- 22 Mart 2018
- 239
- 145
sagol canim evet 8 yasinda kiz varCanım benim inşallah geçer kendini bırakma iyi düşünmeye çalış bak burda hepimiz ayniyiz cocuk var mi
Canım hangi ilacı kullandin bendede olum korkusu varkaranliktan mezarliktan asiri korkardim. odada tek basima yatamazdim. yukseklik korkum vardi. tum bunlar gecti. hic biri etkilrmiuo beni. annennem oldu gecen yil. yanndaydm oldugunde kefenlenrken gomulurken eskiden olsa heralde kendme gelemezdm ama sadece cok uzgundum korku degil
prozac basladik dahada kotu oldum selectra ya gectik nerdeyse intihar ediyordum cildiracaktim lustrale gectim hayata geri dondum carpintim olum korkusu butun sikayetlerim gecti ev islerini bile yapamiyordum simdi calisiyorum hem evimi temzliyrm allahima sukurCanım hangi ilacı kullandin bendede olum korkusu var
Lustral ve selectra aynı ilac .Şimdi kaç mg kullaniyirsunprozac basladik dahada kotu oldum selectra ya gectik nerdeyse intihar ediyordum cildiracaktim lustrale gectim hayata geri dondum carpintim olum korkusu butun sikayetlerim gecti ev islerini bile yapamiyordum simdi calisiyorum hem evimi temzliyrm allahima sukur
Merhaba, geçmiş olsun. Nasıl azaldı acaba sıkıntılarınız?Tam 6 sene boyunca 3 defa hastaneye yattım bunun için 2 defa ekt tedavisi gördüm kullandığım ilaçları söylemiyorum bile aylık için poşet dolusu ilaçlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun şimdi oluyor ama eskisi gibi ağır değil ağlama krizleriyle geçiyor yarım dideral yetiyor iğneler serumlardan kurtuldum Rabbim bu hastalıkta olanlı sağ salim kurtarsın yar ve yardımcısı olsun
Canım geçti mi sıkıntıların?Ben de saraçoğlunun ıspanak maydonoz tere kürüne başladım, fayda görenler baya çokmuş , yarınd a terapiye başlayacağım randevum var , metro otobüs dolmuş asansör kapıları kapandığı an titreme Ateş basması ve aşırı bir kaçma istediği oluyor , bunjn dışında üst geçit alt geçit arabam ile bile olsa fenalık basıyor , trafik tıkandığı an ayaklarımın bağı çözülüyor , kendi arabamla bile korku doluyum kapıları açılmazsa vs gibi korkularla doluyum , basit bir korku değil bu kaçma isteği gibi çıldırtıcı yoğun bir duygu , uçağa binemem şuan, tekneye vapura gemiye , İstanbul’daki köprülerden geçemem, son 3 aydır böyleyim çok zor , bunları yaşayan var mı ? Sizleri en çok ne korkutuyor
büyük oranda geçti diyebilirm........Canım geçti mi sıkıntıların?
Ben yıllar önce böyle olmuştum otobüse binemiyordum. Kalabalığa giremiyordum. Geçtibüyük oranda geçti diyebilirm........
sen nasılsın
tedavi olmuş muydun öncesinde atlatırken,Ben yıllar önce böyle olmuştum otobüse binemiyordum. Kalabalığa giremiyordum. Geçti
Ve yıllar sonra yeniden aynı şeyleri yaşamak çok can sıkıcı gerçekten. Otobüse binince titreme geliyor. Tek başıma hiçbir yere gidemiyorum. Nasıl geçecek bende bilmiyorum. Çalışıyorum hergün eşim eşim getiriyor işe. O olmayınca taksiye biniyorum. Dediğiniz gibi trafik sıkışınca daral geliyor bana da. Yenmek istiyorum nasıl düzelicem ben?
Sizinki nasil gectitedavi olmuş muydun öncesinde atlatırken,
biraz terapi almak iyi gelebilir
İlaçlarla ve üzerine giderek:)Ben yıllar önce böyle olmuştum otobüse binemiyordum. Kalabalığa giremiyordum. Geçti
Ve yıllar sonra yeniden aynı şeyleri yaşamak çok can sıkıcı gerçekten. Otobüse binince titreme geliyor. Tek başıma hiçbir yere gidemiyorum. Nasıl geçecek bende bilmiyorum. Çalışıyorum hergün eşim eşim getiriyor işe. O olmayınca taksiye biniyorum. Dediğiniz gibi trafik sıkışınca daral geliyor bana da. Yenmek istiyorum nasıl düzelicem ben?
Ben Ofelya thomas a gittim , verdiği telkinleri dinledim , sonra bi kaç seans terapi aldım ondan , biraz düzelince bıraktım , şimdi başka bir terapist ile devam ediyorumSizinki nasil gecti
Evet bende uykusuz kaldigimda daha kotu oluyorum. Video izlemeyi deniycem. Psikolojik kitaplar okumaya calisiyorum.Ben Ofelya thomas a gittim , verdiği telkinleri dinledim , sonra bi kaç seans terapi aldım ondan , biraz düzelince bıraktım , şimdi başka bir terapist ile devam ediyorum
Netten Videolar dinliyorum , haber izlemiyorum , kötü olayları duymamak için çaba sarfediyorum , kötü Videolar izlemiyorum
Beslenme ve uyku da çok önemli , buna pek dikkat edemesem de çok çok önemli , yüzde yüz geçti diyemiyorum ama geçen yıla nazaran iyiyim şükür
Asla saçma değilEvet bende uykusuz kaldigimda daha kotu oluyorum. Video izlemeyi deniycem. Psikolojik kitaplar okumaya calisiyorum.
Kendi kendini sakinlestirmeye calisiyorum ama o panik aninda biliyorsunuz ki olmuyo. Bugun ilk defa otobuse bindim tek basima. Aklima yine felaket senaryolari geldi bayildim bayilcam nefes alamiyorum gibi kapa ceneni dedim kendi kendime neyse ki eve gelebildim. Cok sacma ama buna bile ne kadar sevindim anlatamam size.