- 23 Ocak 2016
- 33.318
- 49.573
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #2.941
Yok annem iyi çok şükür şimdi ilaç kullanmıyor tansiyon şeker var sohbetlere dualara gitmiş öyle atlatmışAnnen ilaç kullanıyomu halen nasıl atlatmış canım bir annenin çocuğunun gözü önünde böyle olması çok acıymış tek isteğim biran önce iyi olmak ve evlatlarımıza geçmesin KADER ne diyeyim dünya imtihanı zormuş
Gözün aydın canım tebriklerKızlar ben dişimden az önce kurtuldum şükürler olsun bu çok büyük bi adım benim için çok mutlu ve korkuluyum yinede sanki kötü bişi olcak gibi
Geçmiş olsun canımKızlar ben dişimden az önce kurtuldum şükürler olsun bu çok büyük bi adım benim için çok mutlu ve korkuluyum yinede sanki kötü bişi olcak gibi
Benimde annemde de var ama depresyon şeklinde kardeşlerimde de anksiyete inşallah e latlatımız olmaz ne, diyeyim yinede korkuyorumBugün aklımdan geçti biliyor musun bizim ailede bu hastalık genetik annem biz küçükken yaşadı çok kötü anlarını hatırlıyorumşuan ben ve kardeşim de panikatak hastasıyız kızım da yaşar mı diye çok korkuyorum
Geçmiş osun sanada bişey olmaz artık kurtulmulsunAllah razı olsun hepinizden hala hastanedeyim bişi olur diye biraz bekliyorum korku var içimde başardım ama
İlâçlar etki ettimi canımGeçmiş olsun canım
Çocuk var mıydı sende canım bugün ben de sabah erken kalktık az önce biraz kestirdim eşim işe gidecek yemek yaptım ama saat 10 gibi çok kötüydümBende bi sıkıntı ile uyandım kafamda Bi ağırlık yataktan çıkmadım hala hiç bişey yapasım yok hayat çok sıkıcı geliyor nedense
Ben hiçhiç kestiremiyorum bende erkenden kalktım malesef iç sıkımtısısıkıntısı hat safada yineÇocuk var mıydı sende canım bugün ben de sabah erken kalktık az önce biraz kestirdim eşim işe gidecek yemek yaptım ama saat 10 gibi çok kötüydüm
İlaç içtim ya sabah ilacım var o uyku yaptı ondan uyudum ben de iç sıkıntısı dün akşam vardı sabah da şizofren olma korkusu psikoz olma aklımı kaybetme korkusu hat sayhadaydıBen hiçhiç kestiremiyorum bende erkenden kalktım malesef iç sıkımtısısıkıntısı hat safada yine
Napcaz böyle nerelere gidicez Allahım çaresiziz çare sendeİlaç içtim ya sabah ilacım var o uyku yaptı ondan uyudum ben de iç sıkıntısı dün akşam vardı sabah da şizofren olma korkusu psikoz olma aklımı kaybetme korkusu hat sayhadaydı
Aynen ondan oldu zaten ben bugün bile belirti okudum bayadır okumuyordum şizofreni belirtilerine baktım çok korkuyorum benBu akıllı telefon internet takıntısından oldu hep okuduk bilinç altımıza yerleşti ah gençliğimiz en güzel yaşlarımız geçiyo
Baka baka kendi kendimize yaptık zatenAynen ondan oldu zaten ben bugün bile belirti okudum bayadır okumuyordum şizofreni belirtilerine baktım çok korkuyorum ben
Uyu canım Rabbim uyandığında şifanı vermiş olsun iyileşip buraya girmeyi unutalım inşallahBugün kimseler yok burada kızım da uyudu ben de uyuyim nabayım canım sıkıldıbişey yapmak gelmiyor içimden sabah kötü oldum hala onun tesirindeyim
Amin amin ama nerde be canım ne zaman şifa gelir ne bileyim AllahtanUyu canım Rabbim uyandığında şifanı vermiş olsun iyileşip buraya girmeyi unutalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?