Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bana ilaçlarda işe yaramadı benim durumum daha kötü ilaçlardan umudumu kestim merak etme o gelgitler bendede oluyor bi çocuk yapmayaya karar veriyorum bi asla diyorum ya benim beyin bazen asla iyileşeceğine inanmıyor bide benim sırt.üstü yatınca göbeğimde atıyo nabız gibi sizede oluyomu artık sıkıntıya bedende dayanmıyo ya intihar edersem korkusu varmı bide haberlerde görünce böyle haberler çok korkuyorum
Sen aynı beni anlatıyorsun hep ya ben de bigün dayanamayıp intihar edersem çok korkuyorum hele haberlerde kötü bişey bi izlersem beynime kazınıyor ya ben de böyle olursam diye bu sabah kalktığımda dedim ölcen zaten böyle yaşamaktansa öl kurtul dedim sonra da çok korktum ya yaparsam diye ben de çok iyi olacağımı sanmıyorum ama Allah bilir tabi umudum hep var ama bazen tükenmiş hissediyorum

Benimde dişim ağrıyo çürük ben bu yaşıma kadar hiç dolgu yaptırmadım diş çektirmedim korkuyorum çok acırmıki iç canım yan etkisi yok antibiyotiğin yan etkisietkisi olan ilaçlardan değil büyük diyemi yutamıyorsun acaba

Bugün diş için hastaneye gittim diş röntgeni çekildi ve antibiyotik verdi sonrası çekilicek diş ama ben bu antibiyotiği nasıl içicem çareler arıyorum düşündükçe bile kalbim çarpıyo bi fikir verin kızlar nasıl içicem bu ilacı ben napayım nereye gideyim nerde içeyim
Bursada olsan gel bize içiririm dicem ama 😊

Bugün terapistimle konuştum msj atmıştım dün gece çok kötü olunca aradı bugün konuşunca biraz rahatladım imkanım olsa her hafta giderim ama fiyatlar da hep yüksek

Sen aynı beni anlatıyorsun hep ya ben de bigün dayanamayıp intihar edersem çok korkuyorum hele haberlerde kötü bişey bi izlersem beynime kazınıyor ya ben de böyle olursam diye bu sabah kalktığımda dedim ölcen zaten böyle yaşamaktansa öl kurtul dedim sonra da çok korktum ya yaparsam diye ben de çok iyi olacağımı sanmıyorum ama Allah bilir tabi umudum hep var ama bazen tükenmiş hissediyorum
Aynıyız hepimiz canım bak kaç senedir böyleyiz öldük mü delirdikmi ikna etmemiz gereken bir beynimiz var ama nasıl ikna eceğiz bende bilmiyorum

Benimde dişim ağrıyo çürük ben bu yaşıma kadar hiç dolgu yaptırmadım diş çektirmedim korkuyorum çok acırmıki iç canım yan etkisi yok antibiyotiğin yan etkisietkisi olan ilaçlardan değil büyük diyemi yutamıyorsun acaba
Ben de dişçiden çok korkarım küçükken dolgu yaptırdım bir daha da hiç gerek kalmadı çok şükür ama 20 yaş dişinden çok çektim ameliyat dediler ağzım apse oldu neler çektim ama yaptırmadım korkumdan

Bak şuan banada geliolar yaptım kaveyi taktım kulaklığı şarkının biri gidip gelio gitcek 1 saat sonra rahat bırakın salın kendinizi terapilere gidemiosanız alın şu dediğim kitapları 10-20 tl iyi gelicek size emin olun bak

Bak şuan banada geliolar yaptım kaveyi taktım kulaklığı şarkının biri gidip gelio gitcek 1 saat sonra rahat bırakın salın kendinizi terapilere gidemiosanız alın şu dediğim kitapları 10-20 tl iyi gelicek size emin olun bak
Ben alıyorum kitap ama şu ara okuyamıyorum sosyal medyada gezip yatıyorum orda da canım sıkılıyor şuan balkonda oturuyorum çok şükür bin şükür dün akşamki sıkıntı yok ama bazen geliyor

Az önce sağ tarafıma bi üşüme geldi çok korktum acaba boyun damarımda tıkanma mı var kasığıma bazen kramp giriyor
[/QUOTE düşünme öle şeyler ürperti titreme üşüme bunlar normal şeyler arada olabilir kendini kasma papatya çayı al geceleri çok iyi geliyor bi bardak iç rahatlatıyor buda yasaklı değil dimi yazıom ama😁

Yok canım yasak değil 😁bakma güldüğüme şuan çok kötüyüm ben dün sabah rüyamda annemi ölmüş gördüm sonraki rüyamda da eve kuş giriyor gördüm annemi aradım annem ömür verilmiş oluyor dedi sonra ben az önce dayanamadım yorumlara baktım eve kuş girmek Azrail olarak yorumlanıyor çok korktum görünce biraz iyi oldum bu akşam bi okudum nerden okudum

X