Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Canım benim Allah yardımcımız olsun inşallah
Yaşadığının aynılarını yasadim

Beynimdekiler susmuyor midem ağrıyor iş yapıyorum düşüncelerimi dağıtmak için dağılmıyor eşim işe gidecek birazdan o yokken hüngür hüngür ağlıcam
hepimizin yaşadıkları aynı aslında korktuğumuz sey bır gun herkesın sonu ama bız bunu cok ust boyutlarda yasayıp şimdiki hayatımızı zehrediyoruz. acaba bır ıse başlasan sana bır faydası olur mu belkı kafan başka odak noktalarına gecmıs olur suan yaptığın herseyden soyutlanmış olursun . bence hayatını suankı bulunduğun ewden esınden cocunla sureklı olmandan uzaklaşıp ew dışına çıkmalısın . eskıden ne ısle meşgul olmak senı mutlu ederdı bır hayal etsen belkı o ıse gırsen ıcınde bır heycan oluşur ınsallahta belkı sıfa olur

Bigün kendimi hiç iyi hissetmiyorum havada yağmurlu burda kasvetli sanırım oda etkiliyor midem yanıyor sırtım ve belim ağrıyor yataktan zor kalktım yorgun hissediyorum hiç keyfim yok keşke sorumluluklarımin olmadığı bi vaktim olsa tek başıma bi odada günler ce kalsam uyusam kalktıgımda herşeyi unutmuş olsam hiçbişey yaşamamış gibi hayatıma devam etsem

Eskiden ne yapardım keyif aldığım hiç hatırlamıyorum ki bu yazdıklarınızı hep düşünüyorum o zaman daha kötü oluyorum

işte hepımızın ruh halı bu ben calısmak zorunda olduğum ıcın bır sekılde ıse geliyorum kendımı toplamaya çalışıyorum ewde olduğum günlerde bende kanepede ıcıme kapanıp sadece agamak ıstıorum o yüzden belkı bır fayda olur dıye dedım

Ben aslında sosyal platformlarda satış yapıyorum mesela bugün mal almaya gidecektim gidemedim karnım çok ağrıdı acile gittim akşam ertesi gün için planlar yapıyordum

Şu dişden kurtulana kadar hergün hastanedeyim şimdiden bi ton para harcadım kardiyoloji profösör tem teşekkül hastane eko derken Kahretsin şu anksiyeteyi yaaa bıktım yeminle bu hastalık bi ev parası yedi valla napıcam bilmiyorum dahada çektiremedim yarın bidaha gidicem ((((( herjezin derdi ayrı büyük

Ben aslında sosyal platformlarda satış yapıyorum mesela bugün mal almaya gidecektim gidemedim karnım çok ağrıdı acile gittim akşam ertesi gün için planlar yapıyordum
evet o güzel bır atılım bende duşundum o tarz bır ıse gırısmeyı ama calıstıgım ısın yoğunluğundan hep arka planda kalıyor sımdılık bugun bende cok kotu kalktım ağlayarak geldım ama buraya geldıgım ıcın kendımı toparlamak zorundayım suan calısmaya çalışıyorum bende artık aılemdede hastalık arar konuma geldım bu sabahta esımın boynunda sıslık var gıbıme geldı sımdı onu taktım allah bızım cok cok yardımcımız olsun ıcımıze ferahlık kalbımıze ferahlık versın su mübarek günde rabbım hepımıze yol gostersın ınsallah sıfa versın

Aminn aminnn

Çok gaz var karnımda ağzıma ekşi tat geliyor korkuyorum safra kesesi ağrısı mı midemde mi bişey var kafam kuruyor yine karnımda gaz gezip duruyor sancı yapıyor

Nabersiniz kızlar pazartesi ise devam ediyorum bu yüzden çok mutluyum zaten başıma ne geliyorsa evde boş durmaktan geliyor yeni evimin perdelerinin siparişini verdim hem de internetten onlar gelecek öyle bir meşgale oldu benim için öyle işte sizler neler yapıyorsunuz

Merhaba kuzular ben 25 yaşındayım ve 2015 yılında anksiyete teşhisiyle tedavi görmüştüm su korona döneminden dolayı artmış kaygı ve endise durumun var kulak çınlamasınlar takmıs durumdayım aranızda yasayan var mı bu durumu

Geçmiş olsun size de kulak çınlaması da çok zor bişey babam bi dönem çok yaşadı hala ilaç kullanıyor azalması için Nörolojiye gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…