Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Endoskopi çekindim midede bişi yok psikiyatrik rahatsızlık doktorlar ikinci sinirler midede diyolar ondan belkide

Endoskopi çekindim midede bişi yok psikiyatrik rahatsızlık doktorlar ikinci sinirler midede diyolar ondan belkide
Mide ilacı kullanmadım psikiyatrik ilaçlardan sonra geçti şükürler olsun ama adet dönemlerim berbat geçiyor.Öğrencim var zorla ders çalıştırdım bir ağrı bir bulantı aldı başını gidiyo

Hosbulduk canim ben iyiyim cok sukur sadece dun icim daraldi nefes alamaz gibi oldum ama bugun iyiyim cok sukur sen nasilsin
Çok şükür bende 1 ay süren diş ağrı çektirme çabaları korku kaygı derken sonunda başarabildim şimdi iyileşme sürecindeyim cerrahi çekim oldu çünkü diş herşeyi bastırdı bi süre yani anlıcan canım yinede şükür bu halimize

Bu aralar çok sinirliyim öfkeliyim geçmişi düşündükçe daha da öfkeliyim sinirden nefesim kesiliyor çıldıracak gibi oluyorum tüm sosyal medya yazışma programlarımı sildim kapattım kimseyle görüşmek istemiyorum o kadar yani

Hepsi mutsuzlukdan bendede zaman zaman oluyo

Çok özledim eski halimi şikayet ettiğim herşey meğer ne önemsizmiş huzur sağlık herşeymiş Allah yardımcımız olsun o kadar doluyum ki burda yağmur yağıyor gözyaşlarıma karışıyo
Burda da yağıyor sanki ruh halimi okurmuşcasına bir de ben kendimi çok değersiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…