Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

olsun cnm 2 çocuk normal.ilk çocugun kardeşsiz kalmaz.inşallah bir sorun olmadan tamamlarız hepimiz.benim şeker değerlerimde biraz yüksek.100 gr lık yaptırdım.dahiliye normal dedi ama bilmiorum ben yinede korkuyorum.panik ataklı olarak sen diyetmi yapıyorsun.iğnemi benim değerler açlık 86.1.saat 150 2.saat 175 3.saat150.kadın doğumcuma daha göstermedim.

benim aclik degerim 100 yani seninkinden yüksek.yemekten 1 saat sonra 150-160 arasi.biraz yüksek.doktor eve alet verdi düzenli ölcmek zorundayim.alet kaydediyor iste doktor degerlendiriyor.simdilik diyet dedi.gözlemliyecegiz dedi.cok yükselirse igne dedi.bakalim insallah igneye gerek kal,maz. iste siyah undan ekmek.beyaz undan hersey kes dedi.pirinc pilavi yerine bulgur.meyvayi azalt.bildigin klasik diyet.sendemi diyet yapiyorsun canim.

yok cnm bana diyet vermedi.normal dedi dahiliye.ama yinede sonuçları kadın doğumcuma gösterene kadar korkarak yiyorum.randevum bu ay sonuna doğru bakalım inşallah oda normal der.yazın meyve yiyememek gerçekten zor.bende kıstım şu aralar.

bu arada efrah duygu nerelerdesiniz kızlar..

Canım Allah güç kuvvet versin beterinden korusun inş..

bu arada efrah duygu nerelerdesiniz kızlar..

geldim aday doktor randevularım vardı hem psikolog hem kadın doğum...
Psikolopum bu hafta beni daha ii gördü sizi anlattım ona..iyi geçti..
Kızımı da gördüm bugüm sezeryan tarihim bayramdan sonraki hafta...39.haftam oluor inş aniden gelmez

sevindim cnm iyi geçtiğine.bizi anlattın he bi aday var çok takıntılı deseydin:)az kalmış cnm.doğumuna Allah yardımcın olsun.benimde gün geçtikçe korkulaırm artıyor.erken doğum korkusu felan oluyor bazen.inşallah zamanında gelir kuzularımız.

rukiye nerelerdesin doğum hikayeni anlatcaktın.efrah sende doğum yapınca bizi unutma mutlaka anlat hee.doğum yapan daha ugramazmış bide beni tek bırakmayın hee:)

kızlar bende 12 haftalık hamileyim ve benimde panik atak sorunum vaR.Benim sorunum uyku esnasında çırpınarak uykudan uyanıyorum fark ediyorumki nefes alamıyorum ve çırpınıyorum artı bayılma hissi.Söylediğim gibi uyku esnasında bayılma hissi artı nefesdarlığı acaba bebek o esnada oksijensiz kalıyormudur

çok problemli sorunlu olmazsam ben ihmal etmiycem inş..

canım tamda bugün psikoloğum söyledi ataklar ya gece gelirmiş yada uyandığın ilk saatlerde..Benim uyanınca gelior..Bebeğin nefessiz kalmıor o zaten oksijeni kordondan alıor şu an solunum yapmıor korkma ama bizim tedirginliğimz onların da ilerde atağa meyilli tedirgin tipler olmasına sebep olabilir..atak gelince pozisyonu değiştrmek faydalı olurmuş yatar konumdaysan kalkmak bir kaç adım atmak ancak yavaş yapmak asla hızlı hareketler değil..

cnm doğum korkuların konusunda konuştunuzmu.neler dedi psikolog.devlete hast.mi özelemi gidiyosun.

cnm doğum korkuların konusunda konuştunuzmu.neler dedi psikolog.devlete hast.mi özelemi gidiyosun.

özele gidiorum..şu an ki dönemde hastaneye gittiğin zamanki tedirginlikten daha az olacak doğum için gittiğinde dedi...Ayrıca sen tamamen tedirginlik olmayan relax bi hayat istiyosun dedi halbuki bi hasta ziyareti için bile hastneye giden insan o ortamda bir miktar tedirginlik yaşar ama sen ben rahat olayım istiyorsun e içeri girip biraz endişelenincede hemen panik yapıorsun dedi..Halbuki şunu anlaman lazım her normal insan tedirginlik yaşar sen bunu sıfıra indirmek istediğin için normal olanla çatışıyorsun dedi..Tedirginliği kabul edip ancak panik seviyesine de çıkarmamaya çalışacaksın böylece doğum için gittiğinde de endişe düzeyini kabul edip evet bu kadar endişelenmem çok normal dediğin an atağını yenmiş olacaksn dedi..
umarım anlatabilmişimdr

anladım cnm güzel söylemiş.bizim burda psikolog olsa bende bu dönemi destek alarak geçirmek isterdim.sende burda bize gittiğinde paylaştıklarını anlatırsan sevinirim cnm.en azından nete bakarak biraz rahatlıyayım.sende ihmal etme doğumda çok işine yarar inanıyorum konuşmak ilaçtan daha etkili bence değilmi.

yarın devam ederiz cnm inşallah.bugün duyguda hiç görünmedi.
iyi geceler tatlı rüyalar bize ve bebişlerimize.

bu arada dün gece rüyamda böcek gördüm galiba yattığım yerde.yatagın öteki tarafında fırladım eşimin üstünden doğru.eşime ileri kay diorum.yarı aygın yarı uykulu sabah kalktıgımda hatırladm yanii.:)

ii geceler canım ..,
Anlatabilmişsem düzgün elbetteki devam ederim sen bana sık sık hatırlat şu konuda ne dedi filan die ben cevaplayayım...yarın devam edelim inş Allah rahatlık versin..huzurlu uykular..

merak etme tatlım biz seni unutur muyuz hiççç aşk olsun her zaman yanındayız...

kızlar günaydııınnnnnn... bugün nasılsınız bakalım??? ben dün izinliydim 2. tetanozumu oldum biraz rötarlı evdede bir sürü işim vardı fırsat bulup giremedim ama aklım hep sizdeydi.... bu arada dün atağım tuttu 1 dk falan sürdü ama korkusu tüm gün geçmedi((((((( bıktım artık bu illetten kızlar yaaa hamileliğimin tadını çıkaramadım adam gibi genede şükrediyorum napim.... birde kızlar biz şimdiden böyleyiz doğuma nasıl gidicez acaba??? bu arada efrah ın doktoru çok doğru söylemiş her insan korkar ameliyat olucağa zaman biz sadece abartıyoruz işte elimizde olmadan((

ii geceler canım ..,
Anlatabilmişsem düzgün elbetteki devam ederim sen bana sık sık hatırlat şu konuda ne dedi filan die ben cevaplayayım...yarın devam edelim inş Allah rahatlık versin..huzurlu uykular..

tamam cnm sağolasın.düzgün anlatmışsın tabiki:)

iyiyiz cnm sen nasılsın.bende çok huzursuzum yaa takıntılarım acaip çoğaldı herşeyi düşünüyorum çok bunalıyorum.nefes darlığıda oluyor.iyi atağın bir dk kısa sürmüş:)hiç birimiz çıkaramadık cnm hamileliğimziin tadını yanlız değilsin üzülme.son zamanlara yaklaştık doğum korkusu bir yandan erken doğum korkusu bir yandan hastane uzak yetişirmiyim bir yandan bunlar bir kısmı daha çook düşündüğüm şeyler var.yoruldu beynim valla

Bugün hepimiz aynıyız demekii bana da 39.hafta dedi ya çok geç değilmi ya ozamana kdr sancılanırsam ne yaparım die düşünüp duruyorum..
Sabah arkadaşım geldi yanında 4 yaşında yeğeniyle çocuk usluydu hatta arkadaşım bana hiçbişey yaptrmadı ama ben yinede psikolojk olarak çok yoruldum.Kızlar kimseyi çekemiorum ben noldu böle ya uf

aynen cnm hiç benimde tahammülüm yok kimseye kimse gelmesin istiyorum.ewet 39.hafta sezeryan için geç ama bebişin gelişimine göre hareket eder doktor cnm.bırak iyice gelişsin bebiş.bende derin derin nefes almak istiyorum yaaa etraftakileri zor algılıyorum.bayılcakmış gibi hissediyorum kendimi.tansiyonuma bakıorum hergün:) büyük 9-8 hep küçük 5-6 oluo.Allah yardımcımız olsun ne diyim kimse anlayamaz bizi.

kızlar iki gündür çok az yazışıyoruz neoldu bize bölee:)

rukiye nerelerdesin doğum hikayen kaldı cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…