Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

aynen bende hemen bi ölüm senaryosu bulurum..
Duygu 1 hafta kalacaktı sanırım inş iyidir..

aynen bende hemen bi ölüm senaryosu bulurum..
Duygu 1 hafta kalacaktı sanırım inş iyidir..

inşallah cnm.değişiklik iyi gelir.bende dayanabilcegmi bilsem gider bi hafta gezer gelirdim ist.da ama yol uzun ist.çok sıcaktır.değmez sanırım.dişimi sıkayım bi üç ay daha bebişimle giderim kısmetse.

kızlar duydunuzmu sezeryan yasaklanmış.tıbbi zorunluluk yoksa normal zorunlu.eee korkaklar nolcak şaka gibi.napcaz biz şimdi

duydum.Doktorlarımız tıbbi zorunlluk var diyerek yapacaklar...
an
cnm benim doktorum normal doğum yanlısı.pazartesi sorayım bakim ne dicek benn gittiğimde bebişle ilgili şeyler sormaktan test tahlil yaptırmaktan fırsat kalmıo doğumu konuşmaya.psikolojik durumumu anlatmam gerek bakalım ne dicek.

Benim doktorum çok tecrübeli ya ADAY sen o anda panik yaparsan söylediklerimi yerine getiremez bebeği sıkıştrrsın dedi zor durumda bırakırsın beni dedi bana..Durumunun ciddiyetini anlat...

Benim doktorum çok tecrübeli ya ADAY sen o anda panik yaparsan söylediklerimi yerine getiremez bebeği sıkıştrrsın dedi zor durumda bırakırsın beni dedi bana..Durumunun ciddiyetini anlat...

hayırlısı cnm ya bakalım gittiğimde konuşayım.hastanenin bana uzaklığı bir saati geçiyor zaten normali düşünsem bile o bekleme hastaneye yetişme süreci beni çok yıpratır.psikolojiyi bırak bünyemde dayanıklı değilki hemen halsiz düşüyorum.neyse ya yine başladık doğumu düşünmeye ilk başta öncelikli olan hamilelik sürecini dolduralım sagsaglim erken gelmesin Allahın izniylede son aya girince başlarız korkmaya:)

selam kızlar nasılsınız.rukiye nerelerde acaba doğum yaptımı nasıl doğum yaptı acaba merak ettim:)

selam kızlar nasılsınız.rukiye nerelerde acaba doğum yaptımı nasıl doğum yaptı acaba merak ettim:)

merhaba adaycım.ben buralardayım daha..daha doğum yapmadım.doktor normal doğum olabileceğini söyledi.artık bekliyrm heran ama havalarda çok sıcakladı çok daralıyorum.doğru düzgün uyuyamıyrm..

merhaba adaycım.ben buralardayım daha..daha doğum yapmadım.doktor normal doğum olabileceğini söyledi.artık bekliyrm heran ama havalarda çok sıcakladı çok daralıyorum.doğru düzgün uyuyamıyrm..

uzun süredir göremeyince bende doğum yaptın sandım cnm.doğumdan sonra yazmayı unutma:)inşallah kolay bir doğum geçirirsin.bende cumartesi günü 40 dk felan yol yürüdür.2 gündür ayaklarımın agrısından duramıyorum ayaklarımın kemikleri agrıyo üstüne zorla basıyorum.

inşaallah adaycım.yazarım ne sekilde olduğunu inş.ben de artık doğum yapmayı istiyrm hayırlısıyla canım ama nasip.nerdeyse 2 aydır hep ewdeyim bırak 40 dakika yürümeyi dısarıya cıkamadım.şimdi de korku ve sıcaktan sıkıntı basıyor.benim de ayak topuklarım acıyordu çok ayakta durunca.magnezyum içiyor musun canım ? o kramp ve ağrılara iyi geliyormuş.ben 5 yada 6. aydan beri içiyorum.

içmiyorum cnm yarn doktora gidicem kısmetse söylim agrıdıgını belki verir.sütde içmiorum doğru düzgün.Allah kolaylık versin sanada.bizimde 38.haftalarımızı görmemizi nasip etsin.zor bir süreç hamilelik.ayaklarım çok agrıyor en iyisi yatayımiyi geceler cnm

Allah cümlemize kolaylık wersin.son haftaları görürsünüz inşaallah siz de merak etme aslında çabuk geçiyor.benim bacak kramplarım olmadı hiç çok şükür her gün magnezyum içtiğim için.düzenli olmasa da süt de içmeye çalıştım.doktorun werir belki sana da.inşaallah ağrıların gecer canım..iyi geceler..

benimm fısstııkkklarım ben geldimmmm... nasılsınız bakalım özledim walla sizleri.... ben fena sayılmam tatil iyi geldi ama başımıza neler geldi sormayın... neyse anlatıp canınızı sıkmiyim... sizler naptınız???

Duygu hoşgeldin hayatım noldu ya kötü birşey yoktur inş? merak ettim anlat.. Nasıl geçti neler yaptın...

Duygu hoşgeldin hayatım noldu ya kötü birşey yoktur inş? merak ettim anlat.. Nasıl geçti neler yaptın...

hoşbulduk tatlım... biz iyiyiz kızımla çok şükür... ablam yaa doğum yaptı çok erken bebeğin gelişimi geri kalmış ablam ölümden döndü... bebekte 4 gün yaşadı kurtaramadılar ablamın morali yerlerde ama benden daha güçlü walla... ödüm kopuyor şimdi ablam böyle olunca ya bebeğime birşey olursa ya bana birşeyolursa diye ya efrahcım bir sağa sağlim alsak bebişlerimizi kucağımıza offf offf............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…