- 25 Ocak 2020
- 258
- 179
- 33
- 30
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.981
Serap bu arada çok geçmiş olsun dişini çektirmişsin.Korkacak hiçbir şey yokmuş dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın teşekkür ederim evet çok basitmiş ama tamamen iyileşene kadar korku devamkeee :) şişti iltihap ilerler diye çok korkuyorumSerap bu arada çok geçmiş olsun dişini çektirmişsin.Korkacak hiçbir şey yokmuş dimi☺
Midenizde fiziksel bir rahatsızlık mı vardı sizin yoksa öğürmeleriniz benim ki gibi psikolojik miydi benim atak anında ve sabahları kalkınca geliyordu ama dediğim gibi doktor beni ölürsün diye korkutunca şimdi sürekli kendimi dinleyip midem bulanıyor mu bulanacak mi diye düşünüyorum haliyle de bulanıyor bulanınca daha çok panik oluyorum bu böyle kısırdöngü gidiyor mideniz için psikiyatr ın verdiği ilaçlardan başka ilaç kullandınız mıCanım bende korkudan ziyade midemdeki rahatsızlıktan dolayı yemek yiyemiyordum.İlaç kullandıktan sonra düzeldim elhamdüllillahKilo bile aldım.Öğürmekten ağzıma bişi sokamayan ben su içemeyen ben 45 ten 64 kgye çıktım.Sakın korkma doğru tedaviyle çok iyi olacaksın.Gerekirse psikiyatri doktorunu değiştireceksin ve ilaçları düzenli kullanacaksın.Eğer korkmaya devam edersen maalesef düzelemezsin
![]()
Kızlar nasılsınız
Sen nasılsınKızlar nasılsınız
Ben atak geçirmiyorum iç daralması iyi değilim son günlerde öyle atak gibi yarım saatsaat sürse geçse amenna hiç geçmiyo yorgunum şu şarkı.geldi aklıma hadi yüreğim ha gayret hele sıkı dur hele sabret başını eğme dik tut bu bir rüyaydı farzet.......Şu an geçirdiğim panik atağa kadar fena değildim bugün ama aniden atak geldi az önce hala geçmedi
Ben atak geçirmiyorum iç daralması iyi değilim son günlerde öyle atak gibi yarım saatsaat sürse geçse amenna hiç geçmiyo yorgunum şu şarkı.geldi aklıma hadi yüreğim ha gayret hele sıkı dur hele sabret başını eğme dik tut bu bir rüyaydı farzet.......
Nerelerdesin be kestanem yoksun bayadır depremler başladı yine Maraş ne durumdaKizlar ben cok iyiyidim bugun birden bir daralma geldi aglasam gecermi niye boyle oldum kafama taktigim bisey de yok
Benim de şu şarkı gelir ben yoruldum hayat gelme üstüme diz çöktüm dünyanın namert yüzüne gözümden gönlümden düşen düşeneBen atak geçirmiyorum iç daralması iyi değilim son günlerde öyle atak gibi yarım saatsaat sürse geçse amenna hiç geçmiyo yorgunum şu şarkı.geldi aklıma hadi yüreğim ha gayret hele sıkı dur hele sabret başını eğme dik tut bu bir rüyaydı farzet.......
Acikcasi deprem korkumu yendim yani dusunmuyordum kafama taktigim bisey de yok canim ama dun icim oyle bi sıkıldıki nefes alamaz oldumNerelerdesin be kestanem yoksun bayadır depremler başladı yine Maraş ne durumda
Aynen öyle ben de kendimi bikaç gün iyi hissettim mi AA artık iyiyim ilaçları bıraksam mı diyorum sonra yine başa hopBurada hep israrla "ilaclarinizi saati saatine alin" yaziyorum, fakat ben de bir kaç gündür ilaclarimi boşlamiştim, biraz duzensiz aldim ve hop, hoşgelmedin kaygı.
Ilaçlar işe yarayıp iyi gelince böyle bir rehavet oluyor. Kaygı hemen kendini hatirlatiyor.
Hepimize şifalar diliyorum
Bazen olur canım öyle iç daralması inşirah süresini oku bol bolAcikcasi deprem korkumu yendim yani dusunmuyordum kafama taktigim bisey de yok canim ama dun icim oyle bi sıkıldıki nefes alamaz oldum
Bugun iyiyim cok sukur sen nasilsinBazen olur canım öyle iç daralması inşirah süresini oku bol bol
Benim de sağ gözüm kafamın sağ tarafı ağrıyor tümör olmasından korkuyorumBugün hep başın döndü yerimden kalkmaya korktum tansiyonum düşüyo yada panik
Kuzum tumor degilde migren olmasin o cunku benmde basim oyle agrir yada sinuzutBenim de sağ gözüm kafamın sağ tarafı ağrıyor tümör olmasından korkuyorum