Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar bak millet doğumdan sonra atak yaşıo lohusalık depresyonu varmış ben sanki doğum yapınca herşeyden kurtulacağım diorum...boş bir hayalmi bu acaba

biz alışkınız canım depresyonlara.hiç depresyona girmemiş olanlar düşünsün:)Allahın izniyle bişey olmaz.eee tabi ilk çocuk biraz tuhaf olucaz annelik duygusu sorumluluk felan biraz agır gelebilir.melitta seninki ikizmiydi.

ayy kuzum doğumun nasıl oldu

7 saatlik bir bekleyişin ardından sezeryanla oldu.hemşire yerlerde sürünmen gerekir diyordu bende o şekilde sancılar yoktu.son 1,5 saat sancım oldu.zaten korkmayın sancıdan aklınıza panik atak geçirmek gelmediği için panik olmuyorsunuz :):):):)

panik atak geçirme korkusu size atak geçirtiyor :) tabi gebelikte hormonlar tavan yaptığı için geçirmeniz normal vücudunuz sizinle beraber bi canda daha besliyor iki kat efor sarfediyor.

evet aday'cım ikiz.allah sizlere de bağışlasın evlatlarınızı.doğum sonrası sendrom ve stresten de geçirebilrisiniz dikkat edin.yanınızda sadece sevdikleriniz olsun hassas olacağınız için en ufak lafı kaldıramayabilirsiniz içinize de atarsanız panik atak kaçınılmaz olur

Son düzenleme:
ay hasta oldum yaklaşıma bak hiç girmeyenler düşünsün dimi

melitta benim nasipse sezeryan olacak ve ameliyat günü hakkında tek düşündüğüm panik atak hani aklınza gelmio diosun ya bnm aklımdan çıkmıoda

neyse altalmışsn şükr darısı başımıza

ne güzel cnm bi erkek bi kız sanıırım çizelgende öyle görünüyor.bi kerede iki bebiş.bende panik atak oldugum için ikizlerim olsun bir kerede kurtulayım istiyodum hep.hayırlısı nasip degilmiş saglıklı olsunlarda tek tek olsun farketmez.Allah bağışlasın evlatlarını.bizede nasip etsin sağsalim.cnm bazen sevdiklerimiz bile boş konuşabilior işte.

benimde aklımdan çıkmıyodu hatta ameliyathanede bile her an panik atak geçirir miyim diye düşünüyodum uyuşturarak doğum yapılacaktı ben beni uyutun panik atak var bende dedim.doğum esnasında geçirirsem diye üşündüm.bayıltıldım.

sen doğumdan sonrasını düşün canım o acılarla inşallah panik atak geçirmezsin :):):):18:

teşekkür ederim evet bi kız bi erkek.gerçekten çok güzel birşey inan biri de ikisi de bir.o kadar güzel bir duygu ki rabbim inşallah sizleri de sağsalim kurtarsın bebişlerini koklayın bolbol ve panik atak aklnızıb ucundan geçmesin . (amin)

aynen öyle ama lütfen dikkat edin.çünkü sizin farkınız var.panik atak hastasısısınız.travmaya yol açarsa doğum sonrası ve gebelik esnasında yaşadıklarınız ki ilk gebeliğiniz olduğunu düşünürsek hayatınızda ömrünüz boyunca unutamicağınız bir çizik olabilir.

rukiye cnm burdamısın bebiş nasıl toparlandınmı doğum hikayeni beklioruz dört gözle

canım sen ilaç kullandın mı hamileliğinde yada emzirirken?? ben ne yazık ki kullanıyorum

adaycım yaklaşımına bayıldım walla alışkınız falan yazmışsın travma için kesinlikle katılıyorum ama meletta beni biraz korkuttu hayatınızda unutamayacağınız bir çizik olur falan yazmış birde çok ağrısı olmuş sanırım doğumdan sonra korktum walla bu arada tek ilaç kullanan benim sanırım walla size çok özeniyorum ilaç konusunda..........

kızlar bu arada ben kaçar öptüm hepinizi kaynanamlar gelicek şimdi............... yarın konuşuruz dikkat edin kendinize....

canım sen ilaç kullandın mı hamileliğinde yada emzirirken?? ben ne yazık ki kullanıyorum

yok canım kesinlikle kullanmadım.emzirirkende kullanmadım.zaten bi gece panik atak geçirdim yazmıştım buraya ve hatta sen ben ve incimnaz sohbet etmiştik.sütüm kesildi korku ile.
bak şunu bil kullandığın ilaçları doktor kontrolünde kullanıyorsan sorun yok.burada bir çok üye var gebe iken kullanan ve şükürler olsun ki sapasağlam bebekleri var.

ayrıca sapasağlam olup bebekleri sağlıklı deyip hasta doğan bebekler de var.herşey allah ın elinde.sakın üzülme.sen minik bebeğini kucağına alacağın günü düşün.
ben o kadar kötü olmştum ki tekmeler bile beni tedirgin ediyor panik atak geçiriyordum.

ayrıca korkman için söylemedim bitanem walla üzüldüm şimdi iki canlı kadını ürküttüm diye ben sadece sizlere önlem amaçlı söylüyorum.en başta mesela kayınvalideyi ve aile ,akrabadan gıcık olduğunuz size laf sokucak kişileri gerçekten yanınıza sokmayın.
sütün gelmemesinden tutun da yediklerinize kadar karışıp birde kıyaslama yaparlarsa gerçekten psikoloji diye birşey kalmaz. benim unutamicağım acı bi dönem oldu açıkcası hayatımın çiziği

sağlıklı insan bile çıldırıyor.biz panik ataklıların kriz geçirmesi çok ama çok normal.

tek ilaç kullanan sen değilsin emin ol bu başlıktan çık başka başlıklarda ilaç kullanan ve bebeğinin sağlıklı gelişimini bizlerle paylaşan arkadaşlar oldu.hiç özenme zamanın ne göstereceği belli olmaz sen sadece güzel yavrunu koklicağın günü bekle :):):) bakımı kolay ,hayatına renk geliyor , neşe geliyor ,yalnızlığına ortak olacak biri geliyor.sana panik atağı unutturacak biri geliyor ve sevdiğinin bir parçası böyle düşün ...

not : benim kayınvalidem çok iyi demeyin. ak koyun karakoyun torun olduktan sonra ortaya çıkıyor

Son düzenleme:
duygucum endişelenme ilaç konusunda doktor kontrolünde alıyorsun sonuçta.benimde mesela tsh değerim yüksek bende bu konuda endişeleniorum.işte endişelencek bişeyler buluoruz.doğuma kadar bu böyle devam edecek sanırım.doğumdan korkuyorz ama bebişlerimizi görünce unutucaz inşallah korkma.

melitta cnm bazen bizi sinir etseler bile mesela kayınvalidemiz kovamayızki bu sefer eşimizle aramız bozulur.Allah fırsat vermesin kötü niyetle yanımıza gelen insalara.arsız insanla uğraşmak çok zor.

mesela ben normal doğum yaparsam odamda sadece annem olsun isterim ama kaynanamda gelcek şimdi istemiyordum odamda başka kimseyi desem yanlış anlaşılcak.bir sürü sorun.herkesin sancı çektiğimi görmesini istemem çünki.bişey desen bi türlü demesen bi türlü

amin inşallah.Alla yardımcınız olsun o zaman başa gelen çekilir.dost acı söyler doğum sonrası olacaklara hazırlıklı olun.

uygun bir dille söyle ama sen bilirsin ben uyarıyorum bi tek k.v değil kendi akraban ailenden de birileri olabilir.hem sancı çekerken anne yada eşin dışında kimseyi almazlar diye biliyorum.benim sadece eşim yanımdaydı sadece bi kişi.

bilmiorumki canım özel hastane olursa odaya herkes girebilir sanırım.görümcemin doğumuna gitmiştim ben odada hem annesi hem görümcesi hem ben hem eşi vardı:)gerçi görümcemin acı eşiği yüksek biraz fazla öyle bağırmadı.inşallah kolay doğumumuz olur.belkide sezeryan olur kısmetde ne varsa Allah ömür verirse göricez artık.

Eşime anlattım şimdi ADAY ın depresyona bakış açısını koptuk beraberce çok hoşuma gitti ya walla sezeryan sonrası ağrı konusu benimde moralimi çok bozdu

Eşime anlattım şimdi ADAY ın depresyona bakış açısını koptuk beraberce çok hoşuma gitti ya walla sezeryan sonrası ağrı konusu benimde moralimi çok bozdu

canım sezeryandan sonra agrın olacak ama ilacında yanında olacak Allahın izniyle korkma minik bebiş olcak annesi:)

kızlar hayırlı geceler ben çıkayim çok durdum bugün nette yarın görşrz inşallah.

bu arada rukiyecim doğum hikayeni çok merak ediorum:)

kızlar korkmayın bebeklerinizi kucağınıza aldığınızda unutacaksınız herşeyi o yüzden diyorum yanınızda anneniz olsun yeter.ilk bi hafta zorlanıcaksınız.üç gün yardım olmadan kalkamicaksınız.birilerine muhtaç olmak zaten zorken birde sizi üzenler olursa iyice psikoloiniz bozulur.

bana da müsade bebişlerim uyandılar.herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…