• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Tam iyiyim diyorum hopp durduk yerde bir atak dün dışarıda gezdim keyifli bir gün geçirdim gece yamuldum artık umudum var mı birşey diyemiyorum ama sanırım bu ara ara yoklucak 😔
Ne olursa olsun ne yaşarsam yaşayayım içimde azcık Bi umut istiyorum sadece gülmek gezmek eylenmek şurda dursun bedenime bişey olmadan azıcık umutla yaşamak istiyorum sadece

7günlük antibiyotik tedavisi
Daha sonra değerlere tekrar bakılacak
Ben baş ağrısı için gitmiştim neler çıktı karşıma
Ben de Nörolojiye randevu aldım Perşembe gününe 😔ama o hastane baya uzak yakınlarda bulursam oraya almak istiyorum ölmezsem eğer 😔

Yatağa yattım şimdi korku var tabii yine dün geceki gibi olacak mı korkusu 😔
zaten buyuzden iyi oldugmuz zamanlarin da tadini cikaramiyoruz bende oyle hatta oyle bi sasryorumki iyiysem demekki daha beter gelicek busefer diyorum huzur muzur kalmiyo normal sıradan ota bocege huzur duyan insanlar gibi olmakdan baska bise istemiyorum su hayattan

zaten buyuzden iyi oldugmuz zamanlarin da tadini cikaramiyoruz bende oyle hatta oyle bi sasryorumki iyiysem demekki daha beter gelicek busefer diyorum huzur muzur kalmiyo normal sıradan ota bocege huzur duyan insanlar gibi olmakdan baska bise istemiyorum su hayattan
Ben de öyle 😔

Gece iyiydim de sabah korktum ya yine aynı olursam korkusu vardı tranko aldım Dr karına al demişti sana da verdiler diye hatırlıyorum bulantı için sabah aç karına alabilirsin
Yok cnm ya bana hiçbir doktor o tarz ilaç vermedi sadece ilk gittiğimde emzirdiğim için şurup vermişti oda bana mısın demiyor artık yarın tekrar gidicem bakalım ilaç mı değiştirir artık ne yapar

Back
X