Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Midenizde fiziksel bir rahatsızlık mı vardı sizin yoksa öğürmeleriniz benim ki gibi psikolojik miydi benim atak anında ve sabahları kalkınca geliyordu ama dediğim gibi doktor beni ölürsün diye korkutunca şimdi sürekli kendimi dinleyip midem bulanıyor mu bulanacak mi diye düşünüyorum haliyle de bulanıyor bulanınca daha çok panik oluyorum bu böyle kısırdöngü gidiyor mideniz için psikiyatr ın verdiği ilaçlardan başka ilaç kullandınız mı

Şu an geçirdiğim panik atağa kadar fena değildim bugün ama aniden atak geldi az önce hala geçmedi
Ben atak geçirmiyorum iç daralması iyi değilim son günlerde öyle atak gibi yarım saatsaat sürse geçse amenna hiç geçmiyo yorgunum şu şarkı.geldi aklıma hadi yüreğim ha gayret hele sıkı dur hele sabret başını eğme dik tut bu bir rüyaydı farzet.......

hangisi daha kötü bilemiyorum bazen o iç daralması insanı cinnetin eşiğine getiriyor bazen de panik atak çıldıracakmış gibi hissettiriyor keşke hiç olmasa böyle şeyler normal normal yaşasak

Benim de şu şarkı gelir ben yoruldum hayat gelme üstüme diz çöktüm dünyanın namert yüzüne gözümden gönlümden düşen düşene

Benim bugün çok panikatak gelmedi ama bu sefer de ruhum daraldı bazen başım ağrıyor sol gözüm seğiriyor sağ gözüme de ağrı giriyor acaba tümör falan mı var diye kafamda korku geliyor

Burada hep israrla "ilaclarinizi saati saatine alin" yaziyorum, fakat ben de bir kaç gündür ilaclarimi boşlamiştim, biraz duzensiz aldim ve hop, hoşgelmedin kaygı.

Ilaçlar işe yarayıp iyi gelince böyle bir rehavet oluyor. Kaygı hemen kendini hatirlatiyor.

Hepimize şifalar diliyorum

Aynen öyle ben de kendimi bikaç gün iyi hissettim mi AA artık iyiyim ilaçları bıraksam mı diyorum sonra yine başa hop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…