Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Dün gece uyandım öyle bir üşüme geldi ki anlatamam önceden ara ara oluyordu şimdi sık sık oluyor çok korkuyorum bugün annemlere geldik kızıma baktılar baya bi yattım az önce kalktım 😪kötü olmaktan eve gitmekten çok korkuyorum

Kızımı uyutuyorum diğer odadayım ben nasıl anneyim nasıl bir eşim ağlıyorum neden güçlü değilim ben şifa bulmak istiyorum Allahım gece üşüyerek uyandım taktım kafaya kesin bi yerimde damarlarda tıkanma var acaba şekerden mi dedim burda aç tok şekerimi ölçtük normal

Kızımı uyutuyorum diğer odadayım ben nasıl anneyim nasıl bir eşim ağlıyorum neden güçlü değilim ben şifa bulmak istiyorum Allahım gece üşüyerek uyandım taktım kafaya kesin bi yerimde damarlarda tıkanma var acaba şekerden mi dedim burda aç tok şekerimi ölçtük normal
Kuzum benim yaa öyle deme hassasiz sadece kendini gucsuz hissetme bak geçecek şuana odaklanmaya çalış zor biliyorum ama yapabilirsin

Kızlar şimdi de gece uyanınca bi üşüme geliyor bikaç gecedir onu kafaya taktım ya şeker yükseliyorsa ya felç geçirirsem Allahım biri bitiyor biri başlıyor

X