Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım kesinlikle kullanmadım.emzirirkende kullanmadım.zaten bi gece panik atak geçirdim yazmıştım buraya ve hatta sen ben ve incimnaz sohbet etmiştik.sütüm kesildi korku ile.
bak şunu bil kullandığın ilaçları doktor kontrolünde kullanıyorsan sorun yok.burada bir çok üye var gebe iken kullanan ve şükürler olsun ki sapasağlam bebekleri var.
ayrıca sapasağlam olup bebekleri sağlıklı deyip hasta doğan bebekler de var.herşey allah ın elinde.sakın üzülme.sen minik bebeğini kucağına alacağın günü düşün.
ben o kadar kötü olmştum ki tekmeler bile beni tedirgin ediyor panik atak geçiriyordum.
ayrıca korkman için söylemedim bitanem walla üzüldüm şimdi iki canlı kadını ürküttüm diye ben sadece sizlere önlem amaçlı söylüyorum.en başta mesela kayınvalideyi ve aile ,akrabadan gıcık olduğunuz size laf sokucak kişileri gerçekten yanınıza sokmayın.
sütün gelmemesinden tutun da yediklerinize kadar karışıp birde kıyaslama yaparlarsa gerçekten psikoloji diye birşey kalmaz. benim unutamicağım acı bi dönem oldu açıkcası hayatımın çiziği
sağlıklı insan bile çıldırıyor.biz panik ataklıların kriz geçirmesi çok ama çok normal.
tek ilaç kullanan sen değilsin emin ol bu başlıktan çık başka başlıklarda ilaç kullanan ve bebeğinin sağlıklı gelişimini bizlerle paylaşan arkadaşlar oldu.hiç özenme zamanın ne göstereceği belli olmaz sen sadece güzel yavrunu koklicağın günü bekle :):):) bakımı kolay ,hayatına renk geliyor , neşe geliyor ,yalnızlığına ortak olacak biri geliyor.sana panik atağı unutturacak biri geliyor ve sevdiğinin bir parçası böyle düşün ...
not : benim kayınvalidem çok iyi demeyin. ak koyun karakoyun torun olduktan sonra ortaya çıkıyor
Günaydın herkese..Ataksız haftalar..
kızlar nerelerdesiniz bakim merak ettim yatıştamısınız yoksa
günaydın kızlar ben bu aralar bunalıorum.nabzım hep 100 lerde nefes darlığı oluyor bazen.normalmi gebelikte
evet cok sık olur ozellıkle nefes darlıgın ve fenalık hıssı sırt ustu yattıgıda olur.oldugunda ya sol tarafına yat yada bıraz gezin hafıf tempoyla yuru 5 dk ıcınde gecer
.
günaydın kızlar ben bu aralar bunalıorum.nabzım hep 100 lerde nefes darlığı oluyor bazen.normalmi gebelikte
evet cok sık olur ozellıkle nefes darlıgın ve fenalık hıssı sırt ustu yattıgıda olur.oldugunda ya sol tarafına yat yada bıraz gezin hafıf tempoyla yuru 5 dk ıcınde gecer
.
fazla yatmıyorum cnm sırt üstü.bu aralar az su içiyorum belkide ondandır.yada 3.döneme girdik artık ondan olabilir.inşallah çabuk geçer.
biraz kiraz ayıkladım ama az 1 büyük kase kadar ilk defa reçel yapmayı deniycem :) ondan sonraaa evi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu hallettim ne yatması duyguuu
günaydın kızlar ben bu aralar bunalıorum.nabzım hep 100 lerde nefes darlığı oluyor bazen.normalmi gebelikte.
tatlım normal başka topiklerdeki anne adaylarını falanda okuyorum sabaha kadar uyuyamamalar huzursuzluklar ağrılar sızılar çarpıntılar herkesde var tatlım kiminde çok kiminde az kişiden kişiye değişebiliyor tabi canım sıkma canını sen bende ilacın dozunu düşürmüştüm ama pek yaramadı sanırım normale dönsem iyi olucak çok keyifsizim( aday yaa bazen çok daralıyorum bu illet yüzünden ne hamileliğimizin tadını çıkarabiliyoruz ne başka bişey aman yaa
fazla yatmıyorum cnm sırt üstü.bu aralar az su içiyorum belkide ondandır.yada 3.döneme girdik artık ondan olabilir.inşallah çabuk geçer.
bebişler kucaktayken hıcbır sıkıntı kalmayacak gor bak.bır opersın gıdısını ne sıkıntı kalır nede nefes darlıgı soyle ıcıne ceke ceke koklarsın hersey gecer:)
bebişler kucaktayken hıcbır sıkıntı kalmayacak gor bak.bır opersın gıdısını ne sıkıntı kalır nede nefes darlıgı soyle ıcıne ceke ceke koklarsın hersey gecer:)
aday bazen ne düşünüyorum biliyor musun ya aklımı kaçırırsam ameliyata girerken bebeğim napar ben nolurum... içtiğim ilaç meleğime ya zarar verirse??? o vicdan azabıyla nasıl yaşarım yada lohusalıkta ataklarım ok kötü olursa noluruz bebeğimde bende offfff
sagol cnm inşallah Allah o günleri görmeyi nasip eder.
cnm sendede varmı panik atak.ekim annesi olca sende kısmetse dimi.
kızlar azcık uzanayım sonra bakarım yazdıklarınıza.bugün hiç uzanmadım.
bende aynen bana bişey olursa bebegime kim bakcak diorum.eşime söylimde bebegim büyüyene kadar evlenmesin.annem baksın bebegime vasiyet edim diorum.ama tabiki bunları eşime söylersem kızar kötü şeyler düşündgm için içimden geçiriorum sadece:)dün bir arkadaş gördüm oda bende bir hafta geride hamile panik atak felanda değil bana dediki ilk defa ölümden korkuyorum.demekki aslında hamilelikte oluo böyle şeyler.gebellk sonrası benide korkutuyor gögüs yaraları lohusalık felan biraz sabır gerektircek.
canım inşallah dediğin gibi olur sende p.a mısın??