Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Merhaba hanımlar daha önce de yazmıştım size panik atağım 10 yıl sonra geri geldi diye sonradan bi bir ay kadar çok iyi oldum ama sonraki ay beni o kadar kötü yaptı ki resmen eridim bittim bir sürü kilo verdim şimdi de iki gün iyi üç gün kötü gidiyor iste benim de şu an en büyük sorunum boğzımda bi basınç hissetmem sanki dıştan bi baskı var ve o his de sürekli mide bulantısı yapıyor bana kendimi sürekli o mide bulantısı hissi artacak da kusacakmış gibi hissettiriyor bir de göbek çevremde sürekli yumrular oluyor sanki bebek kendini dayıyor kaybolıyor gibi doktorların biri bağırsakalr biri aort damarı dedi o mu yapıyor bilmiyorum özellikle yoğun efor sarfetmemi gerektiren bi iş yapacak olursam kalbim çok atıyor ve acayip bi kusma hissi geliyor elim ayağım boşalıyor artık yemek yiyemeyecepim diye korkuyorum
Daha önceki yazılarımda görürsünüz bi ara yataktan jalkamadım kalktığım anda o gerginlikle kalp atışı hızı karnımdan kalp atıyo gibi oluşu çok endişe verşyodu zaten çarpıntı olduğunda bulantıda oluyo ve hep bende derim elim ayağım boşalıyo bayılcak gibi oluyorum diye yanı belirtilere bakıyorum hep aynı psikoloğum derdi bana serap yalnız değilsin bunları yaşayan okadar çok insan varki diye doğru ...
Bide bende şöyle bi durum oluyo bi belirtiyi artık tanıyorum başta çok korkutan sonraları umursamıyorum anksiyete panık amannn diyorum bakıyorum vücuduma yeni bi belirti korku geliyo onuda tanıyım çözüyüm diyene kadar ömrümüzü heder ediyoruz hepsini ennn alasını yaşadım gördüm ara veriyo kayboluyo en ufak boşlukda geri geliyo bu lanet kurtuluş yok kabulleniş var bence ...

Merhaba hanımlar daha önce de yazmıştım size panik atağım 10 yıl sonra geri geldi diye sonradan bi bir ay kadar çok iyi oldum ama sonraki ay beni o kadar kötü yaptı ki resmen eridim bittim bir sürü kilo verdim şimdi de iki gün iyi üç gün kötü gidiyor iste benim de şu an en büyük sorunum boğzımda bi basınç hissetmem sanki dıştan bi baskı var ve o his de sürekli mide bulantısı yapıyor bana kendimi sürekli o mide bulantısı hissi artacak da kusacakmış gibi hissettiriyor bir de göbek çevremde sürekli yumrular oluyor sanki bebek kendini dayıyor kaybolıyor gibi doktorların biri bağırsakalr biri aort damarı dedi o mu yapıyor bilmiyorum özellikle yoğun efor sarfetmemi gerektiren bi iş yapacak olursam kalbim çok atıyor ve acayip bi kusma hissi geliyor elim ayağım boşalıyor artık yemek yiyemeyecepim diye korkuyorum
Aa hamilemisin canım gözlerin nasıl oldu kaç aylık hamilesin ilaç kullanmıyorsun dimi

Hayır hayır değilim 😬 karnımın içinde hissettiğim şey bebek hareketlerine benziyor onu anlatmaya çalışmıştım sadece 😂 sanki bebek dirseğini ya da topuğunu dayıyor gibi bi şişlik oluyor göbek çevremde resmen elime geliyor ve iki üç saniye içinde kayboluyor bilmiyorum bağırsak hareketi mi ama çok can sıkıcı.. hariciyeye gittim ama batın ultrasonu ile bi sebep bulunamadı endoskopi ya da kolonoskopi yaptırmam gerek sanırım ama şu mide bulantısı işi çok canımı sıkıyor sürekli bi öğürme isteği var keyif alamıyorum Hiç bişeyden çok hareketlendiğim zaman iyice artıyor kusacak gibi oluyorum aşırı güçsüz kalmışım gibi hissettiriyor bana sanki maraton koşmuşum da tükenmiş gibi vücudum

Güçlü olmaya çalışsam da güçlü duramıyorum artık elim ayağım salıyor yapmam gereken bir sürü iş varken yatasım var ben hiç iyi değilim dün yemek bile yapmadım

Kızlar inanın 2 yıldır hergun hastanelerdeyşim aklınıza gelebilecek bütün hastalıkları yaşadım hersey temizdi biz hasta değiliz panik atak diye birsey var ama yok rukye ayetleri yazın panik atak diye her gün dinleyin sonra anlarsınız rabbim şifa versin hepimize

Güçlü olmaya çalışsam da güçlü duramıyorum artık elim ayağım salıyor yapmam gereken bir sürü iş varken yatasım var ben hiç iyi değilim dün yemek bile yapmadım

Sizi çok iyi anlıyorum bende de saçma bi his var sanki çok yorulacak işler yaparsam kalbim deli gibi atacak midem bulanacak ve kusacak gibi hissediyorum ve iş yapmaya başlayınca da gerçekten midem bulanıyor acayip güçsüz hissediyorum vücudumu tükenmiş gibi ama sizin de yavrunuz var galiba onu düşünün onun mutluluğunu düşünün gerçekten sanki bugün ölecekmiş gibi hissediyor insan biliyorum ama öyle bile olsa yavrunuzla geçireceğiniz son dakika son saat böyle olsun istemezsiniz değil mi onun bu zamanları geri gelmeyecek büyüyecek siz iyileşeceksiniz keşke küçük olsa da birlikte oynasak diyeceksiniz o yüzden kalkın oynayın yavrunuzla kitap okuyun size de iyi gelecektir

Çocuğum durmuyor ben iş yapmaya çalışıyorum beynimde kötü kötü düşünceler annemlerde durmak istiyorum eşim anlamıyor evinde dur diyor vücudumun dermanı yok ben çok kötüyümmmm

Sizi çok iyi anlıyorum bende de saçma bi his var sanki çok yorulacak işler yaparsam kalbim deli gibi atacak midem bulanacak ve kusacak gibi hissediyorum ve iş yapmaya başlayınca da gerçekten midem bulanıyor acayip güçsüz hissediyorum vücudumu tükenmiş gibi ama sizin de yavrunuz var galiba onu düşünün onun mutluluğunu düşünün gerçekten sanki bugün ölecekmiş gibi hissediyor insan biliyorum ama öyle bile olsa yavrunuzla geçireceğiniz son dakika son saat böyle olsun istemezsiniz değil mi onun bu zamanları geri gelmeyecek büyüyecek siz iyileşeceksiniz keşke küçük olsa da birlikte oynasak diyeceksiniz o yüzden kalkın oynayın yavrunuzla kitap okuyun size de iyi gelecektir
Beynimdekiler susmuyor midem ağrıyor iş yapıyorum düşüncelerimi dağıtmak için dağılmıyor eşim işe gidecek birazdan o yokken hüngür hüngür ağlıcam

Beynimdekiler susmuyor midem ağrıyor iş yapıyorum düşüncelerimi dağıtmak için dağılmıyor eşim işe gidecek birazdan o yokken hüngür hüngür ağlıcam

midenize bakıldı mı bi problem var Mi ben de gideceğim gatroenterelojiye bu mide bulantısı çok canımı sıkmaya başladı benim de sürekli midem bulanıyor ama mide ağrınız için bi endeskopi falan yaparlar belki.. boşverin işi müzik açın oyuncakları dökün evcilik oynayın şu an ben de çok kötüyüm yemek yedim ve midem bulanıyor sanki zehirlenmişim gibi önceden bu his olunca panik atak yaşıyordum mutlaka şu an panik yapmamaya çalışıyorum ama ben de kötü hissediyorum kendimi yalnız değilsiniz öyle düşünün

midenize bakıldı mı bi problem var Mi ben de gideceğim gatroenterelojiye bu mide bulantısı çok canımı sıkmaya başladı benim de sürekli midem bulanıyor ama mide ağrınız için bi endeskopi falan yaparlar belki.. boşverin işi müzik açın oyuncakları dökün evcilik oynayın şu an ben de çok kötüyüm yemek yedim ve midem bulanıyor sanki zehirlenmişim gibi önceden bu his olunca panik atak yaşıyordum mutlaka şu an panik yapmamaya çalışıyorum ama ben de kötü hissediyorum kendimi yalnız değilsiniz öyle düşünün
Seneler önce mideme baktırdım bişey yoktu ama şuan sırtıma vuran ağrı var safra kesesi mi acaba sağ tarafım hastaneye de gidemiyorum korona var diye eşim de bıktı evliliğim artık kötü etkileniyor bana bağırmalarından da korkuyorum artık başkaları da bana zarar verecek mi korkusu geldi şimdi de

Hayır korkmayın maskenizi eldivenizi takın alın randevunuzu gidin hiç korkmayın korunduğunuz sürece bişey olmaz ben de gittim batın ultrasonu çektirdim mutlu aile için Önce sizin mutlu olmamız lazım sizin mutlu olmanız için de sağlık şart kafanız rahatlamadan olmaz

Hayır korkmayın maskenizi eldivenizi takın alın randevunuzu gidin hiç korkmayın korunduğunuz sürece bişey olmaz ben de gittim batın ultrasonu çektirdim mutlu aile için Önce sizin mutlu olmamız lazım sizin mutlu olmanız için de sağlık şart kafanız rahatlamadan olmaz
Eşim bıktı artık 10 senedir bişeyin yok diyor çünkü sürekli bi yerlerime bişey oluyor bi ara bipolarım diyordum şimdi karnımda ağrı var safra kesesi ağrısı mı gaz mı bilemiyorum kızım var ona bakmaya uğraşıyorum anksiyete bitmek bilmiyor biri bitiyor biri başlıyor

Ben de artık normal insanlar gibi olmak istiyorum 😪 ne iş yaparsam yapayım başımda hep kötü düşünceler bazen çok yoruluyorum elim ayağım salıyor hastanelik olucam galiba artık ben eşim de anlamıyor beni bu hiç bitmicek mi diyor kızıma zor bakıyorum dün hiç yemek yapmadım eşim kendine aparatif bişeyler hazırladı ben kuru ekmek yedim yine iyi olacağım günler gelecek mi Rabbim nolursun şifa ver küçük masum yavrum hatırına ne iş yaparsam yapayım düzelemiyorum işle meşgul ol diyorlar geçmiyor işte mutfakta yemek yapmak kahvaltı yapmak çok zor benim için

İş yapmak iyi gelmiyorsa zorlamayın kendinizi aslında yapabildiğinizi gördükçe kendinize güveniniz yerine gelir ama ne iyi hissettiriyorsa onu yapın yatmak iyi gelecekse uzanın bi tane animasyon film açın Mısır patlatın yiyin çocuğunuzla birlikte izleyin

Ben de yapamıyorum dün bugün yemek yapmadım eşim dışarıdan yedi
Kendine zaman tanı bir ilacı başlamaya bir ilacı bırakmaya çalıştığın bir dönemdesin ilaçlar masum değil başlarken bırakırken etkiliyor her insanın bünyesi farklı korkma eski ilacını kesince tamamen yenisinede alışınca hafifleyecek emin ol benimde başlamalarım bırakmalarım çok zor oluyodu

X