Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Eşime açıklıyorum
Kizin küçükmüş daha hiç acele etme bence önce sen iyi ol çünkü sen iyi olursan eşinde iyi evladın da ama bi evde anne hastaysa özellikle psikolojik kimsede tad olmuyor
Eşime.açıklıyorum ben yardımcı olurum hallederiz felan filan ikna etmeye çalışıyo beni ben haksızlık yapamam diyorum kızıma doğacak yavruya sana böylede haksızlık diyo kardeşsiz olacak diyo çok sanki dünyada herkes kardeşli

Bizdede öyle herkes normal ben anormal :KK43: merak.etme doğuma az kalmış bende eşimin zoruyla düşünüyorum doğum yapınca iyileşeceksin ama banada yaz unutma olurmu moral olur
Inşallah canım doğumum temmuzun ilk haftası doğumdan önceki hafta psikiyatriye gidip doğum tarihimi söyleyip ďogum sonrası için de randevu alacagim 5.aydan beri gidiyorum hiç bir faydasını göremesem de yarım bırakmak ta istemiyorum

ADAY ADAY ablaya katılıyorum. İlaçlar beyin kimyasini düzeltirken iyi şeyleri de göturuyor insandan tıpkı antibiyotik gibi. Ben de diyorum keşke ilaca başvurmasaydim bırakma aşamasında tekrar nuksetti çünkü. Ama madem başladık tam devam edeceğim. Bugün 18:00'da kontrol görüşmem var. Bakalım ne diyecek dr. Kızlar annem ilaç kullandığımı bile bilmiyor, gizli gizli Dr la görüşüyorum bu da beni çok strese sokuyor ya. Annem öğrenirse çok üzülür ve ilaç karşıtı diye söyleyemiyorum maalesef.

Evet kullandım çokta iyi gelmişti hatta sonra yine dr kontrolünde bıraktım dediğin gibi biseyler ters gidince hortladı yine hamile kaldım ilk 5 ay kusarak geçti çok zayıfladım ve eski kaygı ve korkularım fazlasıyla geri döndü bu kez eskisinden de kötüyüm kendimi kontrol edemiyorum sürekli ağlama isteği ağlamaya başlayınca kızıma üzülmesem bütün gün ağlayabilirim içim daralıyor nefes alamıyorum oyalanayim diyorum biseyler yapayım içinden gelmiyor bombosum ya iyi olmayı öyle çok istiyorum ki çevreme bakıyorum sanki herkesin hayatında herşey yolunda ben can çekisiyorum
Ben de hamileliğimde ilk 5 ay kusmuştum doğumuna az kalmış belki doğum senşn iyileşmene vesile olur inşallah ben artık iyileşeceğime dair umudumu kestim

ADAY ADAY ablaya katılıyorum. İlaçlar beyin kimyasini düzeltirken iyi şeyleri de göturuyor insandan tıpkı antibiyotik gibi. Ben de diyorum keşke ilaca başvurmasaydim bırakma aşamasında tekrar nuksetti çünkü. Ama madem başladık tam devam edeceğim. Bugün 18:00'da kontrol görüşmem var. Bakalım ne diyecek dr. Kızlar annem ilaç kullandığımı bile bilmiyor, gizli gizli Dr la görüşüyorum bu da beni çok strese sokuyor ya. Annem öğrenirse çok üzülür ve ilaç karşıtı diye söyleyemiyorum maalesef.
Söyleme zaten benim annem de kullandığım dozları duyunca sen çok yüksek içiyorsun diyor artık söylemiyorum nabayım o konuda stres olmaz öyle seansa kaç TL ödüyorsun canım

Inşallah canım doğumum temmuzun ilk haftası doğumdan önceki hafta psikiyatriye gidip doğum tarihimi söyleyip ďogum sonrası için de randevu alacagim 5.aydan beri gidiyorum hiç bir faydasını göremesem de yarım bırakmak ta istemiyorum
Psikiyatristriye terapi amaçlı mı gidiyorsun canım

Söyleme zaten benim annem de kullandığım dozları duyunca sen çok yüksek içiyorsun diyor artık söylemiyorum nabayım o konuda stres olmaz öyle seansa kaç TL ödüyorsun canım
Aynen sanki söyledikçe daha da uzuyor olay. Canım 400 ödedim yeni başladım ben bu dr a önce muayene seansı oldu işte ikincisi de kontrol seansı ilk seansın devamı toplamda 400.

Ne diyim hepsini tek tek okudum yazdıklarınızı hepimiz aynıyız toplumda zaten antidepresan kullanmak zayıflık terapiler çok pahalı ya barış muslu var ımstagramda takip ediyorum çok takipçisi var ama seansı 550tl ben 32 yaşındayım niloaya

Kizlar geçecek. Bitecek lütfen buna inanın. En çaresiz anınızda bile. İzzet güllü nun bir lafı var çok severim. Sizler hasta değilsiniz ki iyilesesiniz. Hasta değiliz. Sadece hassasiz. Kirilganiz. Diğer insanlardan farkımız bu olabilir. Ama geçecek lütfen inanın

Ne diyim hepsini tek tek okudum yazdıklarınızı hepimiz aynıyız toplumda zaten antidepresan kullanmak zayıflık terapiler çok pahalı ya barış muslu var ımstagramda takip ediyorum çok takipçisi var ama seansı 550tl ben 32 yaşındayım niloaya
Yaşımız yakınmış ben de 30 yaşındayım 20 yaşında ilk bu hastalığa yakalandım

Doktorunun adı ne seans ücreti baya pahalıymış bizim burda 300 genelde bi tane uzman var Selçuk Kırlı diye çok iyiymiş telefonla bi sordum 650 bu ne dedim ya
Yazık günah umut tacirleri o kadar para alıyo hacısıda hocasıda psikologuda hiç biri sorunu kökünden çözemiyo iş paraya gelince alan çok.psikolojisi bozulan insan zaten çalışamaz evliyse bayansa eşinin eline bakıyo nasıl her seans bu kadar para ödesin insanlar zor durumdan istifade ediyo işte millet derde düşünce çareler arıyo o kadar para verip geçmeyince insan kendini suçlu hissediyo

X