Panik Bozukluğu / Panik Atak Bilgi Ve Paylaşım Alanı

Şimdi biraz daha iyiyim... arada yoklasa umrumda değil.. önemli olan devamlılığı olmasın... profesorlere gidiyoruz muayane ücreti 500 tl veriyoruz yine aynı yine aynı yapıştı kaldı üstümüZe... tekrar etmemesi için napmak lazım bilmiyorum..

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bende de hamilelikte başladı anksiyete . Hamilelikte sürekli baş dönmesi sersemlik çarpıntı vardı hiç dışarı çıkamadım sanki Bayılacak gibi geliyordu hamileliğe veriyordum doğumdan sonra geçmesini umut ettim ama dahada arttı evde sanki vücudum ileri geri sallanıyor gibi heran baş dönmesi ayağa kalkmaya korkuyordum.. Sonra d vitaminimë baktılar çok çok düşük çıktı ve bu saydığım tüm sorunlara sebep olabiliyormus d vitamini eksikliği , suan Elhamdulillah daha iyiyim. Baş dönmesi sersemlik geçti ama hamilelikte lohusalikta bulunduğum durumdan dolayi hiç dışarı çıkmadığımdan şimdi çıkmaya korkuyorum başım dönecek gibi oluyor panik yapıyorm ama üzerine gidiyorum elimden geldiğince eşimle fırsat buldukça dışarı çıkıyorum

Tam 6 sene boyunca 3 defa hastaneye yattım bunun için 2 defa ekt tedavisi gördüm kullandığım ilaçları söylemiyorum bile aylık için poşet dolusu ilaçlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun şimdi oluyor ama eskisi gibi ağır değil ağlama krizleriyle geçiyor yarım dideral yetiyor iğneler serumlardan kurtuldum Rabbim bu hastalıkta olanlı sağ salim kurtarsın yar ve yardımcısı olsun

Panik Bozukluğun tek ve kesin çözümü konuşarak yapılan ilaçsız yardım olan terapidir. Tedavinin temelinde ilaç tedavii yatmaz. okuyun yorumları ilaç iyileşme sağlamıyor sadece korku duygusunu panik duygusunu baskılıyor.

Evet çok doğru sorunun üstüne gitmek önemli korkuya degil korkunun nedenine odaklanmali

kizlar bndede yillardir var bilmiyodum tabi panik bozukluk oldugunu. hep carpntim vardi. beloc kullandim bir yil biraktm tekrar basladi butun kan testleri ekg eko normal.holter takildi.tasikardi var denildi. stres yapmcksn denildi. bir gun olumden döndüm ondan sonra ölüm korkusu basladi . atak gecrmeye basladm kac kere ölüyorum sandim. acildeki doktor panik atak krizi dedi psikiyatri takinti kaygi demsti panik ataga cevirmus. ilac kullanmamak icin cok direndim. ama ne gunduz uyuyabiliyordm ne gece korkudan kaygidan. korktugum ölümü ister olmustum. son raddede doktora gittim ilac yazdi. ilk ilac iyi gelmedi bi hafta neler cektim cildiriyorum aklimi yitiriyorum sandim. intihar etmeyi dusundum. bu dunyada degildm sanki. ilaci degstik sonra yeniden dogdum carpntim korkularim endisem gecti. evden cikamayan ben ise basladim işten cikmistim calisamiyordm cunku. sukur iyiyim bazen gene geliyo ataklar cabuk geciyo. ustelik kalabalikta iste musafirlikte. hic korkmuyorum bi sure sonra geciyo. beslenmede onemli duzensiz beslendgmde atak daha cok geliuo. iyi beslendgmde sorun yok. herseyi asiri kafaya takan kirilgan bir tiptim. kendmden cok baskalarini dusunurdm. kendme deger vermemisim hic megerse. simdi kendme deger veriyorum kafaya takmiyorum. kendi kendmi telkin ediyorum. degstiriyorum dusunce yapimi. herkese gecmis olsun kizlar

karanliktan mezarliktan asiri korkardim. odada tek basima yatamazdim. yukseklik korkum vardi. tum bunlar gecti. hic biri etkilrmiuo beni. annennem oldu gecen yil. yanndaydm oldugunde kefenlenrken gomulurken eskiden olsa heralde kendme gelemezdm ama sadece cok uzgundum korku degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…