- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.321
Daha önceki yazılarımda görürsünüz bi ara yataktan jalkamadım kalktığım anda o gerginlikle kalp atışı hızı karnımdan kalp atıyo gibi oluşu çok endişe verşyodu zaten çarpıntı olduğunda bulantıda oluyo ve hep bende derim elim ayağım boşalıyo bayılcak gibi oluyorum diye yanı belirtilere bakıyorum hep aynı psikoloğum derdi bana serap yalnız değilsin bunları yaşayan okadar çok insan varki diye doğru ...Merhaba hanımlar daha önce de yazmıştım size panik atağım 10 yıl sonra geri geldi diye sonradan bi bir ay kadar çok iyi oldum ama sonraki ay beni o kadar kötü yaptı ki resmen eridim bittim bir sürü kilo verdim şimdi de iki gün iyi üç gün kötü gidiyor iste benim de şu an en büyük sorunum boğzımda bi basınç hissetmem sanki dıştan bi baskı var ve o his de sürekli mide bulantısı yapıyor bana kendimi sürekli o mide bulantısı hissi artacak da kusacakmış gibi hissettiriyor bir de göbek çevremde sürekli yumrular oluyor sanki bebek kendini dayıyor kaybolıyor gibi doktorların biri bağırsakalr biri aort damarı dedi o mu yapıyor bilmiyorum özellikle yoğun efor sarfetmemi gerektiren bi iş yapacak olursam kalbim çok atıyor ve acayip bi kusma hissi geliyor elim ayağım boşalıyor artık yemek yiyemeyecepim diye korkuyorum
Bide bende şöyle bi durum oluyo bi belirtiyi artık tanıyorum başta çok korkutan sonraları umursamıyorum anksiyete panık amannn diyorum bakıyorum vücuduma yeni bi belirti korku geliyo onuda tanıyım çözüyüm diyene kadar ömrümüzü heder ediyoruz hepsini ennn alasını yaşadım gördüm ara veriyo kayboluyo en ufak boşlukda geri geliyo bu lanet kurtuluş yok kabulleniş var bence ...