dedi ama iste gelde bunu kabullen hatta artk seyi dusunyorum doktora gitsem tansiyon ilaci verse buseferde o bana dokunursa kalbime zarar verirse offf bu dusunceler neden normale donmuyo ben bide ilaclari braktm iyice garip dusunceler sardi beniBen emara gitmiyorum şuan ecrrnnaz a Dr emar vermiş olsun çekinsin dün akşam telkin aşamasına geçemedim bile aniden oldu bazen ansızın geliyor ya öyle bazen geleceğini anladığımda telkinle geçiriyorum ama bu seferki öyle değildi gece üşüyorum ben bazen kızımı da wc ye götürürken üşüyor muyum şimdi üşüyecek miyim yatağa yattığımda boynumdan beynime üşüme ağrı bir girdi anlatmak mümkün değil inan o şiddetli başıma basınç hissi ilaçları nasıl içtiğimi limon sıktım içtim biraz rahatladım balkona çıktım sonra içeri girdim yattım yeniden oldu tansiyonumu ölçtüm fırlamış zaten ilk ölçseydim kimbilir kaçtı evde tansiyon hapı bulunduruyorum hemen onu içtim bir de zanax
Acaba başımda o his var mı diyorum aynen yine geri geliyor adapte olursam ona çoğalıyor tansiyon ilacı içmene gerek yok tansiyon hastası olman için 1 hafta rutin olarak tansiyonunu ölçüp yazdığında dalgalanma varsa şayet tansiyon hastası olursun ben sürekli tansiyon ölçmüyorum yükseldiğini anladığımda ölçüyorum zaten başın öyle tuhaf oluyor ki hatırlamak bile çok kötü sarımsak limon için üşenme sağlık açısından zaten onları yapıyor olman çok güzel ikisi de çok faydalıniloya bende ayni seyleri yasiyorum tansiyon hastasimiyim diye surekli tetikde geziyorum artk surekli kafamda bi tuhaflk gun icinde geciyo unutyorum bazen sora a diyorum gecti bi bakyorum aklma gelince geri basliyo ben korkudan tansiyonumuda ölcemiyorum o aleti elime alinca daha buyuk bi panik geliyo doktor bana ölcmiceksin dedi en son ama bu seferde ya doktor yanlyosa ya bende tansiyon varsa doktor bilemediyse diye kendimi yiyorum. sabah uyaniyorum hemen aceba basimda o his varmi diye sora bi ter bosalyo zorla kalkiyorum yoktur yoktur diye diye hersabah sıcak su limon her aksam sarimsak yutmakdan artk yoruldum doktor dedi panik aninda dusebilirde cikabilirde bu tansiyon hastasi oldugn anlamina gelmiyo dedi ama iste gelde bunu kabullen hatta artk seyi dusunyorum doktora gitsem tansiyon ilaci verse buseferde o bana dokunursa kalbime zarar verirse offf bu dusunceler neden normale donmuyo ben bide ilaclari braktm iyice garip dusunceler sardi beni
Hayır o damarı bulamamış da ondanBende dün kan verirken kan Bi türlü gelmedi sol kolumdan hemşire damarlarında Bi sıkıntı mı var dedi veee hemşire böyle dediyse kesin Bi sıkıntı vardır diye düşünmeye başladım Allah ım Bi gün düşüncelerde boğulup delirmekten çok korkuyorum
aynen damari bulamamistr bide korkunca genelde tansiyonu dusuyo insanin kan verirken ozamanda kan gelmiyo ben her kan veriste bayildigimdan cok iyi biliyorum oyuzden artk basda soluyorum bana doktor dedi ben yatarak kan verebiliyorum diye daha sakin oluyo ozaman insanHayır o damarı bulamamış da ondan
sana neden verdiler tansiyon ilacini yukseliyomu surekli yoksa sadece yukselince ic diyemiAcaba başımda o his var mı diyorum aynen yine geri geliyor adapte olursam ona çoğalıyor tansiyon ilacı içmene gerek yok tansiyon hastası olman için 1 hafta rutin olarak tansiyonunu ölçüp yazdığında dalgalanma varsa şayet tansiyon hastası olursun ben sürekli tansiyon ölçmüyorum yükseldiğini anladığımda ölçüyorum zaten başın öyle tuhaf oluyor ki hatırlamak bile çok kötü sarımsak limon için üşenme sağlık açısından zaten onları yapıyor olman çok güzel ikisi de çok faydalı
Hayır bana vermediler ben kendim aldım çünkü yükselince kafam çok kötü oluyor çok korkuyorum atak anında yükselince hemen içiyorumsana neden verdiler tansiyon ilacini yukseliyomu surekli yoksa sadece yukselince ic diyemi
Niloyam 8 senedir iyileşmedinmi hiçSekiz sene önce panikatak hastalığına yakalandım
İyileştim abla defalarca kez hem de ama hep nüksetti üzüldüğüm an strese girdiğim an yine nüksettiNiloyam 8 senedir iyileşmedinmi hiç
bu hastalik bole bise galiba bende 13 sene oldu belkide daha fazla ama bu kafa hic degismedi hep ayni seyler basa sarip sarip yasiyoruz bi ölum haber bi hastalik haberi ani kayıplar benim genelde ust uste yasadigim genc ölumler dahada beter oldum surekli kendim uzerinde o senaryolari yasiyorum ozellikle kendi halimde kaldigimda galiba en iyisi kalabalik ortamlarda daha fazla vakit gecirmek en azndan insan kendinden birazda olsa uzaklasiyoİyileştim abla defalarca kez hem de ama hep nüksetti üzüldüğüm an strese girdiğim an yine nüksetti
Senin daha uzun süre olmuş bu hastalığa yakalanalı benim de 10 sene oluyor neredeyse az önce üşür gibi oldum yine o geceki gibi olcam diye çok korktum bu hastalık böyle tam iyi oldum diyorsun neşelisin sonra diyorsun ki kesin kötü birşey olacak bu kadar iyi olamazsın diye kendi kendime atak getirtiyorumbu hastalik bole bise galiba bende 13 sene oldu belkide daha fazla ama bu kafa hic degismedi hep ayni seyler basa sarip sarip yasiyoruz bi ölum haber bi hastalik haberi ani kayıplar benim genelde ust uste yasadigim genc ölumler dahada beter oldum surekli kendim uzerinde o senaryolari yasiyorum ozellikle kendi halimde kaldigimda galiba en iyisi kalabalik ortamlarda daha fazla vakit gecirmek en azndan insan kendinden birazda olsa uzaklasiyo
Şimdi iyi:)Allah hepimize iyilik versinİnşAllah ablam inşallahsen nasılsın
Amin ablacım Amin Allah daha iyi etsin inşallahŞimdi iyi:)Allah hepimize iyilik versin
bende bu ara tek takinti tansiyon var donem donem biseylere taklyorum simdide tansiyona taktm sana tansiyon icin ne dedi doktor yukselmesi icin gittinmi hic doktora tansiyon ilaci ictigni soyledinmi yadaSenin daha uzun süre olmuş bu hastalığa yakalanalı benim de 10 sene oluyor neredeyse az önce üşür gibi oldum yine o geceki gibi olcam diye çok korktum bu hastalık böyle tam iyi oldum diyorsun neşelisin sonra diyorsun ki kesin kötü birşey olacak bu kadar iyi olamazsın diye kendi kendime atak getirtiyorum
Ben sürekli içmiyorum yükseldiğinde içiyorumbende bu ara tek takinti tansiyon var donem donem biseylere taklyorum simdide tansiyona taktm sana tansiyon icin ne dedi doktor yukselmesi icin gittinmi hic doktora tansiyon ilaci ictigni soyledinmi yada
anladm canm yani doktora sordunmu hic yukseliyo tansiyonum diye onu merak ettim doktor ne dedi. ben antidepresanida braktm uc hafta oldu oda galiba beni kotu ediyo surekli kafami takip ediyorum gerilyomu basnc varmi derken zaten basliyo suanda gene basladi mesela sarmsakda yedim oglen ceyrek xanax icmistim ama gene basladi off sanrm tekrar ilaca baslamam gerekicek cok yorucu yaBen sürekli içmiyorum yükseldiğinde içiyorum
Ne kadar süre ilaç kullandın Dr o kadar yükselme ile birşey olmaz dedi dahiliyeye de gittim sorun yok dedianladm canm yani doktora sordunmu hic yukseliyo tansiyonum diye onu merak ettim doktor ne dedi. ben antidepresanida braktm uc hafta oldu oda galiba beni kotu ediyo surekli kafami takip ediyorum gerilyomu basnc varmi derken zaten basliyo suanda gene basladi mesela sarmsakda yedim oglen ceyrek xanax icmistim ama gene basladi off sanrm tekrar ilaca baslamam gerekicek cok yorucu ya
ben 10 yıldır kullanyorum bi ara sekiz dokuz ay kadar brakmstm hic ilac kullanmadm daha sonra tekrarlaynca 6 senedir falan paxera kullaniyodum ama simdi cocuk icin brakmayi deniyodum en son bi ay ceyrek gun asiri ictim uc haftadrda hic icmiyorum ama xanax kotu olunca var malesef su tansiyon takntsini aşsam aslnda bi skntim olmicak ama surekli yuksekmi yukseliyomu dusuncesi beni yoruyo aklma geldigi anda boynum basim gerilyo cok kotu bi his yaa bide bende ileri derece boyun duzlesmesi var ters harekette agr kaldrmada cok agri yapar ama ben onu bile ayrt edemiyorum herseyi tansiyona yoruyorum malesefNe kadar süre ilaç kullandın Dr o kadar yükselme ile birşey olmaz dedi dahiliyeye de gittim sorun yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?