- 17 Nisan 2012
- 971
- 1
cnm sendede varmı panik atak.ekim annesi olca sende kısmetse dimi.
kızlar azcık uzanayım sonra bakarım yazdıklarınıza.bugün hiç uzanmadım.
uzan tatlım uzan yorma kendini benim yerimede dinlen...
canım inşallah dediğin gibi olur sende p.a mısın??
değilim ama cocuk gelısımı ve egıtımcısıyım aynı zamanda kısmetse ekım annesıyım.benımde kaygılarım panık bozukluklarım oluyor herkes gıbı zaten kaygı bozukluklugu herkeste donem donem olabılır o yuzden sızı cok ıyı anlıyorum ve yarında bende olabılır ve gecebılır.sızlerde oyle dusunup her anınızın tadını cıkarın kızlar.bu arada ben panık atak degıl ama gercek olumun esıgınden donen bırı olarak bebegımı dusununce hıcbır sıkıntım kalmıyor kızlar.
değilim ama cocuk gelısımı ve egıtımcısıyım aynı zamanda kısmetse ekım annesıyım.benımde kaygılarım panık bozukluklarım oluyor herkes gıbı zaten kaygı bozukluklugu herkeste donem donem olabılır o yuzden sızı cok ıyı anlıyorum ve yarında bende olabılır ve gecebılır.sızlerde oyle dusunup her anınızın tadını cıkarın kızlar.bu arada ben panık atak degıl ama gercek olumun esıgınden donen bırı olarak bebegımı dusununce hıcbır sıkıntım kalmıyor kızlar.
aynen canım bizim ki sadece kontrolden çıkan cinsten kaygı bozukluğu((( inşallah dediğin gibi olur canım hiçbir sıkıntımız kalmaz da evlatlarımıza iyi bir anne olabilirizz... bu arada sen nasıl ölümden döndün hayırdır??
günaydın kızlar ben bu aralar bunalıorum.nabzım hep 100 lerde nefes darlığı oluyor bazen.normalmi gebelikte.
ooo çok hamaratız bakıyorum efrah hanım iyi yapmışsın canım kolay gelsin iyisin dimi??
aynen canım bizim ki sadece kontrolden çıkan cinsten kaygı bozukluğu((( inşallah dediğin gibi olur canım hiçbir sıkıntımız kalmaz da evlatlarımıza iyi bir anne olabilirizz... bu arada sen nasıl ölümden döndün hayırdır??[/
tabııkı cok ıyı anneler olacaksınız.
benım cok ılerı boyutta allerjım var.ve yalnıs antıbıyotıgın damardan verılmesıyle anaflası gecırdım.hemen mudahale ettıler ve burdayım:)daha once olumden korkardım ama gordumkı olmek cok korkulacak bısey degıl hatta o an yaklastıgında anlamıyorsun bıle:)))oyuzden p.a. olan arkadaslar olmekten korkmayın.zaten oyle hop dıye olunmuyormus ben test ettım:)sımdı Allahın ıznıyle bebegımı beklıyorum ve artık anne olacagım ıcın oyle herseyden korkma luksum kalmadı.anneme bakıyorumda cok cesur bır kadın ve bende oyle olmak ıstıyorum.
Aday 100 benim en normalim kuzum saymaaaa şu nabzınııı...
iyym çok şükür duygucum biliosun ben ne kadr çok meşguliyet o kdr iim dinlendiğim zaman fenalaşıorum..yarın terapim var..
raynen canım bizim ki sadece kontrolden çıkan cinsten kaygı bozukluğu((( inşallah dediğin gibi olur canım hiçbir sıkıntımız kalmaz da evlatlarımıza iyi bir anne olabilirizz... bu arada sen nasıl ölümden döndün hayırdır??[/
tabııkı cok ıyı anneler olacaksınız.
benım cok ılerı boyutta allerjım var.ve yalnıs antıbıyotıgın damardan verılmesıyle anaflası gecırdım.hemen mudahale ettıler ve burdayım:)daha once olumden korkardım ama gordumkı olmek cok korkulacak bısey degıl hatta o an yaklastıgında anlamıyorsun bıle:)))oyuzden p.a. olan arkadaslar olmekten korkmayın.zaten oyle hop dıye olunmuyormus ben test ettım:)sımdı Allahın ıznıyle bebegımı beklıyorum ve artık anne olacagım ıcın oyle herseyden korkma luksum kalmadı.anneme bakıyorumda cok cesur bır kadın ve bende oyle olmak ıstıyorum.
haklısın yaşanıcak şeyler varsa kaçarı yok zaten ama elimizde değil ne yazık kiinşallah bizlerde bebişlerimizde sağa sağlim atlatırız şu doğum işini... inşallah bütün anneler gibi (istisnalar hariç) bizde çok iyi birer anne oluruz kuzucuklarımıza
Aday 100 benim en normalim kuzum saymaaaa şu nabzınııı...
iyym çok şükür duygucum biliosun ben ne kadr çok meşguliyet o kdr iim dinlendiğim zaman fenalaşıorum..yarın terapim var..
biraz kiraz ayıkladım ama az 1 büyük kase kadar ilk defa reçel yapmayı deniycem :) ondan sonraaa evi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu hallettim ne yatması duyguuu
günaydın kızlar ben bu aralar bunalıorum.nabzım hep 100 lerde nefes darlığı oluyor bazen.normalmi gebelikte.
Ooooo maşaAllah.. Kız ben az bir iş yapsam, ölüyorum yorgunluktan.. Bugün bende mutfak dolaplarımı boşalttım, silip yerleştirdim.. Saaatlerce dinlenmek zorunda kaldım, bir kramplar giriyorki sormayın.. O kadar yorulmuşum ki.. Ben iş yapamıyorum yaa.. O kadar ağıraştım.. Camlarım silinecek.. Fazla uzanmadan, hergün 2 cam silebilirm ancak harhalde.. O bile mahveder beni.. Nasıl bitecek bu tem,izlik.. 15 gündür temizlikteyim güya.. 45 günde de bitiririm.. hahaha.. Hemen peşine de doğum temizliği başlar.. Ben hep temizlikteyim kızlar.. Böyle fok balığı gibi olunca, anca böyle oluyor işte...
bende yaptım işi gördüm günüümü bir sancı girdi alttan bıçak saplanır gibi 2 büklüm kaldım kımıldayamadım ne oturabildim ne kalkabildim bi süre..uzanıorum şimdi..
Aaa ama anacım, ben seni hep okuyorum, sen çok yoruyorsun kendini.. Gebelik ayına göre yaptığın işler çok fazla.. Ne zorun var yaa.. Buda sana ders olsun, dikaat et kendine.. Bak, benim evimde, gebe olmasam 2 günde bitecek kadar işim var.. Ama imkansız, yapamıyorum.. Öyle bir sancı giriyorki karnıma ve öyle bir kramp giriyor ki bacağıma.. Anında bırakıp yatıyorum.. Senden kıymetli mi. Bırak biraz..
ya işte sözde oyalıorum kendimi boş durunca bu çarpıntı olayına dayanamıorum...evet hepsini bi günde yapmamak lazım eşimde kızdı zaten
ADAY arkadasim.benimde ne zaman ölcsem 110-130 arasi.berbat bisey bu.tansiyonum ise düsük 90/95-55/60. ben mecburum günlük ölcmeye.cünkü ilk hamileligimde preeklemsi gecirdim.tansiyonumu gözlemek zorundayim.en az bir kere günde.kendimi biraz yorsam nabzim dahada yükseliyor cok korkutucu ve rahatsiz edici.bir hafta önce kadin doktoruma anlattim.yapilacak birsey yok diyor.olsa sasardim zaten.nefes darligi zaten epeydir var.30.haftamdayim.bebek büyüdükce dahada zorlasiyor, nefes darligi.gebelikten öncede nabzim yüksekti ama gebelikle iyice artti.uykudan uyaniyorum.yataktan kalkmadan ölcüyorum 105 cikiyor.cok moral bozucu ve yipratici.güya nefes darligi bebek dogum kanalina kaydiginda düzeliyormus diyorlar.bunu tecrübe eden arkadaslar varmi?ben ilk bebegimi 22 ay önce 34.haftada preeklemsi yüzünden acil sezeryanla dünyaya getirdim.ondada cok nefes darligi cektim, kabus gibi ya.Allahim hepimizi kurtarsin biran önce vede hayirlisiyla tabiki.sanirim yine sezeryan olacagim ben.
Benimde kalbim 95 altına düşmüyor hiç.. Yatarken bile hızlı.. Hamilelik yokkende çarpıntıdan tedavi görüyordum ben.. Şİmdi hamileleyim.. Ve korkum, 3. trimester.. İnşaAllah herşey hepimiz için çok güzel olur..
cnm senin kaç haftalık benim bu hafta başladı nefes darlığım nabız yükselmem.normalde bu kadar yüksek değildi.bebek büyüdükçemi oluyor bilmiyorum.bende bugün ölçtüğümde 105 çıktı.preeklemsi yüksek tansiyonmu inşallah bu gebeliğinde yükselmez dikkate et.düşükmüş senin şu an daha iyi.birde düşük tansiyonda nabız hızlı.yüksek tansiyonda yavaş oluyor bildigim kadarıyla.doktorun ne diyor nabzına normalmiymiş gebelikte