Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

sağol canım yazdıkların için evet doktor kontrolünde ilaç kullanıyorum ama içim genede huzursuz ilaç kullandığım için ne yazık ki inşallah dediğin gibi olur sağa sağlim bebeğimi kucağıma alırım ilaç yüzünden bebeğim zarar görürse o vicdan azabıyla nasıl yaşarım ben.......... ayrıca kendine kızma hayatım iki canlı kadını korkuttum diye bizler zaten takmaya yer arıyoruz seninle alakası yok:) tek dileğim meleğimi sağa sağlim kucağıma alıp ona çok iyi bir anne olabilmek...................

günaydın kızlar ben bu aralar bunalıorum.nabzım hep 100 lerde nefes darlığı oluyor bazen.normalmi gebelikte.

biraz kiraz ayıkladım ama az 1 büyük kase kadar ilk defa reçel yapmayı deniycem :) ondan sonraaa evi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu hallettim ne yatması duyguuu

ooo çok hamaratız bakıyorum efrah hanım iyi yapmışsın canım kolay gelsin iyisin dimi??

günaydın kızlar ben bu aralar bunalıorum.nabzım hep 100 lerde nefes darlığı oluyor bazen.normalmi gebelikte.

tatlım normal başka topiklerdeki anne adaylarını falanda okuyorum sabaha kadar uyuyamamalar huzursuzluklar ağrılar sızılar çarpıntılar herkesde var tatlım kiminde çok kiminde az kişiden kişiye değişebiliyor tabi canım sıkma canını sen bende ilacın dozunu düşürmüştüm ama pek yaramadı sanırım normale dönsem iyi olucak çok keyifsizim( aday yaa bazen çok daralıyorum bu illet yüzünden ne hamileliğimizin tadını çıkarabiliyoruz ne başka bişey aman yaa

aday bazen ne düşünüyorum biliyor musun ya aklımı kaçırırsam ameliyata girerken bebeğim napar ben nolurum... içtiğim ilaç meleğime ya zarar verirse??? o vicdan azabıyla nasıl yaşarım yada lohusalıkta ataklarım ok kötü olursa noluruz bebeğimde bende offfff

ewet cnm en kötüsüde anlayamıyoruz rahatsızlıklarımız psikolojikmi fiizikselmi.bir yanımız önemseme psikolojik dior diger yanımız ya degilse kalpte şurda burda sorun varsa dior.Allah yardımcımız olsun şu 3 aylar hürmetine ne diyeyim.bu hastalıkta bizim imtihanımız.cnm sende ilacın dozuyla doktora sormadan oynama biliosun bu tür ilaçlarda doz oynanmaya gelmeio hemen kötü oluyosun.hepimiz daralıyoruz cnm inşallah tez zamanda iyileşiriz bebişler şifa olur.yoksa bu bünye nereye kadar çekecek bu stresi erken yaşta kocarız valla.

bende aynen bana bişey olursa bebegime kim bakcak diorum.eşime söylimde bebegim büyüyene kadar evlenmesin.annem baksın bebegime vasiyet edim diorum.ama tabiki bunları eşime söylersem kızar kötü şeyler düşündgm için içimden geçiriorum sadece:)dün bir arkadaş gördüm oda bende bir hafta geride hamile panik atak felanda değil bana dediki ilk defa ölümden korkuyorum.demekki aslında hamilelikte oluo böyle şeyler.gebellk sonrası benide korkutuyor gögüs yaraları lohusalık felan biraz sabır gerektircek.

yaa herkesde varmış aday ama biz çok daha yoğun yaşıyoruz sanırım.... benim arkadaşımada olmuştu ondada panik atak yok hastaneden hiç çıkamicam sanmış heppp... Rabbim yardımcımız olsun aday ya ne diyim aklımıza mukayyet olsun Yüce Rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…