- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #9.281
Ne olursa olsun ne yaşarsam yaşayayım içimde azcık Bi umut istiyorum sadece gülmek gezmek eylenmek şurda dursun bedenime bişey olmadan azıcık umutla yaşamak istiyorum sadeceTam iyiyim diyorum hopp durduk yerde bir atak dün dışarıda gezdim keyifli bir gün geçirdim gece yamuldum artık umudum var mı birşey diyemiyorum ama sanırım bu ara ara yoklucak
7günlük antibiyotik tedavisi
Dün gece aniden geldi telkine sıra gelmedi kuzumGececek inşallah kızlarda ne zaman... Rabbim yarfım etsin.
Telkin önemli niloya ama işte brn çok unutuyorum telkin yapmayı..
Ben de Nörolojiye randevu aldım Perşembe gününe7günlük antibiyotik tedavisi
Daha sonra değerlere tekrar bakılacak
Ben baş ağrısı için gitmiştim neler çıktı karşıma
Bikaç saat sürüyor 2 saate yakın sürmüştü bir kez dün gece 1 saate yakındı ama öyle böyle şiddetli değilBu atak dediğiniz şey gün boyu sürdü mü hiç sizde ya da birkaç saat boyunca?
Yok ne ataksızı çok seviyor o bizikzlar iyisinizdir umarım ataksz paniksiz kaygsz gunler geciriyosunuzdur insaallah
zaten buyuzden iyi oldugmuz zamanlarin da tadini cikaramiyoruz bende oyle hatta oyle bi sasryorumki iyiysem demekki daha beter gelicek busefer diyorum huzur muzur kalmiyo normal sıradan ota bocege huzur duyan insanlar gibi olmakdan baska bise istemiyorum su hayattanYatağa yattım şimdi korku var tabii yine dün geceki gibi olacak mı korkusu
Öyle oluyor bazen aynen niloyaDün gece aniden geldi telkine sıra gelmedi kuzum
Evet atak muhtemelenKızlar iç sıkıntısı mide bulantısı beynim Bi acayip oldu atak mı bu
Ben de öylezaten buyuzden iyi oldugmuz zamanlarin da tadini cikaramiyoruz bende oyle hatta oyle bi sasryorumki iyiysem demekki daha beter gelicek busefer diyorum huzur muzur kalmiyo normal sıradan ota bocege huzur duyan insanlar gibi olmakdan baska bise istemiyorum su hayattan
Çarşamba canım nasılsın nasıl geçti gecenEvet atak muhtemelenemarı ne zaman çekineceksin
Gece iyiydim de sabah korktum ya yine aynı olursam korkusu vardı tranko aldım Dr karına al demişti sana da verdiler diye hatırlıyorum bulantı için sabah aç karına alabilirsinÇarşamba canım nasılsın nasıl geçti gecen
Yok cnm ya bana hiçbir doktor o tarz ilaç vermedi sadece ilk gittiğimde emzirdiğim için şurup vermişti oda bana mısın demiyor artık yarın tekrar gidicem bakalım ilaç mı değiştirir artık ne yaparGece iyiydim de sabah korktum ya yine aynı olursam korkusu vardı tranko aldım Dr karına al demişti sana da verdiler diye hatırlıyorum bulantı için sabah aç karına alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?