Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

merhaba karmen kitabın adını ve yazarını yazarsan sevinirim...
1 tane bebeğin varsa walla ben böyle bir hastalıkta 2. yi tavsiye etmem ne yalan söylim hamilelik zaten zor panik ataklıyken hepten zor... yada çok istiyorsan iyice düzelmeyi bekle en azından...

haklısın efrahcım gerçekten zormuş hamilelik hele ki panik atakta büyük konuşmak istemiyorum ama yaşadıklarımdan sonra 2. ye cesaret edebileceğimi sanmıyorrum... kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma alsam başka bişey istemiyorum...

dayanabiliyorsan ne mutlu cnm kullanmamana sevindim walla... ben dayanamadım rabbim e emanet meleğim 3,5 aylıkken başladım ne yazık ki kullanmaya umarım seninde sonuna kadar gerek kalmaz...

ammmmmmmiiiiiiiiiiiinnnnn cnm beniimmm ammiiiiinnnn sağa sağlim meleklerimizde bizde bir atlatsak....

hadi hayırlı olsun krem falan kullanmadın mı tatlım ben badem özlü bebek yağı kullanıyorum bayağdır henüz çatlak oluşmadı umarımda oluşmaz gerçi asıl son anlarda oluyormuş((

cnm badem yağı tüyleri beslio die pek sürmedim.düzenli kullanmadım.şimdi arada bepanten sürüyorum.geçen temizlik yaparken farkettim malum göremiorum aynayı koyunca bi baktım otoban gibi olmuş :)yoksa hiç çatlağım yok sanıodum.

kızlar çatlamış karnım hep..........

geçmiş olsun canım..ben de çok çatladım 3 aylıktan beri kırkpınarcılar gbi yağlandığım halde..tamamen bünyesel ...bacaklarıma indi düşün..

ben eşim değil herkese takığım kimseyi çekemiorum aday..

aynen çatlaklar bünyesel kızlar benim ablamın karnı harita gibi walla... inşallah öyle olmayız ama olursakta çokta tın hayırlısıyla bir atalatalımda şu işi.....

aynen bende akşama iftara gidicez kayınvalideme çok konuşgan şakacıdır çenesi hiç durmaz şakayla karışık lafta sokar arada onu düşünüom bu asabiyetle atlatsaydım bi iftarı kimseyi kırmadan.şu an köylerindeler onlar yolları bozuk eşime gitmiyelim diorum araba sallar zararı olur die.dinlemio illa gidicez..bir buçuk saatlik yol.hadi bakalım hayırlısı.bayramdada çıkıcaz köye dio yollarda doğurtcak beni zorla.dövesim gelio yaaaaaaaaaaa

aynen çatlaklar bünyesel kızlar benim ablamın karnı harita gibi walla... inşallah öyle olmayız ama olursakta çokta tın hayırlısıyla bir atalatalımda şu işi.....

benimde umrumda degil cnm bacaklarımdada var göbegimdede ben hayırlı bi doğurayımda önemli olan o.annemdede var çok çatlak demekki ona çekmişim.ben kilo alıp verince bile çatlıodum.

Aday değişiklik olur dışarı çıkmak dicem ama kendine hakim ol daha fazla sinirlenme..

Duygu gerçekten ya tek derdim çatlak olsun umrumda diil ya zaten bikini giymiorum tınnn...

ayyy walla hiç anlayış yok millette dünde benim kaynanam neymiş eşimin teyzesini ne zamandır ağırlamamışız onu çağırcakmışız hay Allah ım ya karnım burnumda millete hizmet edicem bide benim kaynanam kalkıp suyunu bile almaz hamileyken bile anlayış yok bazen gırtlaklasayım geliyor yaa ne kadar düşüncesizler..................

aynen yaa iftara çağırıyo oğluna soruyo ne istiyosun yemege diye yaaaaaaaaaaaa ben hamileyim bana sorsana çıldırıorum resmen
sonrada eşim dioki çok takıntılısın ayrıntılı düşünüorum değer görmek istiyorum.bana sorsun canın ne çekio diee
sende gücün yoksa çağırma kimseyi bilmiolarmı hamile oldugunu boşver yorulma.

Aday değişiklik olur dışarı çıkmak dicem ama kendine hakim ol daha fazla sinirlenme..

Duygu gerçekten ya tek derdim çatlak olsun umrumda diil ya zaten bikini giymiorum tınnn...

aynen valla cnm bende kapalıyım nasılsa kim görcek:)

ay walla millet beni ağırlasın ya

ayyy kuşum çağırmasam kıyamet kopar benim kaynanamı tanısanız ne saygısızlığımı bırakıyor ondan sonra ne başka bişey ohoooo bende izne çıkim çağırırım dedim eşime kaçamam laftan anlicak cinsten değildir kendileri(

Ay canım benim yaa.. Kıyamam sana ben.. Gerçekten bu hamilelik hormonlar farklı yaa.. Şİmdi sen yazdınya, ağlaya ağlaya uyumuşum diye.. Bende başladım ağlamaya.. Kıyamam ben sana yaa.. Rabb'im.. Ne olur.. Ne olurr.. Ne olur yardım et bize.. Sıkma, bunaltma burdaki hiçbir kardeşimi.. Şifalar ver Rabb'im.. Senden başka gidecek kapımız yok.. Yardımını esirgeme ne olur...

Off.. Sana birşeyler demek istiyorum ama, ne denir bilmiyorum.. Canım sıkıldı şimdi.. Neyseki 3 haftan var... Sonra rahatlayacasın.. Öyle düşün ne olur.. Canımsın sen...

Yaa benim ekstralarımda dünden beri bir arttı ki.. Hele dün.. Aman Allah'ım.. Durmadan attı durdu.. Yıllardır çekiyorum bu derdi ama, hala korkuyorum, hala korkuyorum.. Birgün kalbim büyük bir ekstrayla GÜMMM yapacak ve öylede kalacak zanneidyorum.. Rab'im korusun, ölümüm bundan olacakmış gibi geliyor..

Mucizen, hastalıklarından kurtulma konusunda da vesilen olsun inşaAllah.. Benimde hamile kalmam imkansızdı.. Yani yasaktı.. Kalbimdeki yoğun çarpıntılarım ve ekstralar yüzünden.. Hamilelikten önce bile hep acillik oluyordum.. Doktor kesinlikle hamile kalamazsın deid bana.. Ama benimkide mucize gibi bir cesaretle oldu.. Şimdilik başa çıkabiliyorum hamdolsun..Ama sonrasından çok korkuyorum... Rabb'im verdi, inşaAllah kolaylığını da verir..

MaşaAllah bebişeee.. Bayağıda büyükmüş maşaAllah.. Oooy oy bizde o günleri görebilecekmiyiz yaa.. Karnım şimdiden kocaman benim.. 7-8-9 aylık olunca ne olacak bilmem ki.. Daha döner merak etme.. Annesini üzmez oo..

Ah be duygu.. Doğru söylüyorsundaa.. Ben yazamam.. Geçen bir yazdım.. Kendimi daha kötü hissettim.. Ama yazılanları okumakta rahatlatıyor gerçekten beni.. Yaşadıkalrımı yaşayanları gördükçe hem üzülüyorum hemde rahatlıyorum.. Ama keşke mümkün olsa da kimse yaşamasa bu duyguları...

Allah korusun canım yaa öyle düşünmemeye çalış dicem ama diyene bak:) bende bir yandan işi bırakmak için can atıyorum bir yandanda tırsıyorum kötü olur muyum evde acaba diye((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…