- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.281
Kızlar napiyosunuz nasıl gidiyor bayram ben spor yapcam ama üşeniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bulanık görme yer ayağımın altından kayıyo gibi olma sanki bazen olduğum yerde değil bi boşlukda gibi hissetme oluyoBulanık görme oluyormu bazen sizdede
Evet oluyorBulanık görme oluyormu bazen sizdede
Herzamanki gibi günü bitirmeye çalışıyorum spor yapicak enerji ve ruh hali ne mümkün benim içinKızlar napiyosunuz nasıl gidiyor bayram ben spor yapcam ama üşeniyorum
Bazen oluyorBulanık görme oluyormu bazen sizdede
Maşallah maşallah ben de yapardım şuan yapamam şuara yapamam ağlıyorumSporumu da yaptım şimdi duş zamanii
Olsun kuzum kalk ve evde de olsa odaları dolaş yürüyüş yaparmış gibi bir yerden baslaHerzamanki gibi günü bitirmeye çalışıyorum spor yapicak enerji ve ruh hali ne mümkün benim için
Kuzum benim yaa öyle deme hassasiz sadece kendini gucsuz hissetme bak geçecek şuana odaklanmaya çalış zor biliyorum ama yapabilirsinKızımı uyutuyorum diğer odadayım ben nasıl anneyim nasıl bir eşim ağlıyorum neden güçlü değilim ben şifa bulmak istiyorum Allahım gece üşüyerek uyandım taktım kafaya kesin bi yerimde damarlarda tıkanma var acaba şekerden mi dedim burda aç tok şekerimi ölçtük normal
Aferim zamanla o sporun nasıl iyi geldiğini asıl ilacın o olduğunu göreceksin canım bak bu arada bende enerji yok bu diş mahvetti beniSporumu da yaptım şimdi duş zamanii
Serom kulak verme, bende de var o bunalmaŞu iç sesi ve heran kötü bişi olcak hissi çok gıcık şuan defolup gitmiyo kafamdan bedenimden
Bu üşüme banada oluyor titreme geliyor kasılma gibiKızlar şimdi de gece uyanınca bi üşüme geliyor bikaç gecedir onu kafaya taktım ya şeker yükseliyorsa ya felç geçirirsem Allahım biri bitiyor biri başlıyor
Bana gece uykudan uyanınca oluyor çok korkuyorum sinirsel mi fiziksel mi bilmiyorum gece uyumaya korkar oldum koronadan ötürü hastaneye gitmeye de korkuyorumBu üşüme banada oluyor titreme geliyor kasılma gibi
İşte o boyun damarı kasılması yanlarda dimi beni okadar korkutuyoduki anksiyeteden dedi psikoloğumBende çok daralıyorum başım yanıyo boyun damarlarım kasılıyo artık