• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Terapiye başladığımda ilaç kullanıyordum çünkü başka doktordan terapi doktoruma gelmiştim ağlamalarım ilaç ile durmuştu ama kaygım çok yüksekti onun için terapiye başladım evde duramıyordum kızımın eşyalarını alıp anneme gidiyordum
Şu anda ağlama varmı.benle benzer şeyleri yasamissin.kalp kapağında kalınlaşma hafif demişti doktor😁ama ben naptim büyüttüm.oysaki cogu insanda varmış bu.ama ben buyuttumde doktorun konuşma hatası vardı malesef.😔

Şu anda ağlama varmı.benle benzer şeyleri yasamissin.kalp kapağında kalınlaşma hafif demişti doktor😁ama ben naptim büyüttüm.oysaki cogu insanda varmış bu.ama ben buyuttumde doktorun konuşma hatası vardı malesef.😔
Şuanda ağlama yok hastalık hastalığı var her doktor da iyi olmuyor maalesef

Evt aslinda adamlar planlamis gibi bizim turklwr olsa 10 kat yaparlardi.mesela marasta dogukent var daha once yerle bir olmus alti kaya degil o yuzden oraya ev yapilmazdi simdi yuksek binalar cafeler neler neler ayri bir sehir gibi oldu.marasta bulduklari yere ev dikiyorlar
2020 yılında yazmıştın Marasta büyük deprem bekleniyormuş diye deprem korkusu aşırı vardı sende 1500 yıldır olmamış olmaz korkma diye teselli etmiştim seni depremden hemen sonra aklıma gelmiştin admine mesaj atmıştım yaşıyor musun acaba diye buradan sana ulaşıp yaşadığını duyunca çok sevinmiştim neler yapıyorsun acaba uzun süredir girmemişsin

2020 yılında yazmıştın Marasta büyük deprem bekleniyormuş diye deprem korkusu aşırı vardı sende 1500 yıldır olmamış olmaz korkma diye teselli etmiştim seni depremden hemen sonra aklıma gelmiştin admine mesaj atmıştım yaşıyor musun acaba diye buradan sana ulaşıp yaşadığını duyunca çok sevinmiştim neler yapıyorsun acaba uzun süredir girmemişsin
Merhaba canım nasılsın.bende paxeraya basladim.bugun 8.gunum oncekilerde melankolik bugünde heyecan hissi çok .seninde böyle oldumu başlarda. kollarda bacaklarda bazen içimde çok heyecanlıyım gibi oluyor

Ben ücretli alıyorum doktorum muayenehanede zaten benim sgk karşılamıyor
Yani reçetesiz alinabiliyormu.ben geçen sene daha önce kullandım paxerayi istiyorum dedim.veremeyiz reçetesiz dedi .dedim randevuma daha var.israr edince kimlik bırakıp aldım.sonra doktorun reçetesini verince aldım kimliğimi.su anda nasıl oluyor bilmiyordum.eskiden sağlık ocağında yaziyordu.gecen sene yazmadı.herzamn sistem değişiyor galiba

Yani reçetesiz alinabiliyormu.ben geçen sene daha önce kullandım paxerayi istiyorum dedim.veremeyiz reçetesiz dedi .dedim randevuma daha var.israr edince kimlik bırakıp aldım.sonra doktorun reçetesini verince aldım kimliğimi.su anda nasıl oluyor bilmiyordum.eskiden sağlık ocağında yaziyordu.gecen sene yazmadı.herzamn sistem değişiyor galiba
Sağlık ocağı rapor olmadan yazmıyor ben eczaneden para ile aldım geçen ay ama yeni değişti ise bilemem

Buyrun buradan yazın hem başkalarına da yardımcı olmuş oluruz birçok kişi okuyor çünkü buradan teselli buluyorlar
Yaklaşık üç ay önce ben de siteye yazmıştım bundan altı ay öncesinde kayınbabamı kaybettim sonrasında kanser olma ölüm korkusu beynimde tümör var korkusu başladı çok yıprandım bu süreçte 10 kg verdim sonra psikryatiye gittim antidepresan yazdı misol 50 mg ardından antidepresan‘ı kullanınca kendimi iki ay çok iyi hissettim sonrasında aynı şeyler düşünceler yeniden tekrar etmeye başlayınca antidepresanı bıraktım ramazan başında bu sefer daha da kötü oldum şu an çok kötü durumdayım ilaca tekrar başlasam mı başlamasam bilemiyorum sürekli fiziksel olarak başımda boynumda ağrılar oluyor ve ben bu ağrıları kötüye yoruyorum doktora gitmeye de korkuyorum bişey çıkacak diye ne yapacağımı bilmiyorum

Back
X