• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bugün kimseler yok burada kızım da uyudu ben de uyuyim nabayım canım sıkıldı 😔bişey yapmak gelmiyor içimden sabah kötü oldum hala onun tesirindeyim😔
Burdayimmm canım. Napiyosunuz. Ben işe gidip geliyorum. Rexapincigimden de ayrilamadim. Bu aralar iş çok yoğun ya yemin ederim işyerinde hiç kötü düşünceler gelmiyor. Ama iş yerinin yoğunluğunu stres yapıyorum bazen🥺 öyle işte kızlarr

Burası daha aktif sanırım bende yeni üye oldum kızlar ama h astalığım tam 15 yıllık şuan hamile olduğum için çok zor, zamanlar, geçiriyorum ama birileriyle dertleşmek iyi gelir diye buraya üye oldum varmı benim gibi olan sabahları uyandığımda karın ağrısı ve aşırı hızrsuzluk okuyor canım hiçbişey yapmak istmiyor sürekli yatmak istiyorum bu sefer daha Bi çok sıkıntı hiisi giriyor kısır döngü gibi kaygı ve korkularım zaten hep var kötü bişey olacakmış gibi bir his sürekli hüç gitmeyecekmi bu sıkıntılar bende normal insanlar gibi olmak istiyorum hayattan zevk almak keyif almak isterdim sanrım depresyon ağır bastı hamilikte normalde panik atak ve anksiyete var hoş hepsi birbiriyle bağlantılı ilaç almaya başlayalı ağlamaları azaldı ama iç sıkıntısı hiç geçmiyor
Rabbim şifalar versin. İzzet Güllü hocanın videolarını izleyin "depresyon sıkıntı anksiyete videoları " inşaAllah faydalı olur size 🌸

Çocuk var mıydı sende canım bugün ben de sabah erken kalktık az önce biraz kestirdim eşim işe gidecek yemek yaptım ama saat 10 gibi çok kötüydüm😔
Var bir tane oğlum var anannesinde Bi kaç gündür oda e de sıkıldı sonradan açıldım biraz bende sen nasıl oldun

Merhaba ben de aynı sizin gibiyim başta panikle başladı sonra mideme vurdu iştahım kapandı sürekli öğürmeye başladım panik anımda korkudan aslında bunu takmıyordum ama gittiğim bi doktor beni blumia olursan ölürsün diye korkutunca işte asıl dehşet o zaman başladı bende yemek yiyemezsem ölürüm diye düşünüyorum böyle düşününce de daha çok panik oluyorum sizin de öyle miydi çok zayıfladım bu yüzden daha çok korkuyorum sizde de yemek yeme korkusu var mıydı ne zaman düzelmeye başladınız ben hiç iyileşemeyecekmişim diye düşünüyorum sanki bi daha lezzetle iştahla hiç yemek yiyemem gibi geliyor şu an siz de yaşadınız mı bu durumları ay çok sordum ama çok benzettim kendime
Canım bende korkudan ziyade midemdeki rahatsızlıktan dolayı yemek yiyemiyordum.İlaç kullandıktan sonra düzeldim elhamdüllillah🤲🏻Kilo bile aldım.Öğürmekten ağzıma bişi sokamayan ben su içemeyen ben 45 ten 64 kgye çıktım.Sakın korkma doğru tedaviyle çok iyi olacaksın.Gerekirse psikiyatri doktorunu değiştireceksin ve ilaçları düzenli kullanacaksın.Eğer korkmaya devam edersen maalesef düzelemezsin😔

Tam olarak beni anlattın çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun mide bağırsak kalp çıkmazı arkadan gelen korku kaygınownık iç daralması yalarken ölmek işte :KK43:
O maalesef hepimizde var😔İlaçlar hafifletiyor ama geçmiyor tamamen.Ve adet günlerine yakınken daha şiddetleniyor panik atak😔

Aynen aşırı gaz oluyor stresten bende karnım davul gibi şişiyor anksiyete sürekli var bende ama benim ataklarım çom şiddetli oluyor en sonki atağım tam 3 saat sürmüştü acillik oldum tansiyonum yükselmiş çok ilaç verdiler dil altı hamile iken de olur diye çok korkuyorum bazen böyle uzun sürenler oluyormuş sizlerin ataklar kısa mı sürüyor peki
En başta uzun sürüyordu.Fakat ilaçlar tesirini gösterince acil işini bıraktım çok şükür.Ama ara ara gaz problemi yaşıyorum

Kızlar öncelikle vücudumuzu dinlemeyi bırakmalıyız.Kötü haberler okumamalıyız,ve en önemlisi bizim gibi psikiyatrik yönden rahatsız olan dostlar bulmalıyız.Çünkü o dost sizi anlayacak sizi telkin edecek.Bu sayede rahatlayacaksınız.Ben öyle bir dosta sahibim o benim herşeyim ben o dostumu dünyalara değişmem.🌸

Back