• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben citoles in iyi geleceğine inanıyorum. Tranko buskas da yazdırın bence korkulacak bir ilaç değil, mide hastalarına da verdiklerini gördüm bir kaç kere. Kasların rahatlamasını sağlayarak mide bağırsak problemlerini çarpıntıları vs azaltıyor büyük oranda bu sayede anksiyete belirtileri de geçiyor sakinleşiyorsunuz. Atarak ya da rexapin gibi bir ilaçla da rahat uyku sağlayabilirsiniz, hafif hissizleştiriyor korku kaygı sıkıntı duygularınız yatışıyor.
Doktor Rexapin yazdı ama uykumda bir problem yok şimdilik. Onun yerine tranco buskas alabilirim o zaman. Rexapin kullananların yorumlarını okudum özellikler bırakırken çok zorlanmışlar korktum o yüzden.

İnşallah canım hepsi zor bu rahatsızlıkların. Ben yoğun anksiyete sebebiyle ev işlerini yaparken korkuyordum atak gelecek diye. İnşallah citoles iyi gelir bana da.
İnşAllah iyi gelir bana da iyi gelmişti dedemi bi günde kaybedince yine nüksetti her an kötü bişey olacak hissiyle tekrarladı

Ben citoles in iyi geleceğine inanıyorum. Tranko buskas da yazdırın bence korkulacak bir ilaç değil, mide hastalarına da verdiklerini gördüm bir kaç kere. Kasların rahatlamasını sağlayarak mide bağırsak problemlerini çarpıntıları vs azaltıyor büyük oranda bu sayede anksiyete belirtileri de geçiyor sakinleşiyorsunuz. Atarak ya da rexapin gibi bir ilaçla da rahat uyku sağlayabilirsiniz, hafif hissizleştiriyor korku kaygı sıkıntı duygularınız yatışıyor.
Adet ağrısına da veriyorlar bana bi kez vermişti Dr ama reçetesiz eczaneden alınmıyor içindeki bir maddeden dolayı

Bu akşam nefesim kesildi ilk başta burnumdan aldığım nefes yetmiyor gibi geldi sonra kaç kez nefesim kesildi ölücem sandım passiflora şurup vardı evde bitkisel 2 ölçek içtim bi de mutfak sıcak ilaç orda duruyor ya ilaç bozulduysa diye kötü etki yapmasından korktum

Doktor Rexapin yazdı ama uykumda bir problem yok şimdilik. Onun yerine tranco buskas alabilirim o zaman. Rexapin kullananların yorumlarını okudum özellikler bırakırken çok zorlanmışlar korktum o yüzden.
Işte rexapin ile tranko buskas in farkı da şu ki rexapin her gün içilebiliyor ama tranko buskas çok ihtiyaç olduğunda kullanılıyor. Ve tranko buskas 2 haftadan sonra bağımlılık yapmaya başlar demişti doktorum. Ama rexapin/atarax tarzı ilaçlarda öyle bisey pek sanmıyorum ben de atarax i birden bırakmıştım

Bu akşam nefesim kesildi ilk başta burnumdan aldığım nefes yetmiyor gibi geldi sonra kaç kez nefesim kesildi ölücem sandım passiflora şurup vardı evde bitkisel 2 ölçek içtim bi de mutfak sıcak ilaç orda duruyor ya ilaç bozulduysa diye kötü etki yapmasından korktum
Sakin olun lütfen. Nefes egzersizi beya gevşeme egzersizi biliyor muydunuz? Onları deneseydiniz keşke. Şimdi nasılsınız daha iyisiniz umarım

Işte rexapin ile tranko buskas in farkı da şu ki rexapin her gün içilebiliyor ama tranko buskas çok ihtiyaç olduğunda kullanılıyor. Ve tranko buskas 2 haftadan sonra bağımlılık yapmaya başlar demişti doktorum. Ama rexapin/atarax tarzı ilaçlarda öyle bisey pek sanmıyorum ben de atarax i birden bırakmıştım
Atarax tedavi edici ilaç mı o da kaygı azaltıcı diye biliyorum ben uyku yapıyor gece alınıyor

Sakin olun lütfen. Nefes egzersizi beya gevşeme egzersizi biliyor muydunuz? Onları deneseydiniz keşke. Şimdi nasılsınız daha iyisiniz umarım
Yok bilmiyorum kendi kendime nefesimi tutuyorum nefesim kesiliyormuş gibi oluyor ölüyorum galiba diyorum bugün biraz daha iyiydim akşam kötü oldum nefesim az gibi geldi ölcem sandım hala daha yattım ama bu akşam ölecekmişim giib hissediyorum aslında daha önce de olmuştu

mesajlarin bir kismini okudum size en iyi gelicek sey sosyallesmek ve psikolog ile terapi ilaclar ne kadar önemli olsa da inanın terapinin faydası da çok yüksek ben kıyısından döndüm diyebilirim bu sayede
Kıyısından döndüm derken

Korona var sosyalleşmek şu sıra biraz korkutucu yoksa yazın çok aktif bir insanım bi yere gitmeye korkuyor insan

Hayır öyle bisey yok tabiki tamamen anksiyeteden dolayı. Bunun gerçeklik payı yok. Lütfen sakinlesin, şimdi uykunuz gelir zaten öyle düşünüyorum.
Evet başladı gelmeye sağol canım işte her seferinde inanıyoruz geçende de demiştim o akşam ölücem galiba diye bu akşam da dedim ve çok inandım Allahım korusun

Kıyısından döndüm derken

Korona var sosyalleşmek şu sıra biraz korkutucu yoksa yazın çok aktif bir insanım bi yere gitmeye korkuyor insan

ben de sizdeki gibi şiddetli anksiyete atakları yaşadım doktora gittim bir kaç kez ve ilaç da kullandım daha sonra ilacı bırakıp terapi aldım ve ne zaman atağın geleceğini hissetsem hemen aklımı ve kendimi meşgul edecek şeyler bulmaya çalışıyorum bununla yaşamayı öğrenin bence kendinizi ve beyninizi siz yönetin geçmiş olsun :)

Beynimiz bize nasıl da oyun oynuyor. Hiçbir şeyin yok canım.

Rexapin in kutusunun üzerine eczacı yazdı her gün aynı saatte alınız. Birden bırakmayınız diye. O yüzden çekindim canım onu kullanmaya. Bir de onun bırakma sendromuyla uğraşmayayım ki zormuş bırakmak ☹️

Rexapin in kutusunun üzerine eczacı yazdı her gün aynı saatte alınız. Birden bırakmayınız diye. O yüzden çekindim canım onu kullanmaya. Bir de onun bırakma sendromuyla uğraşmayayım ki zormuş bırakmak ☹
Kardeşimde bırakma sendromu yapmadı ama bazı ilaçlar gerçekten zor bırakılıyor efexor örneğin bi kez birden kesmiştim 1 hafta başım dönmüştü kademeli bırakmak gerekiyormuş citoles 5 alıyordum 2 gündür almıyorum hafif baş dönmesi var

Kardeşimde bırakma sendromu yapmadı ama bazı ilaçlar gerçekten zor bırakılıyor efexor örneğin bi kez birden kesmiştim 1 hafta başım dönmüştü kademeli bırakmak gerekiyormuş citoles 5 alıyordum 2 gündür almıyorum hafif baş dönmesi var
Ne bileyim canım ya. Arada kaldım. Kendimi çıkmazda hissediyorum. Bakalım Allah yardımcımız olsun.

Back
X