Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yok annem iyi çok şükür şimdi ilaç kullanmıyor tansiyon şeker var sohbetlere dualara gitmiş öyle atlatmış

Hiç iyi değilim bu sabah kaç gündür sol gözüm de seğirip duruyor dert mi gelecek acaba diye çok korkuyorum

Benimde annemde de var ama depresyon şeklinde kardeşlerimde de anksiyete inşallah e latlatımız olmaz ne, diyeyim yinede korkuyorum

Bende bi sıkıntı ile uyandım kafamda Bi ağırlık yataktan çıkmadım hala hiç bişey yapasım yok hayat çok sıkıcı geliyor nedense

Bende bi sıkıntı ile uyandım kafamda Bi ağırlık yataktan çıkmadım hala hiç bişey yapasım yok hayat çok sıkıcı geliyor nedense
Çocuk var mıydı sende canım bugün ben de sabah erken kalktık az önce biraz kestirdim eşim işe gidecek yemek yaptım ama saat 10 gibi çok kötüydüm

Ben hiçhiç kestiremiyorum bende erkenden kalktım malesef iç sıkımtısısıkıntısı hat safada yine
İlaç içtim ya sabah ilacım var o uyku yaptı ondan uyudum ben de iç sıkıntısı dün akşam vardı sabah da şizofren olma korkusu psikoz olma aklımı kaybetme korkusu hat sayhadaydı

Bugün kimseler yok burada kızım da uyudu ben de uyuyim nabayım canım sıkıldı bişey yapmak gelmiyor içimden sabah kötü oldum hala onun tesirindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…