- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.301
Bendede terleme oluyo bikaç gündür biri bitiyo biri başlıyo canımBana gece uykudan uyanınca oluyor çok korkuyorum sinirsel mi fiziksel mi bilmiyorum gece uyumaya korkar oldum koronadan ötürü hastaneye gitmeye de korkuyorum
Uyumak için yattım uyumaya korkuyorum kafam bin bir türlü kuruyor belki de bu gece üşüme gelecek felç geçireceksin diyor çok korkuyorum her gün ayrı bir tür bişey çıkıyorBendede terleme oluyo bikaç gündür biri bitiyo biri başlıyo canım
Bak şimdi bende eski resimlere bakıyorum bazı hesaplar yapıyorum özlediklerim yaşadıklarım doyamadıklarım derken aceba ölücemmi bu dişden aceba bunlar niye aklıma geldi hep niye hüzünlü oldum diyorum demekki bende ölücemBayramın 1.günü kesin o gün ölücem diyordum bugün de gece felç geçircem diye korkuyorum bu anksiyete panikatak çok kötü bişey
Ben de eski mutlu günlerimi çok özledim eşim de bıktı artıkBak şimdi bende eski resimlere bakıyorum bazı hesaplar yapıyorum özlediklerim yaşadıklarım doyamadıklarım derken aceba ölücemmi bu dişden aceba bunlar niye aklıma geldi hep niye hüzünlü oldum diyorum demekki bende ölücem
Benimde bir süredir boynunun sağ tarafı öne doğru gergin ve agırıyor ağrı sürekli yer değiştiriyor sürekli elimle acaba şişlik var mı diye bakıp duruyorum 10 gün önce kkb doktoruna gittim muayene etti genel vol detaylı bakmadı bişey yok dedi kasgevşetici verdi 2 gündür iç sıkıntım geri geldi sürekli aynada boynuna bakıp ağlamaktan mahvolduö kimseye de bişey diyeniorum sizin yazdığınızı götüncr içime bi umut olduİşte o boyun damarı kasılması yanlarda dimi beni okadar korkutuyoduki anksiyeteden dedi psikoloğum
Bana laringoskop yaptı kulak burun boğazcı okadar kötüydümki aynı öne doğru gergin ve ağrı ama temiz çıktı herşey kesinlikle anksiyete ahhh bu hastalık insanı her bölümede götürür her kötü şeyi aklına getirir ama sonuç tek anksiyeteBenimde bir süredir boynunun sağ tarafı öne doğru gergin ve agırıyor ağrı sürekli yer değiştiriyor sürekli elimle acaba şişlik var mı diye bakıp duruyorum 10 gün önce kkb doktoruna gittim muayene etti genel vol detaylı bakmadı bişey yok dedi kasgevşetici verdi 2 gündür iç sıkıntım geri geldi sürekli aynada boynuna bakıp ağlamaktan mahvolduö kimseye de bişey diyeniorum sizin yazdığınızı götüncr içime bi umut oldu
Aa ne güzel canım en güzel günlerin tadını çıkar benim bi tanıdığım gelin hastaneden düğüne gelmedi pantolonla geldi odada gelinliği giydi saçlar öylesine toplu nikah kıyıldı düğünü terkettiKızlar nabersiniz. Bu hafta gelinlik işini halledeceğiz ama ya atak gecirirsem, ya o günü mahvedersem korkusu var şuan bende. O ya olacaksa korkusu mahvediyor insanı..
Peki geçtimi cnm şimdi USG yapmadı DİE takrım kafaya gecen hafta yoktu bu hafta kafaya taktım gene oldu ne yapacağım bilmiyorum haataneyede gitmek istemiorumBana laringoskop yaptı kulak burun boğazcı okadar kötüydümki aynı öne doğru gergin ve ağrı ama temiz çıktı herşey kesinlikle anksiyete ahhh bu hastalık insanı her bölümede götürür her kötü şeyi aklına getirir ama sonuç tek anksiyete
Ya o kadar saçma ki düşüncelerim nilosAa ne güzel canım en güzel günlerin tadını çıkar benim bi tanıdığım gelin hastaneden düğüne gelmedi pantolonla geldi odada gelinliği giydi saçlar öylesine toplu nikah kıyıldı düğünü terketti
Bi bakıyorum kayboluyo ohhh rahatım bi bakıyorum hafif derecede mesela bu ara hafif derecede var ama stres yaşarsam fazla ooo en fena şekilde oluyoPeki geçtimi cnm şimdi USG yapmadı DİE takrım kafaya gecen hafta yoktu bu hafta kafaya taktım gene oldu ne yapacağım bilmiyorum haataneyede gitmek istemiorum
Peki dişinle alakalı sıkıntın var mı bana kkb ci dilinde yapabilir dedi ama boyun ve diş ne alaka dedim bende aynıyım düne kadar yoktu dün aksam dan beri taktım gene bugün çok agrıo ama sende aynıysan demekki anksiyatedenBi bakıyorum kayboluyo ohhh rahatım bi bakıyorum hafif derecede mesela bu ara hafif derecede var ama stres yaşarsam fazla ooo en fena şekilde oluyo
Merhaba hanımlar daha önce de yazmıştım size panik atağım 10 yıl sonra geri geldi diye sonradan bi bir ay kadar çok iyi oldum ama sonraki ay beni o kadar kötü yaptı ki resmen eridim bittim bir sürü kilo verdim şimdi de iki gün iyi üç gün kötü gidiyor iste benim de şu an en büyük sorunum boğzımda bi basınç hissetmem sanki dıştan bi baskı var ve o his de sürekli mide bulantısı yapıyor bana kendimi sürekli o mide bulantısı hissi artacak da kusacakmış gibi hissettiriyor bir de göbek çevremde sürekli yumrular oluyor sanki bebek kendini dayıyor kaybolıyor gibi doktorların biri bağırsakalr biri aort damarı dedi o mu yapıyor bilmiyorum özellikle yoğun efor sarfetmemi gerektiren bi iş yapacak olursam kalbim çok atıyor ve acayip bi kusma hissi geliyor elim ayağım boşalıyor artık yemek yiyemeyecepim diye korkuyorum
Böyle sanki karnında bebek varmış içeriden turnaklıomus gibi mi oluyorsunuz bende de aylar önce vardı hatta sağ tarafında sonra ağrı oluştu kaç Dr gezdim en son endoskopi ve kolınıskopi bile oldum huzursuz bagrsaksendromu dediler
Biliyorum saçma ve bizi korkutmaya yetiyorYa o kadar saçma ki düşüncelerim nilos
Evet aynıyız o gerginlik ve ağrı gerçekten beni çok bezdiren bi durumPeki dişinle alakalı sıkıntın var mı bana kkb ci dilinde yapabilir dedi ama boyun ve diş ne alaka dedim bende aynıyım düne kadar yoktu dün aksam dan beri taktım gene bugün çok agrıo ama sende aynıysan demekki anksiyateden