- 23 Ocak 2016
- 33.321
- 49.574
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.001
Yok migren çok aşırı ağrıyan benim sağ gözümde var ağrıKuzum tumor degilde migren olmasin o cunku benmde basim oyle agrir yada sinuzut
Hafif hafif. Sizlar sinuzut olabilirYok migren çok aşırı ağrıyan benim sağ gözümde var ağrı
Endoskopi çekindim midede bişi yok psikiyatrik rahatsızlık doktorlar ikinci sinirler midede diyolar ondan belkideMidenizde fiziksel bir rahatsızlık mı vardı sizin yoksa öğürmeleriniz benim ki gibi psikolojik miydi benim atak anında ve sabahları kalkınca geliyordu ama dediğim gibi doktor beni ölürsün diye korkutunca şimdi sürekli kendimi dinleyip midem bulanıyor mu bulanacak mi diye düşünüyorum haliyle de bulanıyor bulanınca daha çok panik oluyorum bu böyle kısırdöngü gidiyor mideniz için psikiyatr ın verdiği ilaçlardan başka ilaç kullandınız mı
Mide ilacı kullanmadım psikiyatrik ilaçlardan sonra geçti şükürler olsun ama adet dönemlerim berbat geçiyor.Öğrencim var zorla ders çalıştırdım bir ağrı bir bulantı aldı başını gidiyoEndoskopi çekindim midede bişi yok psikiyatrik rahatsızlık doktorlar ikinci sinirler midede diyolar ondan belkide
Nasılsın canım hoşgeldin nerelerdesin sen iyimisin artık inşAllahHafif hafif. Sizlar sinuzut olabilir
Mide ilacı kullanmadım psikiyatrik ilaçlardan sonra geçti şükürler olsun ama adet dönemlerim berbat geçiyor.Öğrencim var zorla ders çalıştırdım bir ağrı bir bulantı aldı başını gidiyo
Endoskopi çekindim midede bişi yok psikiyatrik rahatsızlık doktorlar ikinci sinirler midede diyolar ondan belkide
Hosbulduk canim ben iyiyim cok sukur sadece dun icim daraldi nefes alamaz gibi oldum ama bugun iyiyim cok sukur sen nasilsinNasılsın canım hoşgeldin nerelerdesin sen iyimisin artık inşAllah
Çok şükür bende 1 ay süren diş ağrı çektirme çabaları korku kaygı derken sonunda başarabildim şimdi iyileşme sürecindeyim cerrahi çekim oldu çünkü diş herşeyi bastırdı bi süre yani anlıcan canım yinede şükür bu halimizeHosbulduk canim ben iyiyim cok sukur sadece dun icim daraldi nefes alamaz gibi oldum ama bugun iyiyim cok sukur sen nasilsin
Gecmis olsun dis agrisi cok kotu biseÇok şükür bende 1 ay süren diş ağrı çektirme çabaları korku kaygı derken sonunda başarabildim şimdi iyileşme sürecindeyim cerrahi çekim oldu çünkü diş herşeyi bastırdı bi süre yani anlıcan canım yinede şükür bu halimize
Hepsi mutsuzlukdan bendede zaman zaman oluyoBu aralar çok sinirliyim öfkeliyim geçmişi düşündükçe daha da öfkeliyim sinirden nefesim kesiliyor çıldıracak gibi oluyorum tüm sosyal medya yazışma programlarımı sildim kapattım kimseyle görüşmek istemiyorum o kadar yani
Kurtulucaz zaman ve sabır canım derdi veren Allah dermanıda verecek elbetPeki kurtulamayacakmıyız
Burdada hava basık şimşek çakıyo bu hava beni daha kötü yapıyoÇok özledim eski halimi şikayet ettiğim herşey meğer ne önemsizmiş huzur sağlık herşeymiş Allah yardımcımız olsun o kadar doluyum ki burda yağmur yağıyor gözyaşlarıma karışıyo
Burda da yağıyor sanki ruh halimi okurmuşcasına bir de ben kendimi çok değersiz hissediyorumÇok özledim eski halimi şikayet ettiğim herşey meğer ne önemsizmiş huzur sağlık herşeymiş Allah yardımcımız olsun o kadar doluyum ki burda yağmur yağıyor gözyaşlarıma karışıyo
Benimde gelmiyo yemek temizlik hiçbirşey gelmiyo içimden ölmektende korkuyorum yaşamak istiyorum iyi olup çok seviyorum ailemi yavrumu hayatı ama bu karanlık kuyudan yinede çıkamıyorum çok tuhafİçimden yemek yapmak gelmiyor hiçbir şeyden zevk almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?