- 17 Nisan 2012
- 971
- 1
ablanın iyi olmasına sevindim canım İnşallah yeniden sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olur. bende çok iyi değilim canım. paxili içeli 2 ay oldu ama hiç bana mısın demedi ilaç içmesemde aynıydı sanki çok bi fark olmadı. ne zor hem panikli hem hamile olmak. sen nasılsın? tatil iyi gelmiştir inşallah.
bu arada cnm perşembe kandil sanırım istermisin bebiş kandilde doğsun ne güzel olur:)
sağol canım doktorlar yasakladı hayati tehlikesi olduğu için 1 oğlu var zaten şükürler olsun Allah ona uzun ömürler versin inşallah... şuanda paxil kullanıyor musun canım birde kaç mg alıyorsun günde??? tatil iyi gelmişti aslına bakarsan canım ablamın olayı olmasaydı... bende idare etmeye çalışıyorum ilaçta olmasak napıcaz bilmiyorum hatsek yaa... şu doğumu bir atlatsak sağa sağlim oda bizim ataklarımızı tetikliyor
ben şimdiye kadar 2 sene cipralex kullandım.9 ay paxil ve 1 ay kadarda lustral benim bünyeme en iyi cipralex gelmişti.paxil kabız yaptı lustrale geçtik oda ot gibi bişey yaptı beni sonra tekrar paxile geçmiştim ondan soonrada bıraktım bıraktıktan sonra bir ay çok zorlandım sonra bünye alıştı:)uykusuzluk vücutta yanma gibi şeyler olmasında uykusuzluk olunca xanax şart oluyor bende kullandım bikaç defa.
sağol canım doktorlar yasakladı hayati tehlikesi olduğu için 1 oğlu var zaten şükürler olsun Allah ona uzun ömürler versin inşallah... şuanda paxil kullanıyor musun canım birde kaç mg alıyorsun günde??? tatil iyi gelmişti aslına bakarsan canım ablamın olayı olmasaydı... bende idare etmeye çalışıyorum ilaçta olmasak napıcaz bilmiyorum hatsek yaa... şu doğumu bir atlatsak sağa sağlim oda bizim ataklarımızı tetikliyor
hayırlısı olsun canım. günde 20 mg alıorum. sen paxilden başka ilaç kullanıyor musun?
bende canım günde 20 mg alıyorum sinir sistemine iyi gelen birde benexol var b 12 ağırlıklı bir vitamin hamileler için birde onu kullanıyorum tavsiye ederim doktorunla konuş kullan bence... doktorun peki ilaç kullanmana ne diyor hatsek ben korkuyorum walla bebeğe zarar vericek diye yaa kullanıyorum mecburiyetten ama içim içimi yiyor
doktorum kullanılabilir diyor ama bende hiç rahat değilim o yüzden içtiğim ilaçta fayda etmiyor. b 12 yi günde 1 tane mi alıyorsun bi de kan ilacın da var mı benim kan ilacının adı gynoferon
ben kan ilacı ferrum alıyorum b 12 de günde 1 tane alıyorum ama 2 tanede alınabiliyor... kan ilacını, eleviti, benexolü birde paxili alıyorum hergün şimdi birde balık yağı ekledi doktorum omega 3 daha almadım onada başlicam... benim doktorumda bişey olmaz ne ilaç kullananlar var kötü düşünme millet sigara içki kullanıyor dedi... almasak daha iyi tabi ama madem içiyorsun canım kasma kendini dounduysada dokunmuştur zaten ki doktorlarımız öyle birşey olsa müsade etmezdi... kasma kendini napalım bizde keyfimizden almıyoruz... bu doğum korkusuda ataklarımızı tetikliyor ne yazık ki....
inşallah bişey olmaz canım. çocuğa da üzülüyorum yazık şimdiden ilaca başladıbenim doktorum başka ilaç vermiyor. sadece kan ialcı ve paxil alıyorum bende söylesem de verse ek vitamin ilaçları. bi de bende kan değeri 10.7 çıktı hafif kansızlık var dedi. idrarda da protein çıktı eğer tansiyonun yükselirse gebelik zehirlenmesi olabilir tehlikeli sürekli tansiyonunu ölç dedi. mutlu bi hamile olmayı ne kadar çok isterdim
aman ya bir o eksik kalmış... normalde tansiyonun varmıydı peki??? aynen hatsek yaa mutlu dolu dolu bir hamilelik geçirmeyi inan bende çok isterdim.... Rabbime dua etmekten başka çaremiz yok sağa sağlim bebeklerimizi kucağımıza alsak çok iyi olucaz ilaç gibi gelicek bize o melekler inşallah... arada uğra burayada bayağdır uğramıyordun... bu arada nil vardı ya bu topikte hatırlar mısın bilmiyorum 1 aydır ses çıkmıyor kızdan ya merak ediyorum umarım iyidir.... sen çalışıyor muydun bu arada?
hiç tansiyon sorunum yoktu gebelikte ortaya çıktı. bende bundan sonra biraz zor girerim canım. öğretmenim artık tatil zamanı ve memlekete dönüş vakti. orda da net yok ama fırsat bulursam girerim kesin. bende çok merak ediyorum nil i. inşallah iyidir.
kızlar 2 cm acılmam warmıs.beni hastaneye yatırdılar.benim we bebegim icin dua edin
ayyy canım benim Allah bir avazda kurtarsın tatlım benim dualarım senin ve bebeğinle iyi haberlerini bekliyoruz hayatım.......
amin duygucum.ama beni çıkardılar hastaneden sancılarım gelmediği için.sancın gelirse gelirsin dediler.çok endişeli bir bekleyiş içindeyim.Allah hayırlısını wersin hepimize.hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
hayırlısı olsun canım. günde 20 mg alıorum. sen paxilden başka ilaç kullanıyor musun?
tatlım aynen saydığın tüm ilaçlarıkullandım bir tek zanax bana hiç etki etmedi uyku için atarax iyi geliyorsu bana... birde aday hamileyken hiç ilaç aldın mı sen? ben düzenli kullanıyorum ne yazık ki ya
amin duygucum.ama beni çıkardılar hastaneden sancılarım gelmediği için.sancın gelirse gelirsin dediler.çok endişeli bir bekleyiş içindeyim.Allah hayırlısını wersin hepimize.hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.