- 17 Ocak 2012
- 1.565
- 295
Günaydin aday,
nasilsin.ben burdayim.sahura poaca yapiyim diyorum kendimi toplayip.varmi tavsiye edebilecegin bir tarif?benim tarif biraz sert oluyor.pofuduk olmuyor.esimde ben rahatsizim diye yazik sefil oluyor. mutlu olur diye düsündüm.dermanim olursa yapacagim.peynirli poaca diye düsündüm.gece o saatte hic halim olmaz en iyisi ögleden sonra yapiyim.
cnm nedense benim yaptıklarımda sert oluyor.millete gidince yiyorum.çok güzel ben yapınca sert oluyor.geçen annem istanbuldan poğaça göndermişti pastanedeki gibi olmuştu.tarifini almadım bugün konuşursak isterim.bende börek yapmayı düşünüorum.ama sahura kalırmı bilmem daha sırada iftar var:)
Merhaba arkadaşlar.ben de aranıza yeni katıldım. doğum konusunda çok tedirgin arkadaşlar vardı şuan sadece onlar için yazmak istedim. ben hastanede çalışıyorum ve hamileyim . bende normal doğumdan korkuyorum ama epidural sezeryan olan 4-5 arkadaşım var hepside çok memnun kalmışlar.bende öyle planlıyorum. tabiki heycanlanacağız ama çok şidddetli olrsa zaten sakinleştirici iğne yapıyorlarmış merak etmeyin.arkadaşın biri titremeye başlamış ona hemen sainleştirici yapmışlar. merak etmeyin sadece doktora güvenin.
sağol cnm desteğin için.hastanedesin demek.istege baglı sezeryan varmı.sırf anne korkuyor die yapılabiliyor değilmi.sen ebe felan değilsin dimi.bu arada hoş geldin.