Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Korkma hiç canım. Bende bu rahatsızlık evlilikten sonra oldu. Eşim sadece üzülüyor benim için. Aksi bir şey diyemez çünkü kendi başına da gelebilir. Elimizde olan bir şey değil çünkü. Mutlaka iyi olduğun bir dönem olur çocuğu da o zaman düşünürsün. Şimdiden bunları düşünüp üzülme. İlerde başımıza ne gelecek bilmiyoruz.

Benim de evlilikten sonra oldu bi dönem beni çok üzmüştü hala daha arada huysuzluklar yapar bıkmadı hastalığımdan bıktı

Evet canım ya bana da verdi ama şöyle bir şey var üzerine her gün aynı saatte alın yazıyor. Bu ilaç da mı bağımlılık yapıyor yoksa?
Kuzum bu ilaçlar ana ilaca destek ilaçları. Yani semptom azaltıcı gibi düşün. İştah açar, uyku verir. Semptomların duzeldiginde Dr bıraktırma yoluna gider. Benim dr bir ay kullandirdi, bir ay sonunda bırakmak istedim ama tam iyi değildim herhalde olmadı. Şuan ikinci aya gidiyorum gayet iyiyim.

Aa maşallah düğüne ne az kalmış kına neden yapmıcaksın canım yap çok güzel kına

Onun yerine tranco buskas alsam nasıl olur? Onu almak istemedim çünkü epey yan etkileri olan bir ilaçmış. Tranco yu kullandım bir ay bari bildiğimi kullanayım diyorum. Nasıl olur sence? Niloyatospikk canım sana da sormuş olayım bu soruyu?

Allah bağışlasın canım benim kızımdan 1 yaş büyükmüş yavrun hayır canım depresyonda değilsin

Benim de evlilikten sonra oldu bi dönem beni çok üzmüştü hala daha arada huysuzluklar yapar bıkmadı hastalığımdan bıktı
Çok teşekkür ederim mesajlarınız için

Aa maşallah düğüne ne az kalmış kına neden yapmıcaksın canım yap çok güzel kına
Bebeğim dernekler falan hep kapalı. Bir kına için de koca salon tutmak anlamsız gibi. Bakalım nişanlımla gezecez bu haftasonu o zaman karar veririz :)

Canım tranco daha bağımlılık yapan bir ilaç. Hatta onu bana bir kutu verdiler daha da yok. Rexapin öyle değil. Zamanla azaltarak bırakırsın Dr eşliğinde. Tranco böyle anı kurtaran bir ilaç rexapine göre.

Allah bağışlasın canım benim kızımdan 1 yaş büyükmüş yavrun hayır canım depresyonda değilsin
Ayy çok sağol canım ya. İnsan kendi halini göremiyor. Dışardan bir göz söyleyince daha iyi oluyor. Bugün kafamı buna taktım. Ya depresyondaysam diye. Hayır dünyanın sonu değil de tedavim gecikecek iyileşmeyeceğim diye tek korkum Allah bağışlasın yavrularımızı. Onlara bu rahatsizlıkları vermesin inşallah.

Anladım canım ben bir ay kullanıp bırakınca direkt dedim o daha mı az yan etkili diye.

Canım tranko tedavi edici özelliği yok o asıl ana ilaçların yanında tedavi sürecinde ilaçlar etki edene kadar panik anksiyete geldiğinde yardımcı ilaç sen bilirsin rexapini almak sana kalmış ben de kullanmamıştım ama çok uyku yapmasa çabuk düzelmek adına alırdım ben onu 1 2 tane içtim kafam ertesi gün bile kalkmadı annemler baktı çocuğuma o gün mesela citoles de tedavi edici kardeşim de uyku yapınca çok okula gittiği için o ilacı bırakmıştı ama baya düzeldiği için düzelmeseydi içerdi yine

Amin amin depresyon sürekli ağlama sürekli yatma hiçbir şey yapamama hali ben lohusa depresyonu yaşamıştım ordan biliyorum çok ağırdı sadece kızıma bakıyordum kendime hiç bakmıyordum hiç durma ağlıyordum o kadar kötüydü ki Allahım kimselere yaşatmasın sonra yine nüksetti benim ama terapi ile biraz daha iyiyim yatıyorum diye kafayı takıyordum depresyona giriyorum diye korkuyordum Dr um dedi o an yatmak isteği varsa yat her zaman iş yapmak zorunda değilsin yemeğini yap illa ki dip köşe temizlik her zaman yapmak zorunda hissetme kendini ne zmaan canın istiyorsa o zmaan yap demişti bazne benim de yapmak istemiyor hemen depresyona yorma demişti

Nette çok yorum okudum bu ilaçla ilgili biraz korktum açıkçası. O yüzden kullanmamayı düşündüm. Bakalım biraz düşüneyim bakalım ne yaparım.

İnşallah canım hepsi zor bu rahatsızlıkların. Ben yoğun anksiyete sebebiyle ev işlerini yaparken korkuyordum atak gelecek diye. İnşallah citoles iyi gelir bana da.

İnşallah canım hepsi zor bu rahatsızlıkların. Ben yoğun anksiyete sebebiyle ev işlerini yaparken korkuyordum atak gelecek diye. İnşallah citoles iyi gelir bana da.
Ben citoles in iyi geleceğine inanıyorum. Tranko buskas da yazdırın bence korkulacak bir ilaç değil, mide hastalarına da verdiklerini gördüm bir kaç kere. Kasların rahatlamasını sağlayarak mide bağırsak problemlerini çarpıntıları vs azaltıyor büyük oranda bu sayede anksiyete belirtileri de geçiyor sakinleşiyorsunuz. Atarak ya da rexapin gibi bir ilaçla da rahat uyku sağlayabilirsiniz, hafif hissizleştiriyor korku kaygı sıkıntı duygularınız yatışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…