Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

sağol canım doktorlar yasakladı hayati tehlikesi olduğu için 1 oğlu var zaten şükürler olsun Allah ona uzun ömürler versin inşallah... şuanda paxil kullanıyor musun canım birde kaç mg alıyorsun günde??? tatil iyi gelmişti aslına bakarsan canım ablamın olayı olmasaydı... bende idare etmeye çalışıyorum ilaçta olmasak napıcaz bilmiyorum hatsek yaa... şu doğumu bir atlatsak sağa sağlim oda bizim ataklarımızı tetikliyor

ben şimdiye kadar 2 sene cipralex kullandım.9 ay paxil ve 1 ay kadarda lustral benim bünyeme en iyi cipralex gelmişti.paxil kabız yaptı lustrale geçtik oda ot gibi bişey yaptı beni sonra tekrar paxile geçmiştim ondan soonrada bıraktım bıraktıktan sonra bir ay çok zorlandım sonra bünye alıştı:)uykusuzluk vücutta yanma gibi şeyler olmasında uykusuzluk olunca xanax şart oluyor bende kullandım bikaç defa.

tatlım aynen saydığın tüm ilaçlarıkullandım bir tek zanax bana hiç etki etmedi uyku için atarax iyi geliyorsu bana... birde aday hamileyken hiç ilaç aldın mı sen? ben düzenli kullanıyorum ne yazık ki ya

hayırlısı olsun canım. günde 20 mg alıorum. sen paxilden başka ilaç kullanıyor musun?

hayırlısı olsun canım. günde 20 mg alıorum. sen paxilden başka ilaç kullanıyor musun?

bende canım günde 20 mg alıyorum sinir sistemine iyi gelen birde benexol var b 12 ağırlıklı bir vitamin hamileler için birde onu kullanıyorum tavsiye ederim doktorunla konuş kullan bence... doktorun peki ilaç kullanmana ne diyor hatsek ben korkuyorum walla bebeğe zarar vericek diye yaa kullanıyorum mecburiyetten ama içim içimi yiyor

doktorum kullanılabilir diyor ama bende hiç rahat değilim o yüzden içtiğim ilaçta fayda etmiyor. b 12 yi günde 1 tane mi alıyorsun bi de kan ilacın da var mı benim kan ilacının adı gynoferon

doktorum kullanılabilir diyor ama bende hiç rahat değilim o yüzden içtiğim ilaçta fayda etmiyor. b 12 yi günde 1 tane mi alıyorsun bi de kan ilacın da var mı benim kan ilacının adı gynoferon

ben kan ilacı ferrum alıyorum b 12 de günde 1 tane alıyorum ama 2 tanede alınabiliyor... kan ilacını, eleviti, benexolü birde paxili alıyorum hergün şimdi birde balık yağı ekledi doktorum omega 3 daha almadım onada başlicam... benim doktorumda bişey olmaz ne ilaç kullananlar var kötü düşünme millet sigara içki kullanıyor dedi... almasak daha iyi tabi ama madem içiyorsun canım kasma kendini dounduysada dokunmuştur zaten ki doktorlarımız öyle birşey olsa müsade etmezdi... kasma kendini napalım bizde keyfimizden almıyoruz... bu doğum korkusuda ataklarımızı tetikliyor ne yazık ki....

inşallah bişey olmaz canım. çocuğa da üzülüyorum yazık şimdiden ilaca başladı benim doktorum başka ilaç vermiyor. sadece kan ialcı ve paxil alıyorum bende söylesem de verse ek vitamin ilaçları. bi de bende kan değeri 10.7 çıktı hafif kansızlık var dedi. idrarda da protein çıktı eğer tansiyonun yükselirse gebelik zehirlenmesi olabilir tehlikeli sürekli tansiyonunu ölç dedi. mutlu bi hamile olmayı ne kadar çok isterdim

aman ya bir o eksik kalmış... normalde tansiyonun varmıydı peki??? aynen hatsek yaa mutlu dolu dolu bir hamilelik geçirmeyi inan bende çok isterdim.... Rabbime dua etmekten başka çaremiz yok sağa sağlim bebeklerimizi kucağımıza alsak çok iyi olucaz ilaç gibi gelicek bize o melekler inşallah... arada uğra burayada bayağdır uğramıyordun... bu arada nil vardı ya bu topikte hatırlar mısın bilmiyorum 1 aydır ses çıkmıyor kızdan ya merak ediyorum umarım iyidir.... sen çalışıyor muydun bu arada?

hiç tansiyon sorunum yoktu gebelikte ortaya çıktı. bende bundan sonra biraz zor girerim canım. öğretmenim artık tatil zamanı ve memlekete dönüş vakti. orda da net yok ama fırsat bulursam girerim kesin. bende çok merak ediyorum nil i. inşallah iyidir.

tamam canım arada haber etmeye çalış ama merak ediyorum sizi... memleket havası umarım iyi gelir bomba gibi geri dönersin inşallah çok geçmiş olsun tekrardan üzülmemeye çalış fazla yorma kendini tansiyonunu etkilemesin bebeğine ve kendine çok dikkat et inşallah ilerde bugünlerimizi anıp gülücez hepberaber.......

ayyy canım benim Allah bir avazda kurtarsın tatlım benim dualarım senin ve bebeğinle iyi haberlerini bekliyoruz hayatım.......

amin duygucum.ama beni çıkardılar hastaneden sancılarım gelmediği için.sancın gelirse gelirsin dediler.çok endişeli bir bekleyiş içindeyim.Allah hayırlısını wersin hepimize.hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

ammmiiiinnnn Ya Rabbim... ayyy canım benim yaaa hiç merak etme umduğundan kolay geçicek Allah ın izniyle görürsün bak... sende bebeğinde sağa sağlim kurtulucaksınız aklım hep sende wallahi dualarımda tabii kiii.... takipteyim bizi unutma müjdeni bekliyorum dört gözle

yok cnm hiç kullanmadım.ama dediğim gibi mide bulantısı hapı antibiyotik felan kullandım zaman zaman.onlarda Akategorisi degil.

cnm haberini bekliyoruz dört gözle özellikle ben normal doğum yapma ihtimalim var.beni destekleyen kimse yok sezeryan için.doktorumda normal dio bakalım senin normal doğumun nasıl geçicek Allah yardımcın olsun.darısı başımıza.

bu arada nabzınız kaç kızlar hamilelikte yüksek olması normalmi az önce ölçtüm tansiyon 9-6 nabız 99 du çok yüksek demi çok da halsizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…