Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allah sabır versin cnm ablana.bendede şeker çıktı50 gr yüklemede açlık 83 tokluk 175 çıktı sınıt 145 di sanırım.yarın 100 gr lık yaptırcam inşallah yüksek çıkmaz.
doktorum vitamini kesti onun yerine kan ilacı ve magnezyum verdi.doğumla alakalı yine konuşamadım.doktorun sekreterine sordum istege baglı yapılmıomu sezeryan die yok dedi.ne bilim iyiice sıkıldım sıcaklardan bi yandan

Çok üzücü allahım yardım etsin sabırlar versin...Sen moralini yüksek tutmaya çalış bana en iyi gelen düşünce şu : Biz naparsak yapalım bu bebeklerin bu dünyada yiyeceği lokmaları varsa gelip yiyecekler ama yoksa biz naparsak yapalım olacak olan olacak...

Allah sabır versin cnm ablana.bendede şeker çıktı50 gr yüklemede açlık 83 tokluk 175 çıktı sınıt 145 di sanırım.yarın 100 gr lık yaptırcam inşallah yüksek çıkmaz.
doktorum vitamini kesti onun yerine kan ilacı ve magnezyum verdi.doğumla alakalı yine konuşamadım.doktorun sekreterine sordum istege baglı yapılmıomu sezeryan die yok dedi.ne bilim iyiice sıkıldım sıcaklardan bi yandan

hoşgeldin cnm bu arada

sağol canım Rabbim kimseye yaşatmasın.... bende yaptırdım canım şeker yüklememi çok şükür bir problem yok dedi doktor sadece açlık biraz yüksekmiş oda düzensiz yemektenmiş(( problem değil dedi... biz sezeryan diye anlaştık doktorumla walla napıcaz bilmiyorum adaycım hükümetinde işi gücü yok hamilelerle uğraşıyor töbe yarabbim yaa... sen en kısa zamanda konuş doktorunla bizim için zor yaa normal doğum......... psikolojide bir tıbbi gereklilik sonuçta keyfimizden istemiyoruz bıçak altına yatmayı yaaa

sağol canım... aynen walla çok haklısın hem ablama doktorlar risklisin yapma demişlerdi o risk aldı biliyodu aslında başına gelicekleri bu 3 oldu çünkü... 1 tanede çok şükür oğlu var dedim ben ona milletin hiç olmuyo neden bu kadar kendini riske atıyorsun diye ama dinlemedi işte... neyse ablam kurtuldu yaa önemli olan o... inşallah sağa sağlim alırız bebişlerimizi hepimiz kucağımıza...

valla cnm sıkıntı stres sıcaklar endişe korku vakit yaklaştıkça allak bullak herşey:)bide atak gelse tam olur.Allah korusun.

aman canım Allah korusun aynı duygular bendede var walla ilaç kullanıyorum birde sen kullanmıyorsun dimi ilaç??

aman canım Allah korusun aynı duygular bendede var walla ilaç kullanıyorum birde sen kullanmıyorsun dimi ilaç??

kullanmıorum valla cnm bu beyin bendeyken ilaçta fayda etmez.ilaç kullandığım zamanlardan farkım yok.olumsuz düşündükten sonra herşeyi bişey fayda vermio.ilaçla beraber beynimizi olumlu şeylere yönlendirirsek ancak ilaçda işe yarar.

kullanma canım en iyisini yapıyorsun... ben duramıyorum doktorum kullanmıyorkenki halimi görünce ne kullandığımı bile sormadan hemen başlattı yoksa resmen geberiyorum... aman canım dayanın siz ben başaramadım ilaç kullanmamayı ancak 3 ay durabildim bebeğimde benim yüzümden bir problem olucak diye vicdan azabı çekiyorum ama elimde değil olmuyor dua ediyorum ona zarar vermesin kullandığım ilaçlar diye..................

cnm kullandığımız bütün ilaçların zarar verme ihtimali var bende ilk 3 ay mide bulantısı hapı kullanmıştım mesela. o tür haplarda gebelikte A grubu değil. bitek vitamin türü şeyler zararsız.bişey olmaz inşallah.bi ara antibiyotik kullandım şimdi verirse şeker ilacı kullanıırm.bişey olcagı varsa olur zaten Allah korusun.

aklıma ne geldi :)bazı insanlara doğum korkularımı anlatıyorum bana motive verici şeyler söylemeye çalışıolar ama iyice batırıolar.geçen teyzeme normal doğumdan korkularımdan bahsediorum oda dioki çok kolay belki yolda bile doğurursun anlamazsın bile dio ben nee yoldamı doğururum die iyice panik yapıorum.

dünde doktorumun sekreteriyle konuşuyorum oda fazla endişe etme dio bi arkadaşım 8 ayına kadar hiç bir sorunu yoktu 8.ayda kalp krizinden öldü bebeğide bir hafta yaşadı ancak dio.demek istediği kaderde ne varsa o olur oluruna bırak çok fazla korkma dio.ama ben kalp krizi geçirdi diyince korktum tabi ay çok komikler bana rahatlıyayım die verdikleri örnekler dahada korkutuyo:))

ayyy sorma bayağ rahatlatmışlar seni gerçekten hayran kaldım:))) teyzeninki neysede o asistan manyak herhalde anlatılır mı öyle şey ya zaten buluttan nem kapar durumdayız((( en iyisi bizim gibi olanlar dışında kimseye fikir sormamak korktuğumuzu söylememek bizi bizden başka kimse anlamıyor baksana( haklısın zaten kullandım aday kullanıcağam kadar zarar verdiysede vermiştir artık(( tüm testlerim temiz çok şükür umarım doğuma kadarda doğum sırasındada herşey yolunda gider... hepimize bol bol dua ediyorum Rabbim hepimize bebişlerimizi sağa sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah......

amin cnm.benim imkanımda yok o hastaneden başka.sezeryan yapmazlarsa korkuorum.kimsede anlamıo beni.istanbulda olsam neysede. önümüz ramazan bol bol dua edicem nasipse kolay doğum için sureler var onu okicam Allah son anda bana normalmi sezeryanmı hangisi hayırlı ise onu nasip etcek inanıorum buna.yapcak başka bişeyim yok.

içini ferah tutmaya çalış canım yapıcak bişeyimiz yok bir şekilde çıkıcak bebişler oradan... bende bol bol dua ediyorum kendimede sizlerede bizim gibi olan tüm hamilelerede... Rabbim yardım edicek ben inanıyorum tahmin ettiğimizden bile kolay olucak inşallah.....

adaycım bende eve gelince sonuçlarıma baktım 75 lik şeker yüklemesi yapmışlar bana... aralıklar farklı sanırım sana 50 lik yapılmış geçmiş olsun tatlım tekrardan....

Merhaba arkadaslar.

32 yasinda 7 aylik hamileyim.2.cocuguma.kendimi cok yalniz hissediyorum.hamileligim ilerledikce giderek kötülesiyorum.zor günler geciriyorum.benimle ayni durumda olan hamilelerle konusmak yazismak dertlesmek istiyorum.almanyada yasiyorum.MSN yada facebook üzerinden olabilir.ilgilenenler, dertlesmek isteyenler lütfen özelden mesaj atin.yazisalim.bizi bizden baska kimse anlamiyor.hayirli dogumlar.acil sifalar insallah,

sevgiler

nisanyagmuru

fıstıklar günaydın daha kalkmadınız mı bakiyim siz aaa

Selam tatlım beni sabah sağlık ocağından çağırdılar gittim geldim..Evi sildim ..Bebişin kıyafetlernn bir kısmını yıkadım şimdide ütü yapıcam bi miktar bugün hamarat günüm

Nasılsınız bakalım?

ooo kolay gelsin hamaratız bakıyorum maşallah ben fena sayılmam tatlım ya ablamın yaşadığı beni çok etkiledi... ilaçsız nasıl duruyorsun ben aklımı yitiricek gibi oluyorum ilaçsız bana akıl ver bir kaç gündür ataklar geldi gelicek sanki ilaç kullandığım halde hassasım bebeklerimizi bir kucağımıza alsak başka bişey istemiyorum walla

geçmiş olsun canım. ne kadarken yaptı doğumu? neden erken oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…