Biliorum kuzum ama her araba olmadığında kendini güvensiz hissetme die dedim..Ben de 2 aydır köydeydim ve kanama riskim vardı biliosun en yakın hastane 2 saat..Allah arabası olan birini gönderir demeye çalıştım hep..yanlış anlama kuzum..
Bu hastaliktan rabbim hepimizi kurtarsin kizlar beni yalniz birakmadiginiz icin cok tesekkurler efrahcim sen ilac kullandin mi dogum yaptin mi ya da hamilemisin halen?
amin cnm.ben duş almıştım sıcak su kötü etti.tansiyonum düştü sanırım.zaten 8-5 di en son şimdi kaç bilmem.biraz uzanayım bari.görşrs kızlar.
Ah canım benim o zıkkımın adı ekstrasistoller...bu başlık altında arat bilgilenir rahatlarsın...
Canim msjima cevap yazdigin icin tesekkur ederim kendimi o kadar caresiz hissediyorum ki. Etrafimda kimse beni anlamiyo gecer vesvese yapiyosun biseyin yok dio ve ben daha kotu oluyorum ilacim c grubu ve en hafif ilacmis ama bu seferdE bebegime bisey olcak die korkuyorum benim gibi ilac kullanip dogum yapanlar varmis bebisleride sagliiymis cok sukur bana dua edin kizlar bu illeti yasamayan gulup dalga geciyo
YOk canım yaaa.. Kastettiğim ekstrasistooler değil.. Onları benden iyi bilen olamz herhalde.. Bahsettiğim tek vuruş değil.. Normal atış ama her atış sert...Anladın mı?
şu an öyle bişey yaşıorum gibi nabzım 120..moralim çok bozuk..inş acillik olmam..
efrahcigim benim nabzimda hep cok yüksek.inan oturdugum yerde 130 bile ölctügüm oluyor.berbat bir his.seni cok iyi anliyorum.kadin doktoruma söyledim ama orali olmadi valla.130 nabizla hicbir is yapamiyorum dedim.gebelik ilerledikce dahada artiyor nabiz.vücuttaki kan miktari artiyor dedi doktor.allah yardimcimiz olsun.keske bir caresi olsaydi.
bende söylüyorum kadın doğumcuma nabzım 90-100 arası normalmi ben bilmem ben kadın doğumcuyum.kardiyolojiye yönlendirio.kadın doğumcunun aslında psikolojik olarakta rahatlatması lazım.ama benimki sadece kadın doğumla ilgili kısmına cvp verio.panik atak diorum psikiatriye yönlendirio.:)azcık yalandan deseya hamilelikte normal bunlar dese içim rahatlıcak.
kuzucuklarım selam bugün fırsatım olmadı giremedim ama hep aklımdaydınız...
yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoşgeldiniz kızlar Allah hepimizin şifasını versin...
bende hamileliğinde ilaç kullananlardanım ne yazık ki( ama ataklı hallerimin bebeğime daha çok zarar verdiğinden eminim çünkü ilaçsız resmen bir ölüyüm Rabbim e dua etmekten başka çarem yok meleğim ona emanet...
adaycım beni sormuşsun kuzum fırsatım olmadı tatlım ama hep aklımdaydınız walla son haftam ya işleri devrediyorum hayırlısıyla...
efrahhhhhh iyisindir sende umarım çarpıntın bayağ yükselmiş gene yahuuuuu(((
nillll sen dozunu arttırdın mı cnm???
ben o konuda şanslıyım galiba benim doktorum çok destek oluyor Allah razı olsun.... doktor çok önemli kızlar ona güvenmemiz şart zaten pimpirikliyiz.............
hoşgeldin izne ayrılınca bol bol girersin cnm.:)
evet tatlım hoşbulduk walla aynen öyle çok bunaldım kuzum dayanamıyorum işede artık 2 müşteriden şikayet almışım toplantı vardı ya o gün müdürümüz söyledi:) herşey batıyor walla(( kuşum yarın görüşürüz olur mu kocamın işi var bilgisayarda hadi huzurlu ve ataksız geceler cnm....
senin ilacın dozunu bile kadın doğumcun ayarlıor dimi.bizimki hiç karışmaz bile valla:)sırf özelmi doktorun.benimki yarı özel hastane ssk anlaşmalı.
benimki de ssk anlaşmalı cnm sırf özel değil ve çok uygun fiyatları falan aday walla doktorun insanlığıylada alakalı özelle falan ilgisi yok benim arkadaşım devlette normal doğum yaptı bebeği 1 yaşını geçti hala doktorunu ziyarete gidiyor.... sizinkiler başından yollamak için ben onu bilmem bunu bilmem bırak Allah aşkına...
şu an öyle bişey yaşıorum gibi nabzım 120..moralim çok bozuk..inş acillik olmam..
sorma cnm geçen cumartesi gittim tansiyonumuda ölçmedi kilomada bakmadı.tekrar bir ay sonra çağırdı.gittigm hastanede en çok tercih edilen doktor.başka hastane seçenegimde yok zaten.onda doğum yapanlar memnun.inşallah bende memnun kalırım.hayırlısı artık ne diyeyim.zaten seçme şansımda yok kısıtlı imkanlar.bi hastane orası en yakın özel.oda bibuçuk saatlik yol.buraya 15 dk yakın devlet var orayada yeni atandı kadın doğumcu ilk görevi.daha genç onada fazla güvenemiorum nasıl doğum yaptıırır hiç bilmiorum.hayırlısı artık nesee hadi çenemiz düştü yinee hayırlı geceler cnm:))