Panik Bozukluğu / Panik Atak Bilgi Ve Paylaşım Alanı

1 ay kadar ilaç kullandım bıraktım kendi kendime bu gece en uzun panik atagimi yaşadım pazartesi acilen doktora gidicem..
Kendi kafaniza gore ilaci birakmaniz cok yanlis... Aniden birakirsaniz agir atak yasarsiniz zihninizi mesgul edin panik atagi dusunmemeye calisin.. Zor ama imkansiz degil.. Allah yardimciniz olsunn

Bende 4 aydır kendimle mücadele içindeyim işyerinde yakaladı panik atak ambulans falan geldi bişeyim olmadığı anlaşıldı ve psikiyatride panik bozukluk hastası olduğumu öğrendim günde 9 hatta daha fazla panik atak geçirdiğim oldu sonra hop birde depersonalizasyon ve. Derealizasyon tuzu biberi oldu hayatı rüyada gibi yaşamaya başladım işyerim evim yüzüm bile bana yabancı gelmeye başladı sanki bir sis bulutunun arkadından dünyaya bakıyordum gözlerim gözlerim sağlam olduğu halde bulanık görüyordu yani anksiyetenin bütün belirtileri vardı ağır anksiyete teşhisi kondu 4 aydır mücadele içindeyim çoğu belirtim geçti bir kısmı azaldı ama şu gözlerimin değişik görmesi yani karlı görmesi ve arada yabancılaşma hissim geçmedi hala umuyorum bir gün geçer diye buna da şükür yataktan çıkmıyordum şimdi daha iyiyim Allah benim gibi olan bütün anksiyete hastalarına şifa versin tez vakitte atlatırız inşallah geçmemesi için hiçbir neden Yok doktorum öyle diyor bu Arada ilaç kullanıyorum iki tane

Allah yardimciniz olsun.. Gözlerim için bende ayni seyleri hissettim doktora gittim astigmatim oldugunu ogrendim gozluk kullanmaya baslayinca o belirtiler kayboldu. Yani herseyi panik atağa bağlamamak lazim. Zihin cok yaniltiyo bizi ne yazik ki.. Tekrar gecmis olsun..

İlaç destekli terapi gerekir. Ve ilacları duzensiz kullanmak, kafaniza gore birakmak anksiyete ve panik atağı yeniden hortlatir. Ilaçları doktor kontrolünde bırakmak gerekir.ben 1 yıldir atlattığımı duşünuyorum onerim bunlar.

6 ayda baya azaldı bakalım inşallah tamamen geçerf

Sizlere birer tavsiye arkadaşlar günde bir bardak gece yatmadan papatya çayı için

Mrb baya olmus sizin ki ama bende sizin gibiyim nasıl oldunuz acaba?surekli olecegimi hissediyorum tarih koyuyorum daha neler neler

Baştan sona kadar bütün sayfaları okudum. O kadar çok kişi varmış ki bu sorunla karşılaşan yalnız olmadığıma sevindim ama bu bataklığın içinde çok kişi olmasına da üzüldüm. Bende çocukluktan beri ölüm korkusu vardı. Ama düşünceleri aklımdan daha kolay uzaklaştırabiliyordum. Şu an düşüncelerimi korkularımı dizginlemekte çok zorlanıyorum. Doğum günümden önce çarpıntım başladı başım dönüyordu ve vücudum karıncalanıyordu bir an ölüyorum herhalde dedim. Çok uzun sürdü geçmesi çok korktum o günden beri korkularım tekrar nüksetti. Bir müddet sonra ölüm korkusundan dolayı panik atak geçirdiğimi anladım zaten daha sonra acile gittiğimde doktor fiziksel hiç bir sorun olmadığını söylemişti. Topluluk içine karıştığımda ya da başka bir şeye odaklandığımda daha az düşünmeye başladım korkularımı ama hala yokluyor. Telkin vs ilaçsız geçer mi? Siz neler yaptınız? Nasıl baş ettiniz?

Eşimin abisine bu teşhis kondu özellikle uçağa bindiğinde geçiriyor, bir seferinde uçaktan inmek zorunda kalmış. Birde ne zaman nerede olacağını kestiremiyor. Her seferinde ölüyorum zannediyor

Bu iki kitabı okuyup içindeki alıştırmaları düzenli yapın,gerçekten çok faydalı ben ilaçsız sadece bu alıştırmalar ile panik atağı yendim

Eklentiler

• 1E7D4A91-A932-48C7-BAAE-F9A84E5D558E.jpeg
    27,8 KB · Görüntüleme: 178
  • B010B32C-70C6-4EED-A15D-DC9DF7A47D3B.jpeg
    30,6 KB · Görüntüleme: 191

Bu yaz yaşadım yaşamaz olaydım. Bir olay ortasında çok korktum panik atak krizi geçirdim ölüyorum sandım o an tek kelime i şehadet getirdim kalpten her şeye tepkisiz ölü gibi yere yatırdılar 1 hafta aç susuz kaldım hiç bir şey yiyemedim içemedim mideme vurdu en küçük araba kornasından bile korkar oldum. Bu 3-4 kez tekrar etti yazın bağırma sesine bile fenalaşıyordum sıcak ter basıyordu bir an istifra edip üşüme alıyordu şuan Allaha şükür iyiyim

son yedi aydır panik atağım tekrar nüksetti yirmi yıldır hastayım esasında deneyimliyim bir çok ilaçta kullanıyorum ama üstesinden gelemiyorum bende iki hastalık birden var

Merhaba arkadaşlar ilaçlar tedavi etmiyor sadece günü kurtarıyor bıraktığınızda tekrar geri geliyor malesef ben anksiyetem ve panik atagimi yendim Barış Muslu sayesinde instegramdan takip edin bilinçaltını temizlemeden iyilesemiyoruz malesef bana da basta çok saçma gelmişti ama ilaç kullanmaktan baktigim için ve dozu da arttırmak istemediğim için arayistayken buldum bu yöntemi yaşadığımız tranva lar sebep oluyor panik ayağımın tranvasini çok zor buldum 10 sene önce gece uykudayken kömür zehirlenmesi yaşamıştım onu temizleyince bazen hatırlamak bile yetiyor geçti anksiyetem de hamileyken çantamı hırsız gelip kolumdan almıştı ve korkudan sanirim düşük yapmistim bulat da 8 yada 9 sene oldu 3 senedir hırsız korkusundan uyuyamiyirdum iki aydır hırsız korkum kalmadı. Önem li olan tramvaylarınızı bulmak panik atak in tranvasi boğulma kapalı kalma deprem ölüm gibi tranva anksiyetenin cinsel utanma panik ataktakine benzer tranvalar

Bende 5 senelik panik atak hastasiyim ilaç kullanıyorum.fakat doktorumun ilacımı yanlış şekilde bıraktırmasi sonucu tekrar başa dondum ve doktorumudegistirdim kullandigim ilacın dozunu yükseltti ve ek olarak bi ilaçta verdi fakat her gün sıkıntı ve çarpıntiyla ugrasiuorum Allah kimsenin başına vermesin öldürmüyor ama surunduruyor

Arkadaşlar bana da yakın zamanda yoğun anksiyete ve panik bozukluk teşhisi kondu. Aklım sürekli en kötüsünde. Uyuyamıyorum, uyusam da uykumda bile tedirginim. En büyük korkum hastalık ve özellikle kanser. Benim gibi olup atlatan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…