- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Günaydın canım haber izleme dinleme çok etkiliyo bizi çünküKızlar günaydın nasılsınız ben şehit haberiyle uyandım hiç iyi değilim çok üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım haber izleme dinleme çok etkiliyo bizi çünküKızlar günaydın nasılsınız ben şehit haberiyle uyandım hiç iyi değilim çok üzüldüm
Bnmde konyaya tasinasim geliyor o dereceyim marasa gidince ilk is kardiyalog sonra psikiyatrist boyle omur gecmezHacamatı biliyorumda korkarım ben öyle şeylerden , deprem konusuna gelince bu konuda destek al böyle daha kötü olucaksın ben o korkuyu yendim çok şükür darısı sana inşAllah canım çok iyi anlıyorum seni ben teyzeme gitmiştim istanbulu terkettim o dereceydi
Taktiginiz bise varmiYa kizlar seneler önce atlatmistim ben panik atagi hersey yolundaydi
Son aylarda cok stresim oldu derken carpintim basladi yine
Doktora gitmiyorum, ilac kullanmiyorum
Ama rahatsiz olmaya basladim
Kahve icmistim sabahtan ondan midir diyorum ama hergün yasamaya basladim bu durumu
Ne öneririsiniz, telkin etmeye calisiyorum kendimi
Hayir baska sorun da yok, güm güm atiyor rahatsiz ediyor
Taktiginiz bise varmi
Yani bu hayatta daha kotu korkulari olan insanlar var hata yapin ne olacakki.mesela bizim korkularimiz hayati seyler.tabiki sizinki size zor bizimki bize zorYani evet, ama hallediyorum sadece cok stresim oldu
Trafige genelde esim ya da cocuklarimla cikiyordum, yani yalniz cikmadim onu kafaya takiyorum
Mecburum da ama, ki araba kullanmamda problem yok, herseyi gayet iyi yapiyorum ama apnik of su gereksiz panik
Gecen denemelik kendim ciktim sürüyorum hersey iyi kalbim patlayacak, ellerime kadar hissizlik uzaniyor öyle bir panik, kontrol altina almaya calisiyorum. Korkuyorum ama sebebi yok
Yani gereksiz gerginlik, korku, carpinti
Ya cidden hayatimi etkiliyor, gecmiste yenmistim, ilac da kullanmam
Esim diyor ki bir baslasan endisen kalmayacak
Öyle düsünüyorum o düzene alissam hersey yoluna girecek
Trafikte yanlis yaparim, biri birsey der diye korkuyorum ama böyle durumlar yasanmiyor cok nadir yine de endisemin önüne gecemiyorum
Hata yapma korkum var gereksiz bir korku, elimde degil
Öneriniz var mi
Bide keyif alacaginiz biseyler yapmaya calisin bi arkadasinizla bulusun kafanizi dagitmaya calisinYani evet, ama hallediyorum sadece cok stresim oldu
Trafige genelde esim ya da cocuklarimla cikiyordum, yani yalniz cikmadim onu kafaya takiyorum
Mecburum da ama, ki araba kullanmamda problem yok, herseyi gayet iyi yapiyorum ama apnik of su gereksiz panik
Gecen denemelik kendim ciktim sürüyorum hersey iyi kalbim patlayacak, ellerime kadar hissizlik uzaniyor öyle bir panik, kontrol altina almaya calisiyorum. Korkuyorum ama sebebi yok
Yani gereksiz gerginlik, korku, carpinti
Ya cidden hayatimi etkiliyor, gecmiste yenmistim, ilac da kullanmam
Esim diyor ki bir baslasan endisen kalmayacak
Öyle düsünüyorum o düzene alissam hersey yoluna girecek
Trafikte yanlis yaparim, biri birsey der diye korkuyorum ama böyle durumlar yasanmiyor cok nadir yine de endisemin önüne gecemiyorum
Hata yapma korkum var gereksiz bir korku, elimde degil
Öneriniz var mi
Günaydın canım aa ne şehit haberi ya Allah ailelerine sabır versin inşallah başım ağrıyor benim de çok bugünKızlar günaydın nasılsınız ben şehit haberiyle uyandım hiç iyi değilim çok üzüldüm
bende Butun gun yataktan cikmadim suan deprem videolarida izledim elim ayagim titriyorGünaydın canım aa ne şehit haberi ya Allah ailelerine sabır versin inşallah başım ağrıyor benim de çok bugün
Benim de gün içinde hep hızlı atar ağzım kulağımda sanki her an kötü bişey olacak hissi var bazen bi yoğunlaşıyor kalbim nasıl atıyor yok çaresi canım alışmaya çalışıyoruzYa kizlar seneler önce atlatmistim ben panik atagi hersey yolundaydi
Son aylarda cok stresim oldu derken carpintim basladi yine
Doktora gitmiyorum, ilac kullanmiyorum
Ama rahatsiz olmaya basladim
Kahve icmistim sabahtan ondan midir diyorum ama hergün yasamaya basladim bu durumu
Ne öneririsiniz, telkin etmeye calisiyorum kendimi
Hayir baska sorun da yok, güm güm atiyor rahatsiz ediyor
Niye deprem videosu izliyorsun sen yaptığın iş mi şimdi benim de hep yatasım var izleme öyle videolar ben korktuğum bişey ise izlemeye çok korkarımbende Butun gun yataktan cikmadim suan deprem videolarida izledim elim ayagim titriyor
Kac siddetinde olacak belki kucuk olacagini soyleyen birileri olurda teselli bulurum diye ama yok baya buyuk bekleniyor hatta bizim maraslilar 10 siddetinde bekliyor dunya tarihinde 10 siddetinde deprem olmamis aslinda bakma bi cok kisi benim gibi burda halkca kafayi yedik.Niye deprem videosu izliyorsun sen yaptığın iş mi şimdi benim de hep yatasım var izleme öyle videolar ben korktuğum bişey ise izlemeye çok korkarım
Allah bilir ama 1500 sene olmamışsa yüksek bişey olmaz herhaldeKac siddetinde olacak belki kucuk olacagini soyleyen birileri olurda teselli bulurum diye ama yok baya buyuk bekleniyor hatta bizim maraslilar 10 siddetinde bekliyor dunya tarihinde 10 siddetinde deprem olmamis aslinda bakma bi cok kisi benim gibi burda halkca kafayi yedik.
1500 yil olmayinca insan daha cok korkuyor nasil bi enerji birikti Allah bilir of of.gece sallanmis da ben farketmedim sadece ruya goruyorum kabuslar goruyorumAllah bilir ama 1500 sene olmamışsa yüksek bişey olmaz herhalde
Benim de gün içinde hep hızlı atar ağzım kulağımda sanki her an kötü bişey olacak hissi var bazen bi yoğunlaşıyor kalbim nasıl atıyor yok çaresi canım alışmaya çalışıyoruz
Ijsallah hepimizin rahatsizligi gecer ben cok yoruldum artikBu sekilde trafige cikmak istemiyorum
Sakinlestirici damlaya basladim simdilik
alisinca gecer insallah
Ijsallah hepimizin rahatsizligi gecer ben cok yoruldum artik
Norodol muBu sekilde trafige cikmak istemiyorum
Sakinlestirici damlaya basladim simdilik
alisinca gecer insallah
Benimki kaygi bozukluguydu oglumun otixm oldugunu dusunuyordum o gecti bu panik atak durumu sanirim yeni basladi depremden cok etkilendim marasta deprem bekleniyor dendikce gohsum agriyor kotu senaryolar olusuyor daha doktora gitmedim uc gun sonra ile gidecem onda doktora dansacam once kardiyoloji sonra psikiyatristsizin kac yildir böyle
Benim cok eski ama yenmistim ynai yilda bir geliyordu
simdi hergün gelmeye basladi, henüz tam kriz halini almadi, bazen aksamlari kriz geliyor
Kendimi bildigimden uzaniyorum bekliyorum geciyor
ama kalp carpintisi günlük hayatta gercekten yoruyor insani
O an hicbirsey yapamiyorum