Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aynen en iyi gelen sey seni anlayan birilerinin olmasi

Ne dedi doktor canım benim de bugün randevum var 5 te ben çok kötüyüm dünden beri

Ne dedi doktor canım benim de bugün randevum var 5 te ben çok kötüyüm dünden beri
Ay evet ya marasta olacak dediler surekli dedi korkman normal dedi hayatini etkiledimi diye sordu evet ozellikle ilk baslarda cok k9tuydum dedim cipralex 10 mg verdi sonra gecici. T yle baslayan bir hap daha verdi kullan gel afsinde de gorunebilirsn dedi

Panik Atak olan arkadaşlar: Hastalıktan önce hayatınızda cok korktuğunuz, sıkışıp kalma kurtulamama, deprem, bayılmak veya cinsel taciz gibi olaylarınız oldu mu iyice düşünün.
Bu travmalar Ruhsal Rahatsızlıkların en büyük sebebi

Cinsel taciz yasadim ama fiziksel olarak degil babamin teyzesinin oglu dedemlerin oraya tasinmisti ve bana manyak manyak hareketler yapiyordu 11 yasindaydim avucunu falan yaliyordu bana bakarak ilk basta seni kaciracam derdi aglardim kimse inanmazdi bi kere cinsel organini acmisti igrencti eve kacmistim hemen halamgil de anladi biraz sapik oldugunu bana o actigini soylemedim ama avucunu yaladigini bunun ne demek oldugunu sordum neden sordun dediler x amca bana bu hareketi yapiyor dedim sakin babana soyleme bahceyede yalniz aspa cikma dediler.nefret etmistim o adamdan simdi gozleri kör olmus onun etkisi olmusmudur acaba bu psikiyatrik sorunlarima

Tebrikler travmanızı buldunuz kesinlikle bu olay sizin ruh sağlığınızı bozmuş Anksiyete OKB yanı takıntılı depresif ruh hali yapar cinsel travma.
inanamıyorum ya ne manyak insanlar var.
Neuroformat yaparak travmanızı cözebilirsiniz umarım faydası olur

Evet pisligin tekiydi babamin dayisigilin kiracisinin kizida 11 yasindaymis bu benim olaydan sonra o kiza da sortunu cikarirsan seker veririm demis kizda cikarmis sonra annesine anlatmis babamgilin dayisigil zivanadan cikti geldiler bagirdilar cagirdilar ortalik baya karismisti o zamanlar.ilahi adalet ama gozleri gormez olmus...dediginizi bi arastorayim

Benimde olmuştu taciz olayım 10 yaşındayken

Ay sapık bak cezasını bulmuş namussuz

Ben de küçükken annemlerle çarşıya gitmiştik annem ürünlere bakıyordu adam da beni seviyormuş gibi yaptı arkama geçti boyunlarımı okşadı durdu küçüktüm ne olduğunu tam anlayamamıştım ama çok korkmuştum hala aklıma gelince ürperiyorum çok korkunçtu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…