Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Tabi evde yalniz olmakla odada yalniz olmak cok farkli😂 afsinde olsaydim evde yalniz olacaktim😕deprem acisindan benim ev daha guvenli ama niyeyse ben burda iyi gibi oldum😂 ikinci derece deprem bolgesindeyim suan fay hatti ust taraftan geciyormus ve kaynanamgilin evine hic guvenmiyorum hazir beton degil mutahit evi yarim birakmisti esim tamamlattirmis yani kapi penceresini 😅 degisik bir karakterim gercekten 😂

Tabi evde yalniz olmakla odada yalniz olmak cok farkli😂 afsinde olsaydim evde yalniz olacaktim😕deprem acisindan benim ev daha guvenli ama niyeyse ben burda iyi gibi oldum😂 ikinci derece deprem bolgesindeyim suan fay hatti ust taraftan geciyormus ve kaynanamgilin evine hic guvenmiyorum hazir beton degil mutahit evi yarim birakmisti esim tamamlattirmis yani kapi penceresini 😅 degisik bir karakterim gercekten 😂
He sen kayınvalidenlerdeydin dimi bu akşam ben kendi sıkıntımdan unuttum canım anladım

ben kayinvalidemgildeyim Esim bugun gece ise gidecek afsine dondu arda bey de yani oglum kuzeniyle yatiyor ben odada tekim.
Bildirimi görmedim canım bu msjı şimdi gördüm anladım tek yatacaksın korkma ben de anneme geldim çok şükür biraz daha iyiyim eşim gececi yarın akşam evde inşallah çok kötüydüm evde ya

Kalp sıkısmam yok ama iyi degilim marasta beklenen deprem7.8 Allahim nerdeyse 8 dusun napacam canim ben afsin 3. Bolge ama ailemi dusunuyorum gerci marastada tutulabilirim ama mahvetti bu durum beni keske esim beni anlasa da tasinsak
Kız şu cümle ne 7.8 neredeyse 8 demişsin 😂
Korkma dicem yine korkacaksın sen randevu almıştın gittin mi doktora bi destek almadan olmucak senin bu durum böyle korkma desem de artık anksiyete panikatak olmuş

Kız şu cümle ne 7.8 neredeyse 8 demişsin 😂
Korkma dicem yine korkacaksın sen randevu almıştın gittin mi doktora bi destek almadan olmucak senin bu durum böyle korkma desem de artık anksiyete panikatak olmuş
Sonradan mantikli dusununce 7.8 imkansiz gibi geldi turkiye tarihinde bir ilk olur dedim kendi kendime bnce panik atak yok cunku kalbim sıkışmıyor evet kaygi bozuklugu var ama marasta yasayan cogu kisi boyle su youtuba girsen anlarsin cunki deprem bilimciler korkutuyor.bi dusunsene bir kac saniyede aileni cocugunu esini bi anda kaybedebilirsin ve olmekten cok o enkaz altinda kalmak korkunc bisey bence.

Ben de gündüzleri çok kötü oluyorum yataktan çıkmak istemiyorum
Merhabalar geçmiş olsun hepimize bu panik atak illetinden kurtulamcz galiba arkadaşlar bende 5 senelik panik atak hastasiyim ilaç kullanmama rağmen yılda iki kere atak geçiriyorum.etkisi günlerce sürüyor şimdi grip olmuşum korktum virüs mu kaptım diye nabzım hemen yükseldi ellerim titremeye başladı sonra kendime geldim korkunca aninda kendini gösteriyor.Allah hepimize şifa versin.konusmak dertlesmek bu hastalıkta ıyi geliyor

X