Kızlar bak millet doğumdan sonra atak yaşıo lohusalık depresyonu varmış ben sanki doğum yapınca herşeyden kurtulacağım diorum...boş bir hayalmi bu acaba
ayy kuzum doğumun nasıl oldu
ay hasta oldum yaklaşıma bak hiç girmeyenler düşünsün dimibiz alışkınız canım depresyonlara.hiç depresyona girmemiş olanlar düşünsün:)Allahın izniyle bişey olmaz.eee tabi ilk çocuk biraz tuhaf olucaz annelik duygusu sorumluluk felan biraz agır gelebilir.melitta seninki ikizmiydi.
7 saatlik bir bekleyişin ardından sezeryanla oldu.hemşire yerlerde sürünmen gerekir diyordu bende o şekilde sancılar yoktu.son 1,5 saat sancım oldu.zaten korkmayın sancıdan aklınıza panik atak geçirmek gelmediği için panik olmuyorsunuz :):):):)
panik atak geçirme korkusu size atak geçirtiyor :) tabi gebelikte hormonlar tavan yaptığı için geçirmeniz normal vücudunuz sizinle beraber bi canda daha besliyor iki kat efor sarfediyor.
evet aday'cım ikiz.allah sizlere de bağışlasın evlatlarınızı.doğum sonrası sendrom ve stresten de geçirebilrisiniz dikkat edin.yanınızda sadece sevdikleriniz olsun hassas olacağınız için en ufak lafı kaldıramayabilirsiniz içinize de atarsanız panik atak kaçınılmaz olur
7 saatlik bir bekleyişin ardından sezeryanla oldu.hemşire yerlerde sürünmen gerekir diyordu bende o şekilde sancılar yoktu.son 1,5 saat sancım oldu.zaten korkmayın sancıdan aklınıza panik atak geçirmek gelmediği için panik olmuyorsunuz :):):):)
panik atak geçirme korkusu size atak geçirtiyor :) tabi gebelikte hormonlar tavan yaptığı için geçirmeniz normal vücudunuz sizinle beraber bi canda daha besliyor iki kat efor sarfediyor.
evet aday'cım ikiz.allah sizlere de bağışlasın evlatlarınızı.doğum sonrası sendrom ve stresten de geçirebilrisiniz dikkat edin.yanınızda sadece sevdikleriniz olsun hassas olacağınız için en ufak lafı kaldıramayabilirsiniz içinize de atarsanız panik atak kaçınılmaz olur
ay hasta oldum yaklaşıma bak hiç girmeyenler düşünsün dimi
melitta benim nasipse sezeryan olacak ve ameliyat günü hakkında tek düşündüğüm panik atak hani aklınza gelmio diosun ya bnm aklımdan çıkmıoda
neyse altalmışsn şükr darısı başımıza
ne güzel cnm bi erkek bi kız sanıırım çizelgende öyle görünüyor.bi kerede iki bebiş.bende panik atak oldugum için ikizlerim olsun bir kerede kurtulayım istiyodum hep.hayırlısı nasip degilmiş saglıklı olsunlarda tek tek olsun farketmez.Allah bağışlasın evlatlarını.bizede nasip etsin sağsalim.cnm bazen sevdiklerimiz bile boş konuşabilior işte.
merhaba bende bir yıldır bu başlıkta yazışıyorum belki daha fazladır hatırlamıyorum.geçmişe bakarsan çok yakındığımı göreceksin.gebelik zehir olmuştu.gebe iken booool bol panik atak geçirmiştim.bu başlıkta yazıştığım arkadaşlar olmuştu.ilaç kullanmamıştım en son geçirdiğim panik ataktan sonra ilaç kullanmaya başladım.doğumdan sonra oldu.iki ay önce
o zamanda panikduygu arkadaşımız yeni katılmıştı.ondan sonra bu başlığa pek girmedim açıkcası.öyle bi arkadaşlara msj yazmak istedim sizler aktifmişsiniz.umarım gebeliğiniz iyi geçer.
merhaba bende bir yıldır bu başlıkta yazışıyorum belki daha fazladır hatırlamıyorum.geçmişe bakarsan çok yakındığımı göreceksin.gebelik zehir olmuştu.gebe iken booool bol panik atak geçirmiştim.bu başlıkta yazıştığım arkadaşlar olmuştu.ilaç kullanmamıştım en son geçirdiğim panik ataktan sonra ilaç kullanmaya başladım.doğumdan sonra oldu.iki ay önce
o zamanda panikduygu arkadaşımız yeni katılmıştı.ondan sonra bu başlığa pek girmedim açıkcası.öyle bi arkadaşlara msj yazmak istedim sizler aktifmişsiniz.umarım gebeliğiniz iyi geçer.
canım sen ilaç kullandın mı hamileliğinde yada emzirirken?? ben ne yazık ki kullanıyorum
adaycım yaklaşımına bayıldım wallaalışkınız falan yazmışsın travma için kesinlikle katılıyorum ama meletta beni biraz korkuttu hayatınızda unutamayacağınız bir çizik olur falan yazmış birde çok ağrısı olmuş sanırım doğumdan sonra korktum walla bu arada tek ilaç kullanan benim sanırım walla size çok özeniyorum ilaç konusunda..........
mesela ben normal doğum yaparsam odamda sadece annem olsun isterim ama kaynanamda gelcek şimdi istemiyordum odamda başka kimseyi desem yanlış anlaşılcak.bir sürü sorun.herkesin sancı çektiğimi görmesini istemem çünki.bişey desen bi türlü demesen bi türlü[/QUOT
Merhaba..
Ben hiç atak geçirmedim ama çok kabus görüyorum ve annem panik atakla yaşıyor yıllardır. Sizce başlangıç mıdır????
duygucum endişelenme ilaç konusunda doktor kontrolünde alıyorsun sonuçta.benimde mesela tsh değerim yüksek bende bu konuda endişeleniorum.işte endişelencek bişeyler buluoruz.doğuma kadar bu böyle devam edecek sanırım.doğumdan korkuyorz ama bebişlerimizi görünce unutucaz inşallah korkma.
melitta cnm bazen bizi sinir etseler bile mesela kayınvalidemiz kovamayızki bu sefer eşimizle aramız bozulur.Allah fırsat vermesin kötü niyetle yanımıza gelen insalara.arsız insanla uğraşmak çok zor.
mesela ben normal doğum yaparsam odamda sadece annem olsun isterim ama kaynanamda gelcek şimdi istemiyordum odamda başka kimseyi desem yanlış anlaşılcak.bir sürü sorun.herkesin sancı çektiğimi görmesini istemem çünki.bişey desen bi türlü demesen bi türlü
amin inşallah.Alla yardımcınız olsun o zaman başa gelen çekilir.dost acı söyler doğum sonrası olacaklara hazırlıklı olun.
amin cnm inşallah korktuğumuz gibi olmaz.
uygun bir dille söyle ama sen bilirsin ben uyarıyorum bi tek k.v değil kendi akraban ailenden de birileri olabilir.hem sancı çekerken anne yada eşin dışında kimseyi almazlar diye biliyorum.benim sadece eşim yanımdaydı sadece bi kişi.
Eşime anlattım şimdi ADAY ın depresyona bakış açısını koptuk beraberce çok hoşuma gitti yawalla sezeryan sonrası ağrı konusu benimde moralimi çok bozdu
mesela ben normal doğum yaparsam odamda sadece annem olsun isterim ama kaynanamda gelcek şimdi istemiyordum odamda başka kimseyi desem yanlış anlaşılcak.bir sürü sorun.herkesin sancı çektiğimi görmesini istemem çünki.bişey desen bi türlü demesen bi türlü[/QUOT
Merhaba..
Ben hiç atak geçirmedim ama çok kabus görüyorum ve annem panik atakla yaşıyor yıllardır. Sizce başlangıç mıdır????
cnm illa panik atak başlangıcı olmayabilir.psikolojik olarak gün içinde yaşadıklarından etkileniosundur.seni çok rahatsız ediyorsa kabuslar.psikiatriye görün bence.