- 17 Ocak 2012
- 1.565
- 295
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.361
İdar eder bildiğin gibi canım biraz daha iyiyim arada yine ağlıyorum tabii niloya sen nasıl oldun virüste bunalttı iyice biziHamd olsun Allah'a abla iyilik sen nasilsin
Abla arada ben de bunaliyorum bir kasvet basıyor ama dediğin gibi şuan iyiyiz çok şükür. Hiç çocuk olayını kafana takma abla Allah ol derse olur verir demek ki biraz daha zamanı var sen içini ferah tutİdar eder bildiğin gibi canım biraz daha iyiyim arada yine ağlıyorum tabii niloya sen nasıl oldun virüste bunalttı iyice bizi
Hayırlısı canım ben ferah tutsamda eşim çevrem pek anlamıyo kendime kızıyorum bu kadar güçsüzüm diye aslında bende işletme muhasebe mezunuyum evlenmeden önce çalılıyordum 10yıl ara verdim 10yıllık evliyim şimdide cesaret edemiyorımedemiyorum çalışmaya suratım asık mutsuzum daralıyorum iş yerinde kimse beni idare etmez üstüne bide eve gel yemek yapAbla arada ben de bunaliyorum bir kasvet basıyor ama dediğin gibi şuan iyiyiz çok şükür. Hiç çocuk olayını kafana takma abla Allah ol derse olur verir demek ki biraz daha zamanı var sen içini ferah tut
İyiyim elhamdülillah canım sen nasılsın diğer ilaç etki etmeye başladı sanki ama bu akşam bi panikatak geldi dedim sabret geçecek 1 saat falan sürdü nefes açlığı çektim sen nasılsınNasılsınız kızlar
Evden dışarı çıkamıyoruz çıksak da çocukları götüremiyoruz çok zor oluyor yine de bu halimize şükür bigün karnım ağrıdı da dedim iyi olayım da evde oturmaya da razıyımİdar eder bildiğin gibi canım biraz daha iyiyim arada yine ağlıyorum tabii niloya sen nasıl oldun virüste bunalttı iyice bizi
Aynı ben canım ya 10 senelik evliyim çocuk konusunda kızımla aynı yaşta çocukları olanlar 2.yi yaptı bende o cesaret yok kızıma kardeş yapamıcaz diye üzülüyorum insanlar soruyor bilmiyorlar ki ben günlerimi nasıl geçiriyorum bir de bebek hamilelik sorumluluğu nasıl alayım kızıma evime baktım mı Yarabbim sana şükürler olsun diyorumHayırlısı canım ben ferah tutsamda eşim çevrem pek anlamıyo kendime kızıyorum bu kadar güçsüzüm diye aslında bende işletme muhasebe mezunuyum evlenmeden önce çalılıyordum 10yıl ara verdim 10yıllık evliyim şimdide cesaret edemiyorımedemiyorum çalışmaya suratım asık mutsuzum daralıyorum iş yerinde kimse beni idare etmez üstüne bide eve gel yemek yap
Ben de biraz daha iyiydim bugün evime geldim yemeğimi falan yapabildim çok şükür ama bu akşam ruhum bi ara çok daraldı nefesim kesildi dedim sabret geçecekİdar eder bildiğin gibi canım biraz daha iyiyim arada yine ağlıyorum tabii niloya sen nasıl oldun virüste bunalttı iyice bizi
ruhum acı çekiyo Rabbim kurtarsın hepimize şifa versin depresyon çok kötü birşeymiş bataklık gibi asla geçmicek gibi yavrum için çırpınıyorum duadan başkabaşka çarem yok Allah birgün geçti diyede buraya yazmayı nasip etsin melek yavrularımız keşke onlara güler yüzlü huZurlu bir anne olabilseydik normal olabilseydik Allah hastalıkla imtihan etmesinetmesin kimseyiBen de biraz daha iyiydim bugün evime geldim yemeğimi falan yapabildim çok şükür ama bu akşam ruhum bi ara çok daraldı nefesim kesildi dedim sabret geçecek
Amin amin canım benim inşallah beraber yavrularımıza kardeş de yapabiliriz Rabbim hayırlısını versin herşeyinruhum acı çekiyo Rabbim kurtarsın hepimize şifa versin depresyon çok kötü birşeymiş bataklık gibi asla geçmicek gibi yavrum için çırpınıyorum duadan başkabaşka çarem yok Allah birgün geçti diyede buraya yazmayı nasip etsin melek yavrularımız keşke onlara güler yüzlü huZurlu bir anne olabilseydik normal olabilseydik Allah hastalıkla imtihan etmesinetmesin kimseyi
bende gebeligim son 3 ayinda kullandim antidepresanEvet düşünüyorum tabi içimde büyük bir korku var bugün görümcele kadın doğuma gittik kontrolü vardı bende sordum kaygı bozukluğu hamilelikte nasıl olur diye benim antidepresan kullananan hastalarım var dedi gerçi antidepresan da geçirmiyo nolcak halimiz şaka gibi şu yaşadıklarımız büyük imtihan
Hangisi ni kullandın canımbende gebeligim son 3 ayinda kullandim antidepresan
Noldu ablaKızlarrrr
Nasılsınız darlanıyorum her zamanki gibiNoldu abla
Bende de biraz darlanti var abla yarın ise gidicem ya stres yaptım evde ne güzel rahattım tabi, ama bir yandan iyi olcak çalışmak diye teselli ediyorum kendimi. Şunu biliyorum geçecek abla inşallah geçecek gelip burda geçti bitti diyeceğiz birgün insNasılsınız darlanıyorum her zamanki gibi
Ne kullandiniz peki ne için kullandınız doğum yaptınız mı ilaç fayda etti mi şuan nasılsınız benim çok soru sormambende gebeligim son 3 ayinda kullandim antidepresan
Belkide gebelik ruhuna iyi gelicek mesela kızımın hamileligi çok güzeldi çok mutluydum dogum sonrası lohusalık berbattı şimdi hamilelik bu kadar zorlayınca belki bununda doğum sonrası kolay olur diyorumAmin Rabbimden en büyük dileğim iyileşmek
Ne zamandır böylesin peki hamileliğinde mi oldu doğum yaptın mı emziriyomusun ilaç kullanmaya devam ediyormusun rahatlatıyor mu yazarsan çok sevinirim canım 33 haftalik hamileyim bende ilaç almıyorum ama çok zorlaniyorumKizlar yazdiklarinizi okudum butun hepsini bende yasiyorum benim kaygilarim da cok tuhaf ve sacma ama bunu bilipde hala dusunup korku hissinin gelmesi kendimden emin olamiyorum kararsizim dusuncelere daliyorum en kotusude fazla evhamdan yabancilasma hissi yasiyorum sanki beynimde bir kara delik var beni icine cekiyor ama savasiyorum mutlu olmak icin