merhaba arkadaşım aylar öncesınde enoskopı ve kolonoskopıye kadar gıttım kusma ama ne kusma su ıcsem kusuodum yan tarafımda agrı var dıye ve ben dahılıye doktorunu dınlemeyıp gastrolojıyede bır goruneyım de bıdaha başka dr a gıtmem dıyıp gastrolojı doktorunun ggaıta testı ıstemesyle başlayan bır surece gırmıstım. doktorun ıstedıogı test zayıf pozıtıf gelmıstı ve ben kafamda kurup kurup durmuştum 2 ye tekrarladılar gene aynı geldı . ve ben kolonoskopı ve endoskopı oldum bunları yaprtrana kadar ağrıdan yerımde duramırdum su ıcsem kusutyordum. operasyondan çıktım sonuçlar çıkınca ne hıkmetse ağrım gectı dıyecegım o kı arkadaşım sakin olmalıyız . Biz herseyı buyutuyoruz ve büyüttükçe tepkılerımız çoğalıyor . mide = stres senelerce kac endoskopı gecıren bırı olarak soyluyorum sen ıyısın blumıa ne ya sen o doktora gıdene kadar yemek yıyemıormuydun bıeyı kafana takmışsın nerenden suphelenıyorsan oranda bısey olmadığını cozdugun an kusmaların bitecek . blumıada ben olen cok kışı duymadım ben rahat ol sevdıgın seylerı ye nanae lımon iç müden rahatlasın