Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bugün kimseler yok burada kızım da uyudu ben de uyuyim nabayım canım sıkıldı bişey yapmak gelmiyor içimden sabah kötü oldum hala onun tesirindeyim
Burdayimmm canım. Napiyosunuz. Ben işe gidip geliyorum. Rexapincigimden de ayrilamadim. Bu aralar iş çok yoğun ya yemin ederim işyerinde hiç kötü düşünceler gelmiyor. Ama iş yerinin yoğunluğunu stres yapıyorum bazen öyle işte kızlarr

Rabbim şifalar versin. İzzet Güllü hocanın videolarını izleyin "depresyon sıkıntı anksiyete videoları " inşaAllah faydalı olur size

Çocuk var mıydı sende canım bugün ben de sabah erken kalktık az önce biraz kestirdim eşim işe gidecek yemek yaptım ama saat 10 gibi çok kötüydüm
Var bir tane oğlum var anannesinde Bi kaç gündür oda e de sıkıldı sonradan açıldım biraz bende sen nasıl oldun

Canım bende korkudan ziyade midemdeki rahatsızlıktan dolayı yemek yiyemiyordum.İlaç kullandıktan sonra düzeldim elhamdüllillahKilo bile aldım.Öğürmekten ağzıma bişi sokamayan ben su içemeyen ben 45 ten 64 kgye çıktım.Sakın korkma doğru tedaviyle çok iyi olacaksın.Gerekirse psikiyatri doktorunu değiştireceksin ve ilaçları düzenli kullanacaksın.Eğer korkmaya devam edersen maalesef düzelemezsin

Tam olarak beni anlattın çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun mide bağırsak kalp çıkmazı arkadan gelen korku kaygınownık iç daralması yalarken ölmek işte
O maalesef hepimizde varİlaçlar hafifletiyor ama geçmiyor tamamen.Ve adet günlerine yakınken daha şiddetleniyor panik atak

En başta uzun sürüyordu.Fakat ilaçlar tesirini gösterince acil işini bıraktım çok şükür.Ama ara ara gaz problemi yaşıyorum

Kızlar öncelikle vücudumuzu dinlemeyi bırakmalıyız.Kötü haberler okumamalıyız,ve en önemlisi bizim gibi psikiyatrik yönden rahatsız olan dostlar bulmalıyız.Çünkü o dost sizi anlayacak sizi telkin edecek.Bu sayede rahatlayacaksınız.Ben öyle bir dosta sahibim o benim herşeyim ben o dostumu dünyalara değişmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…