Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben kendi doktorunu tavsiye edebilirim ama uygun değil online seans yapar mı bilmiyorum tabi Psikiyatrist Psikoterapist Okan Ufuk İpek

Aynı zamanda terapi de verebiliyor yanlış hatırlamıyor sam
Evet ben terapi alıyorum zaten mecbura kalınca ilaç desteği 1 saat terapi yapıyor sıkıntı yaşadığımda mesaj atıyorum telefondan da destek sağlıyor hiç doktorum gibi değil arkadaşım gibi her zaman yanımda

Çok şanslısın cnm bana bilgi verebilir misin peki

Bugün gündüz, koca kisisinin cok sevdigim (?!) bazi akrabalariyla bir isimiz oldugu icin görüştük.
Bu sebepten bütün gün göğsümün altinda, karın bölgemde (sanırım âşık olduğumuzda kelebeklerin uçuştuğu bölge) gerginlik, sıkışıklık vardi, eve gelinceye kadar gecmedi. Çok sık nefes daralması da yaşadım.
Pzt günü cabucak gelsin de randevuma gideyim bir an önce

Bir git bakalım ne diyecek bu hastalık strese hiç gelmiyor

Gecenin bu saatinde yaşadığım beyin kanaması belirtisi mi felç belirtisi mi ataksa eğer uzun zamandır böyle bir atak yaşamamıştım başımda basınç ürperme üşüme boynumdan kafama doğru giden bir ağrı çok değişik anlatılacak gibi değil evde olan tansiyon ilacını içtim zanax içtim 1 limon içtim sonra ölçtüm tansiyonumu 15 10 sonra 13 9 kalp atışı 128lerdeydi Allahım sağlıklı halime döneyim sadaka vericem

Kızımı wc ye kaldırmıştım bi üşüme geldi başımda basınç hissi kafamın tam tepesi uyuşuk gibi oldu çok zordu o anlar

İlaçları sepitip aralarından içecek olduğum ilaçları bulma anı var ya asla anlatamam düşmanım bile yaşamasın o derece

Balkona çıktım biraz hava aldım aynı şey 2.kez daha oldu yatmayı denedim telefon ile düşüncelerimi dağıtmaya çalışayım dedim ama yine başaramadım 2.kez de oldu

Balkona çıktım biraz hava aldım aynı şey 2.kez daha oldu yatmayı denedim telefon ile düşüncelerimi dağıtmaya çalışayım dedim ama yine başaramadım 2.kez de oldu
Nasıl oldun canım
Bende 2 gündür çıldırmak üzereyim artık
Başımın tepesinde ağrı beynim gözlerim dönüyor sanki heran böyle görüntü falan gidecekmiş gibi hastaneye gittim covid testine gönderdi iç sıkıntısı terleme bir yandan Allah ın al alacaksan canımı diyorum artık çok yoruldum çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…