Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

İlaç etki etmeye başladığı için bugün yoğun geldi canım korkma ilaç etki etmeye başladığı anda doktorum anksiyete panikatak yoğun gelir demişti

İlaç etki etmeye başladığı için bugün yoğun geldi canım korkma ilaç etki etmeye başladığı anda doktorum anksiyete panikatak yoğun gelir demişti
Yani doktor da görüşme sonrası normal dedi ama bilemedim sonuçta onlar doktor çekenler biziz ya hiç gitmeseydim o salak doktora hiç böyle olmayacaktı tamamen şekil değiştirdi sürekli midemi düşünüyorum yemek yiyebilecek miyim yiyemeyecek miyim bütün mesele bu oldu Allah razı olsun senden ben de diyordum ilaca rağmen niye bugün böyle oldum İnan rahatladım sen nasıl oldun

Ben de bu akşam yoğun ataklarla uğraştım ama geçiyor arada Allaha şükür o Dr un dediğini hiç aklına getirme alakası yok birçok insan panikatak yaşayıp istifra eden var hiç duymadım o hastalığına yakalanan hamileyken istifra eden var Allah korusun ne diyelim

arada değil tamamen geçse ne güzel olur dimi tatil planı yaptık ne hevesim var şu an ne de halim iptal etsek mi diyorum eşime de

arada değil tamamen geçse ne güzel olur dimi tatil planı yaptık ne hevesim var şu an ne de halim iptal etsek mi diyorum eşime de
Aynen keşke tamamen geçse biz de rezervasyon yaptırdık ama hiç iyi değilim geçen sene yazın o kadar iyiydim ki çok keyifliydim noldu bilmiyorum eşim izinden işe döndü o gün bugündür tam düzelmedim senesi geliyor artık

merhaba arkadaşım aylar öncesınde enoskopı ve kolonoskopıye kadar gıttım kusma ama ne kusma su ıcsem kusuodum yan tarafımda agrı var dıye ve ben dahılıye doktorunu dınlemeyıp gastrolojıyede bır goruneyım de bıdaha başka dr a gıtmem dıyıp gastrolojı doktorunun ggaıta testı ıstemesyle başlayan bır surece gırmıstım. doktorun ıstedıogı test zayıf pozıtıf gelmıstı ve ben kafamda kurup kurup durmuştum 2 ye tekrarladılar gene aynı geldı . ve ben kolonoskopı ve endoskopı oldum bunları yaprtrana kadar ağrıdan yerımde duramırdum su ıcsem kusutyordum. operasyondan çıktım sonuçlar çıkınca ne hıkmetse ağrım gectı dıyecegım o kı arkadaşım sakin olmalıyız . Biz herseyı buyutuyoruz ve büyüttükçe tepkılerımız çoğalıyor . mide = stres senelerce kac endoskopı gecıren bırı olarak soyluyorum sen ıyısın blumıa ne ya sen o doktora gıdene kadar yemek yıyemıormuydun bıeyı kafana takmışsın nerenden suphelenıyorsan oranda bısey olmadığını cozdugun an kusmaların bitecek . blumıada ben olen cok kışı duymadım ben rahat ol sevdıgın seylerı ye nanae lımon iç müden rahatlasın

Benim de midem çok bulanır ki atak anında. Ben de korkuyorum kusmaktan. Yalnız değilsin canım.

Ya aslında anksiyeteye bağlı mide bulantım vardı aşırı stres anımda iştahım kapanır benim öğürüyordum yemek yiyemiyordum en son işte artık anksiyete bu boyuta gelince gideyim bi hap yazdırayım kafam rahatlar dedim aptal bir doktora denk geldim o da bana geçmişte parmakla kendini kusturdun mu dedi 10 yıl önce aşırı kilo aldığım bi dönemde 5-10 kez öyle bi salaklık yaptım ama kilo verme amaçlı bişeye dönüşmedi tabi ki çok aşırı yediğim bi kaç zamanda yapmıştım işte gençlik cahilliği o doktor bana onun cezasını çekiyorsun şimdi bi daha yapma yaparsan ölürsün dedi bana ama ben sadece ölüm kısmına odaklandığım için yemezsem ölürüm diye düşünüyorum böyle düşününce yemek yiyemiyorum yemek yiyemeyince ölürüm diyorum işte kısır döngü gidiyor içimi rahatlattınız biraz zaten başka bi doktora gittim hemen onun verdiği ilaçları kullanıyorum o da kesinlikle blumia olmadığımı söylüyor ama ben takıldım bi kere dimi ya sonuçta bu hastalıktan kurtulan insanlar da var Allah razı olsun

mankenlerde goruoduk onlar sureklı kusuodu bende ayda 1 2 mıdem bulnnca parmak atıp kusarım yapmayan yok kı bunun onun hıc alakası yok tamamen o doktor senı sınır etmek ıcın konuşmuş canım hıc bır kere mıdem bulantısı olan kısıye dırek blumıa denmez gastrtten suphelenılır ılk yanı bılgısız tamamen yorum yapmak ıcın demıs ama nane lımon şifadır sabah aksam hep yap ıc bak nasıl emek yıceksın bıde ben yoğurtlu makarna cok severım mıdeyede ıyı gelır onunla basla bence :)

bende hamıle olduğumu oğrendım ama doktorum kesenın sağlıklı olmadığını % 51 sağlıksız olduğunu atabılecegını soyledı bende 2 gundur kurup duruorum kendımden mı kaynaklı nıe bole oldu dıye boğuluyorum artık su ıllet olmadan yasamak nasıl bır duygu onu ozledım

benim hamileliğimde de olmuştu merak etme bana da aynısını söyledi doktor kanamam oldu ve bana yüzde 51 kalır yüzde 49 düşer dedi kese bozulmaya başlamıştı ama topladı sonra

Sen hamileliklerinde hiç istifra etmedin mi kuzum ben 5 ay istifra ettim artık sabah kalkınca alışmıştım leğen yanımdaydı ama insan tabi normal bir zamanda korkuyor istifra etmeye Allah o zamanda demek ki sabrını veriyormuş istifra ede ede sabaha karşı acile gitmiştik açlıktan bayılmıştım

Etmem mi ikisinde de 3 ay ne yemek yiyebildim ne de nerdeyse kusmadan günüm geçti şu anki mide bulantılarım da aynı hamilelik gibi zaten doktor korkutmasaydı beni ben de bu durumu hiç takmıyordum zaten ama işte o salak doktor bütün ilgimi bu yöne çekti her şeyi atlattım bu kaldı ama iki gündür çok kötüyüm doktora gittiğim ilk gün kadar berbatım halbuki toplamıştım kendimi dün doktordan sonra nerden geldiyse iç sıkıntısı çatlayacağım sanki şimdi ilaçla da böyle olunca hiç mi iyileşemeyeceğim diyorum

Hayır yazmıyor sadece psikiyatri yazıyor belki nöroloji de yazıyordur ama eczaneden reçetesiz alabiliyorsun parayla
Başta yazdıklarınızı okudum Şubat sonu Doğum yaptım Mart başı şu virüs geldi mart ortalarında ağır grip geçirdim corona mı oldum diye yedim bitirdim kendimi normalde de hastalık hastasıyımdır ama bu virüsle arttı hasta olucam hastane de yatıcam ölücem çocuklarım annesiz kalacak diye düşünceler geliyor içim de üşüme hissi var ara ara tüylerim diken diken oluyor mutsuzum ki ailevi bi sıkıntım yok niye mutsüzün bilmiyorum şu virüs hiç bitmeyecek insanlardan kaçmak maske takmak moralimi bozuyor kızım 1. Sınıfa başlayacak okula gitmesini istemiyorum eşim işe gidiyor eşimin işe gitmesini istemiyorum çocuklarla evde kalmak korkutuyor bu iç üşüme hissi psikolojik mi yoksa bi sağlık sorunum mu var bilmiyorum

nazar dualarını okusan dışarı cıkmıssın belkı ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…