Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Olmekten mi korkuyosunuz ilac hastasi olmussunuz Kitsap pkuyun farkli seyler kesfedin

Korkmamalisin dua et tek caren icine ferahlik verir

Olmekten mi korkuyosunuz ilac hastasi olmussunuz Kitsap pkuyun farkli seyler kesfedin
İlaç hastası mı olmuşum şuan ben bi tane ilaç içiyorum nereden bu kanıya vardınız anlayamadım iyiyken herkes kitap okuyor siz benim kadar okumuyormuşsunuzdur asıl içiniz sıkıntıdayken okuyun rahatszken okuyun

Benim de bugün doktor kontrolüm vardı ve çok iyi geçmişti aslında doktor beklenenden ilerdesiniz dedi ama ne olduysa akşam yemeğinde bir panik atak geldi hala geçmedi acil durum hapını almak istemiyorum ama ilaç içmediğim zamanlarda bile bu kadar kötü olmamıştım tam sakinleşiyorum ya yine gelirse diye bi düşünce giriyor ve midem bulanıyor midem bulanınca dehşet panik yapıyorum çünkü kusmaktan çok korkuyorum çünkü o ilk aptal doktorun blumia olursan ölürsün diyişi geliyor aklıma bu sefer paniğim iyice artıyor paniğim artınca midem daha çok bulanıyor ilaç içmeme rağmen niye böyleyim hiç iyileşemeyecek miyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…