Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Üşüme tahminimce psikolojik çünkü ben de yaşıyorum korktuğumda üşüme titreme

Ben de dün akşamdan beri çok kötüyüm hastaneye yatırılmaktan korkuyorum sabahtan beri doğru dürüst bişey yemedim

Akşam üstü, akşam saatleri geliyor genelde bana bu sıkıntı hep. Geçmedi bi türlü
Dün akşam ben de çok kötüydüm bugün şimdi yine aynı durum geldi

Şuan baya kötüyüm yatıyorum çok zor bir hastalık bu kötü olup hastaneye yatırılmaktan korkuyorum
Niloş sakın yanlış anlama kötü olmana asla sevinmiyorum ama kendime destek görüyorum sen de ilaç içmene rağmen arada kötü hissedebiliyorsun kendini ben de senin gibiyim baksana ben başlarda ilaç içmiyordum şimdi ilaca başladım gene kötü hissediyorum kendimi iyileşemeyecek miyiz biz

Seni anlıyorum canım biz birbirimizi anlıyoruz diyeyim bazen tekrarlıyor işte neden bilmiyorum bi ara çok ama çokk iyiyidim ben de hatta ilacı bike bırakmayı düşünüyordum o derece ama lütfen o ilaca devam et tam olarak 6 haftada tam etkisini gösteriyor biraz sabır bunun yanında ilaç etkisini gösterene kadar takviye ilaç veriyorlar onu arada al yapacak bişey yok ben de akşam aldım mecbur kalmadıkça almıyorum şuan ben de çok eskiden kullandığım ilacıma geçtik umarım 6 haftada etkisini gösterir sabır ve dua ben uzun süredir hiç dün akşamki kadar kötü olmamıştım

Açlıktan başım ağrıyor artık yarım dilim ekmek ve muz yedim çok kötü olmama rağmen pazara gittim yavrumu anneme bıraktım geldim ama kötüyüm şuan yatıyorum hiçbir şey yemek istemiyorum karnım çok aç

Kızlar bu tarz rahatsızlıkları değersizlik hissi tetikliyor. Nilos ben de çok iyiyken nişanlımla yaşadığım tartışma sonrası başa dönmüştüm.

İlacın yan etkileri oluyormuş kilo alma falan ben ilaç hiç kullanmadım ama ihtiyacım var sanki içimde bi korku bi endişe bi panik bi heyecan var neden böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…