- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
Geçmesi için bi şeyler yapıyor Musun ? Tedavi görüyor musunHepsi bendede oluyor eski cesaretimin zerresi yok şimdi
ayyy yalnız olmadığını bilmek bile güzel düşünsene bu duruma bile sevindim keşke hepimiz aynı şehirde olsak görüşme şansımız olsa ne güzel olurdu birbirini anlamak ne güzelCanım o bendede oluyor İnan kimse anlamaz yaşayan biliyor.Bazen çok iyiyim bazen çok kötü
İlaç tedavisi görüyorum canm malesef bu kendi kendine düzelen bişey değilGeçmesi için bi şeyler yapıyor Musun ? Tedavi görüyor musun
sizin tam olarak sıkıntılarınız fobilerriniz nelerBen daha önce tedavi oldum iyide oldum .İyileştim dedim kendime bi güven geldi bıraktım ilaçlarımı aslında hiçte zorlanmadım .aradan 1 yıl geçti bazı şeyleri kafama çok taktım hastalığım tetikledi .Malesrf kızlar bu hastalık öyle kendiliğinden geçmiyor tedavi şart . Ayrıca size ilaçları ve doktorları kötüleyen insanlara aldırış etmeyin .Bunu söyleyenlerin çoğu 3 gün ilaç alıp yanetkisine dayanamayıp bırakanlardır.Bu hastalığı yaşayan bilir ilaçların şöyle bi özelliği vardır.ilk iki hafta sizi perişan eder bunlar vücudun ilaca alışma süresidir ,sabırlı olup doktorunuzu dinlerseniz gerçekten iyi olursunuz .Sonuçta bu ilaçları kafamıza göre almıyoruz bu doktorlar boşuna 6 sene okumuyor .Doktorunuza güvenin ilaçlarınızı düzenli kullanın zaten gerektiği yerde doktor ilacı azaltarak bıraktırıyor.Ayrıca yeşil reçeteli olmayan hiç bir ilaç bağımlılık yapmaz.bu hastalığı yaşayanlar olarak watsap gurubu kürüyoruz numaralarınızı özelden yazın ve emin olun bu hastalığı yaşayan insanlar birbirlerinden güç alıyor çünkü yaşamayana anlatamazssınız.Anlamıyorlar malesef
Nasildin canımBende senin gibiyim yaşamayan anlamaz
Su an durumunuz nasil
Nasılsın canim merak ettimMerhaba herkese bende aynı dertten muzdaribim
5.yılım 5 yıl içinde bi ara 10 ay ilacı bıraktım sonra sil baştan... paxil iciyordum evlendim. Cocuk istiyoruz ama benim korkularım ilacsız duramıyorum doktorum paxille dogum olmaz dedi ilaç degiştirdik lustral denedik olmadı cipralex olmadı şimdi cymbalta kullanıyorum ama oda tam anlamıyla iyi gelmiyor . Kendime güvenim kalmadı resmen hayattan hiç bi zevk almıyorum hastalık korkum hasta olucam aklımdan cıkmıyor yani neden ben bunları yasıyorum anlamadım
Bi bilsek ne olcakay bu panikli hallerimiz ne olacak yaaa ne zaman diycez kurtuldummmmmmmm diye offf ben gelecek kaygısı yaşıyorum ne olacak halim
aynen arada kontrol atına alabiliyorum bazen de saçma sapan düşünceler işte ah ah inş geçicek:)Kızlar tamamen geçmesede kontrol altına almayı öğrenmek lazım. Bende anksiyete bozukluğu var. Bazen çok kaygılı korku dolu oluyorum ama anksiyetenin oyunları diye düşünüyorum. Öyle saçma sapan korkularım oluyor ki resmen trajikomik..
İnşallah :) anksiyete yaşadığımız ilk an ne düşünmüşsek, neden korkmuşsak arada o aklımıza geliyor. Bilinçaltı çok garip bişeyaynen arada kontrol atına alabiliyorum bazen de saçma sapan düşünceler işte ah ah inş geçicek:)
aynı şey bendede var canım ılac kullanıyodum bıraktım çocuk ıstıyorum ama korkudan yapamıyorum ...şimdi nasıl oldun sen sıkıntıların devam edıyomu halaAynen bende panik ve anksiyete hastasiyim 4 yildir ilac kullaniyorum 5 yillikta evliyim esim artik cocuk istiyor ama ben ilacsiz yasayamam gibi geliyor bebegi hissedince kötü olurum gibi geliyor sizde durum nedir hamile kaldiniz mi
aynı durum bendede soz konusu çok sıkıntılı gunler gecırdım hala gecırıyorum asansor korkusuda basladı şimdi ucagada bınemem malesef suan bırde cocuk ıstıyorum ama bu korkularla nasıl olcak bılmıyorum ....şimdi nasılsın sıkıntıların devam edıyormuBen de panik atak var mı bilmiyorum ama doğum da bişey olacak gibi geliyor dusundukce nefes alamıyorum Sanki boğuluyorum ucaga biniyorum ama korkarak dualar okuyarak asansör korkum da var ama bazen zorluyorum kendimi.doğum da sakinleştirici verirler mi acaba sezeryan istiyorum
Hala korkuyorum uçaktan ama binmek zorundayim kendi kendimi kontrol altına almayi öğrendim doğum yaptımaynı durum bendede soz konusu çok sıkıntılı gunler gecırdım hala gecırıyorum asansor korkusuda basladı şimdi ucagada bınemem malesef suan bırde cocuk ıstıyorum ama bu korkularla nasıl olcak bılmıyorum ....şimdi nasılsın sıkıntıların devam edıyormu
Şimdi ucaga hala binmek istemem ama mecburum kontrol altına aliyorum korkularimi mesela hamileyken hastaneye kontrole gidince doğum aklıma gelip urperirdim ama allaha çok şükür ki yardım etti kolay bir doğum oldu sezeryan istedim tam bayılma istemedim ama morfinimi fazla verdiler napti lar bilmiyorum doğum anında uyumusum uyandigimda dikiş işleminin bitmesine az kalmıştı bir de benim aniden suyum geldi gece 10 da sabaha kadar sancı çektim hastanede açılma olmadı dediler yoksa normal yapacaklardi ben yapamam dedim sonra Dr U istedim sabah 5 gbi doguma aldılar o kadar sancı dan sonra yorgunluk tan da uyumuş olabilirim ama doguma götürürlerken kolumdaki serumda morfin vardı ondan da olabilir inş sende kolay doğum yaparsın sanci kismi kötüydü ama herseye değer evladım allah sana da yasatsin bu duyguyu ama hiç korkma benim korktuguma degmedi çünkü sürekli ölümü düşünür olmstm bosunaymis.aynı durum bendede soz konusu çok sıkıntılı gunler gecırdım hala gecırıyorum asansor korkusuda basladı şimdi ucagada bınemem malesef suan bırde cocuk ıstıyorum ama bu korkularla nasıl olcak bılmıyorum ....şimdi nasılsın sıkıntıların devam edıyormu
Canım benim inşallah geçer kendini bırakma iyi düşünmeye çalış bak burda hepimiz ayniyiz cocuk var miKızlar 1 seneden beri iyiydim ara ara yokluodu ama pek önemsemiyordum.. 2 gün önce başdönmesiyle başladı.. şuan korku ve kaygı devamlı iç sıkıntısı war... ilaç kullandığım halde böyleyim... oturdum çocuk gibi ağlıyorum... yine geri geldi sanki... allahıma dua ediyorum al bunu benden diye...